Widok

cyrk Arlekin - Chełm

Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
czy wiecie cos na ten temat? widzialam namiot, to wszystko :) gdzie mozna kupic bilety, co pokazuja, czy warto, itp.? pisze w kontekscie starszych dzieci (3,9l.)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Złodzieje i naciagacze co innego obiecują co innego robią. Szkoda czasu i pieniedzy , nie polecam . OSZUŚĆI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!OSZUŚĆI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
6października znów w Gdańsku na Chełmie. Zastanawiam sie czy z cora iść ma 3,5 i nie wiem czy bedzie jej sie podobalo. Ja jako dziecko uwielbialam cyrk ale chyba mialam ciut wiecej lat ale nie pamietam.. Ktos byl z takimi maluchami? Podobało się im?
ja Ci szanowna Kobieto zamiast do CYRKU proponuje zaprowadź Swoje Dzieci przed komputer i nauczyć surfowania po internecie. To dopiero będzie dla nich frajda, a jaką świetlaną przyszłość im zafundujesz.... Rewelacja!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
dokładnie , nie polecam!!!!!!!!! bilety bardzo drogie 60zł, niby dziecko za darmo-kłamstwo. Występy nudne, brak prawdziwego klauna, mało zwierząt i króciutkie pokazy, ogólnie nudno i drogo!!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jestem tego samego zdania. Ogólnie wszystko było porażką, począwszy od cen biletów po samo "przedstawienie" no i na końcu Shrek - porażka totalna.Nie polecam!!!!
bardzo dobie podejście. Ludzie którzy zaprowadzają dzieci do cyku uczą znęcania się nad zwierzętami. Sa cyrki bez zwierząt i tam można zaprowadzić maluchy
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Chełm

Rozliczenie ogrzewania (37 odpowiedzi)

Ciekawe! Nowy sezon grzewczy trwa w najlepsze,a nie ma jeszcze rozliczenia za poprzedni.

do góry