Widok

cukierki reklamowe hmm?

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Cześć dziewczyny!
co jakiś czas zagladam na forum i wiele ciekawych pomysłów mi podsunełyście. Teraz ja mogę podsunąc wam nowy pomysł :-) wracając z targów weselnych ze swoim nażeczonym zajadaliśmy sie krówkami z Agnes i wpadliśmy na wysmienity pomysł aby takie cukierki reklamowe z naszymi imionami i data ślubu rozdać gosciom weselny. Co wy o tym sądzicie? juz napewno zamiast winietek będą torebeczki z nazwiskiem a w środku początkowo miała być czekaoladka a teraz myślę właśnie o cukierkach reklamowych.
pozdrawiam wszystkie jeszcze niezamężne i już zamężne forumowiczki

image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Super ta oferta. Ja się piszę, jeżeli oczywiście za jakiś rok jeszcze bedzie aktualna:)))

i ja ładnie proszę :)))

szkoda tylko ze te cukierki wychodza prawie dwa razy drozej na kg...:(
może adres jeszcze podam ;) będzie łatwiej ;) imadzinejszyn@wp.pl

madziulkowa ale to chyba raczej ty musisz do nich napisac, a nie oni do Ciebie
:) nie przeczytałam całego wątku :) dzieks

krówki z Polskiej Krówki;)

a ja miałam krówki na bramę z Polskiej Krówki i były pyszne;)
Żałuję, ze nie wpadłam wczesniej na ten pomysł z podziękowaniem dla gości.
Polecam - bo mają tam przefajne smaki (dwusmakowe!) i pomysły - nie tylko krówki, ale tez orzeszki w polewie a nawet agrest w polewie! coś rewelacyjnego! a wszystko przetestowane osobiście;D
tylko nie znam teraz szczegółów - na pewno trzeba liczyc się z kosztem wydruku małej ilości etykiet, nowego wzoru itp.
Najlepiej sami tam pytajcie:
www.polskakrowka.pl,
Polska Krówka, Skarszewy, tel. 58/5882582
heh - właśnie się dowiedziałam, ze u nich można załatwić te krówki przez ww.slodycze.org (slodycze@slodycze.org) - mają nawet GG: 3681840
pozdrowionka;)
niom, ale tam minimalne zamówienie to 25kg krówek :(

dziewczyny i co, skorzystala ktoras z Was z oferty? mi sie podobaja mini krowki, daloby sie ich wiecej powkladac do pudeleczek dla gosci:) moze sie skusze ale chyba dopiero z miesiac przed slubem, bo teraz wszystko bysmy wyzarli (i 5 kg wiecej na slub;O)
a moglby mi ktos podeslac przykladowe wzory papierkow...? cos takiego chyba tu krazylo:)

czy ktoras moglaby przeslac mi wzor nadruku, bo ciekawa jestem jak to wyglada? my myslimy o czyms takim image
http://weddingshop.theknot.com/weddingwarehouse/ProductPage.aspx?pId=P560(KnotShop)&scId=Candy%20Favors(KnotShop)
ale krowki uwielbiam, dlatego bede wdzieczna za maila

Ja będę zamawiać, ale tak na 1,5 m-ca przed slubem. Napisz maila do nich - szybko odpisują i mówią co i jak:)
Piona możesz powiększyć to foto bo nic nie widać :(

image

fajowe:)

widzial ktos gdzies takie gify jak te na tym zdjeciu wyzej...? przegladam wszystkie stronki z gifami slubnymi i nie ma nic takiego fajnego co by pasowalo na czekoladki czy krowki:(

image
image
image
image

kurcze super a tylko 5kg mozna zamowic az tyle mi neipotrzeba widze jednak ze jest zudo osob co bierze az 5 a co z tymi mniej potrzebujacymi hehe mozna zmaowic mniej dziewczyny>????

dzieki agusp. ja sama bede drukowala i razem z kochanym bedziemy zawijac jak ten swistak ;)

no cos ty sama wow a jakie cukierki bierzecie???i jaki papier na to zwykly do drukarki???

zwykly, albo jakis z polyskiem - nie wiem jeszcze. a sami, bo cos musimy sami zrobic ;) a cukierki, to
http://www.announceitsweetly.com/images/Hershey%20Nuggets.gif
image
mam nadzieje,ze sie nam uda :)

do góry