Widok

cukrzyca u dziecka pomocy

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
witam
własnie jestem po pobycie z mala w szpitalu coreczka ma dwa latka tam podczas badań zaobserwowano ze poziom glukozy jest bardzo rozny czasem bardzo wysoki a czasem niski , coreczke skierowano na koljene badania między innymi przez 5 dni miała wykonywane z osocza krwi poziom cukru i tu znowu totalne zawirowanie , zlecono rowniez badania ilosci ciał ketonowych w moczu i tam ok wiec w sumie diagnoza z cukrzyca sie wyklucza , dzis znowu nas zaproszono do szpitala małej pobrano krew z palca w roznych godzinach i po posiłku wynki 125, 110, 95 lekarz odesłał nas do domu ze wzgledu ze mała przebyła teraz chorobe była dosyc intesywnie leczona po odstawieniu lekow mamy sie zgłosci do poradni ale ja juz nie wiem co myslec czytam na internecie i tam nie ma przypadkow zachorowan u tak małych dzieci czy słyszalyscie aby takie maluchy maiły cukrzyce?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Sama mam cukrzycę i słyszałam w poradni o kilkumiesięcznych chorych dzieciach. Wiek nie ma znaczenia, być może u malucha trudniej zdiagnozować.
silka a gdzie chodzisz do poradni/nam zaproponowano akademie medyczna ale juz usłyszelismy ze gdyby diagnoza sie potwierdziała mamy podjechac do centrum matki polki w warszawie najgorsze ze czekam i nic nie wiem
Poradnia diabetologiczna w przychodni w Gdyni na Wzg. św. Maks. Dziećmi zajmuje się tam dr Janikowska. Najlepiej zadzwonić i zapytać, bo być może wolą dzieci kierować do Akademii.
Może w Akademii zrobią kompleksowo różne badania, których nie ma możliwości wykonania w zwykłej przychodni. Najlepiej zadzwoń na Wzgórze i popytaj, na pewno Cię pokierują co robić. Nie ma sensu czekać i się denerwować. Jak co, pisz na priv.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

do góry