Widok
coś oryginalnego na chrzciny
hej dziewczyny będę matką chrzestną dziewczynki i chciałabym sprawić jej jakiś prezent, który byłby zaskoczeniem dla wszystkich, chodzi mi o coś typu tort z pieluszek, ale ten pomysł jest już spalony, bo moja siostra kupiła go mojemu synkowi, wiec nie bedzie to niespodzianka tylko powtarzeanie się, jak macie jakieś pomysły to piszcie :)
dzięki
dzięki
http://www.kocyki.pl/prezent-na-chrzest.html
"Moja 7 miesięczna córka dostała na chrzciny srebrny smoczek z wygrawerowaną datą urodzin, wagą i godziną, datą chrzcin i imieniem. Smoczek otwiera się i można do niego wożyć pierwszy mleczny ząbek jaki wypadnie dziecku jak będzie starsze. REWELACJA!!!!"
"ja tez miałam przyjemność bycia chrzestna dzidzi której rodzice mają wszystko. Straszny dylemat. na szczęście moj maż wpadł na genialny pomysł. Zrobiliśmy małej portret na ściane. Oczywiście obraz nie był na płótnie bo nie było na to czasu (jak zwykle zostawiam wszystko na ostatnią chwile). Zaczepiliśmy uliczna malarke daliśmy jej zdjęcie małej i obraz był gotowy w 24h. Prezent nie drogi (ok150zł) i bardzo oryginalny. Rodzice małej byli zachwyceni a co do samej małej- bedzie miała niesamowitą pamiątke. Do tego dołożyłam madry cytat na drugiej stronie obrazu-pięknie oprawiłam i prezent gotowy! POWODZENIA "
http://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=163633
"Moja 7 miesięczna córka dostała na chrzciny srebrny smoczek z wygrawerowaną datą urodzin, wagą i godziną, datą chrzcin i imieniem. Smoczek otwiera się i można do niego wożyć pierwszy mleczny ząbek jaki wypadnie dziecku jak będzie starsze. REWELACJA!!!!"
"ja tez miałam przyjemność bycia chrzestna dzidzi której rodzice mają wszystko. Straszny dylemat. na szczęście moj maż wpadł na genialny pomysł. Zrobiliśmy małej portret na ściane. Oczywiście obraz nie był na płótnie bo nie było na to czasu (jak zwykle zostawiam wszystko na ostatnią chwile). Zaczepiliśmy uliczna malarke daliśmy jej zdjęcie małej i obraz był gotowy w 24h. Prezent nie drogi (ok150zł) i bardzo oryginalny. Rodzice małej byli zachwyceni a co do samej małej- bedzie miała niesamowitą pamiątke. Do tego dołożyłam madry cytat na drugiej stronie obrazu-pięknie oprawiłam i prezent gotowy! POWODZENIA "
http://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=163633
a moze album na zdjecia recznie robiony, wyklejany kolorowymi papierami. Do tego kartka z zyczeniami w tym samym stylu co album?
Co prawda nie robilam jeszcze takiego albumu wiec nie mam zdjec wlasnych prac ale moge wyslac na maila przykladowe zdjecie, takie moje inspiracje, zeby chociaz bylo wiadomo o czym mowie.
Mozecie podejrzec kilka moich kartek na:
izaqueen.blogspot.com
lub
www.picasaweb.google.pl/izascrapuje
Co prawda nie robilam jeszcze takiego albumu wiec nie mam zdjec wlasnych prac ale moge wyslac na maila przykladowe zdjecie, takie moje inspiracje, zeby chociaz bylo wiadomo o czym mowie.
Mozecie podejrzec kilka moich kartek na:
izaqueen.blogspot.com
lub
www.picasaweb.google.pl/izascrapuje
szczerze mowiac to srebrne smoczki czy lyzeczki to dla mnie strata kasy dziecko nie bedzie mialo z tego pozytku i napewno wyladuje to gdzies w kącie
wolalabym dla dziecka cos praktycznego
łózko turystyczne, kojec, krzeselko do karmienia
ale chodzi tu o cos oryginalnego
kwiaciuszki fajna sprawa tak samo obraz
kocyk tez tylko ja akurat ich mam za duzo :)
wolalabym dla dziecka cos praktycznego
łózko turystyczne, kojec, krzeselko do karmienia
ale chodzi tu o cos oryginalnego
kwiaciuszki fajna sprawa tak samo obraz
kocyk tez tylko ja akurat ich mam za duzo :)
moja niuńka dostała dukat na szczęście
http://allegro.pl/item926395335_srebrny_dukat_na_szczescie.html#gallery
chodzik pchacz, rowerek, ciuszki , kase (włożylismi do skarbonki małej i ani nam się śni wyciągać kase przed 18 stką ;-), namiot z pileczkami, komplet pościeli, nocnik, stolik i 2 krzesla z mamuta z ikei ;-)
a może złote kolczyki jeśli to dziewczynka i jesli rodzice chca jej założyć - ja nie chciałam więc nie dostała !
http://allegro.pl/item926395335_srebrny_dukat_na_szczescie.html#gallery
chodzik pchacz, rowerek, ciuszki , kase (włożylismi do skarbonki małej i ani nam się śni wyciągać kase przed 18 stką ;-), namiot z pileczkami, komplet pościeli, nocnik, stolik i 2 krzesla z mamuta z ikei ;-)
a może złote kolczyki jeśli to dziewczynka i jesli rodzice chca jej założyć - ja nie chciałam więc nie dostała !
nie wiem jak checie zalozyc lokate dla obcego dziecka - zaden bank na to nie pojdzie
moj mlody dostal grzechotke srebrna - bardzo za to dziekuje, mialam nadzieje ze cos takiego dostanie (nei od chrzestnych)
i jeszcze jeden z prezentow mi sie podobal - zwestaw sztuccow dla dzieci gerlach
jeszcze nei korzysta ;) ale za pare lat na pewno :)
moj mlody dostal grzechotke srebrna - bardzo za to dziekuje, mialam nadzieje ze cos takiego dostanie (nei od chrzestnych)
i jeszcze jeden z prezentow mi sie podobal - zwestaw sztuccow dla dzieci gerlach
jeszcze nei korzysta ;) ale za pare lat na pewno :)
agusia jak mi pan w banku przedstawił ofertę lokat to w przeliczeniu na te lata wyszły jakieś śmieszne sumy ;-)
a poza tym nie chce mi się z kasą którą dostaje do skarbonki latać co chwila do banku ;-)
a i oczywiście dzieci rosną i podejrzewam ze jak skuma co to są pieniądze to skarbonka pójdzie w ruch bo sama będzie chciała coś kupić ;-)
i oczywiście ma przytomnych rodziców i na pewno starczy nie tylko na waciki ;-)
a poza tym nie chce mi się z kasą którą dostaje do skarbonki latać co chwila do banku ;-)
a i oczywiście dzieci rosną i podejrzewam ze jak skuma co to są pieniądze to skarbonka pójdzie w ruch bo sama będzie chciała coś kupić ;-)
i oczywiście ma przytomnych rodziców i na pewno starczy nie tylko na waciki ;-)