Widok

co wybrac???

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
wesele w fajnym miejscu
Czy wesele z super zarciem??

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Fajne miejsce i dobrego prezentera. Jedzenie jest ważne, ale nie tak bardzo jak urok miejsca, które pozostaje długo w pamięci.
Miejsce. Nażreć się można zawsze.
Ja tez bym stawiała na miejsce...ale wiem ze niektórzy zwracają uwage na jedzenie.Moja przyszła tesciowa była kiedys na weselu z którego wspomina tylko ze jedzenie było niedobre i poskąpione,sałatki wodniste(jakby wczorajsze) wiec nie apetyczne.Większos gosci w czasie wesela i poprawin zamawiała cos na własny koszt. Moim zdaniem zadko sie zdarza az tak paskudne jedzenie... ale wiem ze wiele babc i cioc pamieta co było na stole.
Najlepiej znalezc fajny lokal z dobrym jedzonkiem ;)
powodzenia

Ja osobiście jestem po własnym weselu i również byłam na różnych weselach i osobiście sądze, że na 1-m miejscu powinno stawiać się orkiestrę, ponieważ jak będzie skopane jedzenie, to orkiestra nadrobi:)))

Natomiast salę zawsze możesz poprawić według własnego gustu.

Pozdrawiam
myśle,ze jedzenie nie jest baaardzo wazne.ale tez nie moze byc go za malo.i tak jak juz ktos napisal-istotny jest zespoł.
Fajne miejsce;)
Dla mnie, jako dla przyszłej panny młodej ważne jest miejsce i właśnie takiego szukam. Natomiast myślę, że dla gości miejsce jest mniej ważne. Zależy pewnie też czy robisz duże wesele czy skromne przyjęcie. Wydaje mi się, że w tym drugim przypadku jedzenie jest bardziej ważne-bo co goście mają robić jak nie będą tańczyć?? jeść i pić :)
A ja uważam, iż obie te rzeczy są bardzo ważne. Niezapominajcie, ze zachwyt nad miejscem wesela trwa tylko na poczatku i zazwyczaj przez pierwsze pół godziny, potem całą istotą wesela jest wyżywienie. Byłam już na weselu w pięknym dworku na Kaszubach, z cudnym parkiem, róże, fontanny, itp, ale jak usiedlismy wszyscy przy stołach i zaczęliśmy jeść zimne , niedobre potrawy to niestety, ale cały urok tego miejsca zniknął. I tak naprawdę to do tej pory wspomina się tylko niedobre jedzenie. Co z tego, że ładne miejsce skoro nie było co jeść. Takze warto się zastanowić co na dłużej pozostaje w pamięci...
Moim zdaniem dla Ciebie jest wazne miejsce, ale dla gosci bedzie lepsze jedzenie...
Bo w zasadzie i tak sie siedzi w srodku lokalu, tanczy i je.
A potem po weselu z niedobrym jedzeniem pozostaje "niesmak"
A wydaje mi sie ze oba miejsca nad ktorym sie zastanawiasz sa na tyle fajne, ze ja bym stawiala na jedzenie. No ale ja lakomczuch jestem:)))
Jeszcze zależy jakich się ma gości. U mnie będzie tylko najblizsza rodzina (bez ciotek, wujków itp.) oraz mnóstwo młodych - znajomych. Nic nie przebije jedzenia na wiejskim weselu u znajomych, my więc stawiamy na miejsce wiedząc, że nikt nie będzie wybrzydzał na jedzenie (skąd inąd nie będzie ono złe mam nadzieję).
wesele to nie jest tania sprawa, jezeli decydujesz sie powziac takie kroki to rób tak zebyscie we byli zadowolieni bo i tak czy siak jak goscie przejdą to sie naoija i obgadaja. to ma byc dla was i waszych wspomnien!!!!
My mamy super sale i calkiem niezłe menu w dobrej cenie....
cena od osoby 130 zł tylko!!!!! bez alkoholu takze niczym sie nie przejmuje. nasza resturacja zadba o wyglad estetyczny i porzadne menu :))
restauracja Estragon na Starówce - pieknie i fajne menu.... pomyslcie nad tym bo nie warto obstawiac tylko jednego....
trudna decyzja, ale moim zdaniem jedzenie jest bardzo ważne, lokal moz ebyc niewiadomo jak piękny, potem nikt nei będzie pamiętał, a jedzenie musi smakowac i musi byc go dużo i duzy wybór, stawiam na jedzonko
do góry