Widok

cyrk Arlekin - Chełm

Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
czy wiecie cos na ten temat? widzialam namiot, to wszystko :) gdzie mozna kupic bilety, co pokazuja, czy warto, itp.? pisze w kontekscie starszych dzieci (3,9l.)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
bardzo dobie podejście. Ludzie którzy zaprowadzają dzieci do cyku uczą znęcania się nad zwierzętami. Sa cyrki bez zwierząt i tam można zaprowadzić maluchy
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jestem tego samego zdania. Ogólnie wszystko było porażką, począwszy od cen biletów po samo "przedstawienie" no i na końcu Shrek - porażka totalna.Nie polecam!!!!
dokładnie , nie polecam!!!!!!!!! bilety bardzo drogie 60zł, niby dziecko za darmo-kłamstwo. Występy nudne, brak prawdziwego klauna, mało zwierząt i króciutkie pokazy, ogólnie nudno i drogo!!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja Ci szanowna Kobieto zamiast do CYRKU proponuje zaprowadź Swoje Dzieci przed komputer i nauczyć surfowania po internecie. To dopiero będzie dla nich frajda, a jaką świetlaną przyszłość im zafundujesz.... Rewelacja!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
6października znów w Gdańsku na Chełmie. Zastanawiam sie czy z cora iść ma 3,5 i nie wiem czy bedzie jej sie podobalo. Ja jako dziecko uwielbialam cyrk ale chyba mialam ciut wiecej lat ale nie pamietam.. Ktos byl z takimi maluchami? Podobało się im?
Złodzieje i naciagacze co innego obiecują co innego robią. Szkoda czasu i pieniedzy , nie polecam . OSZUŚĆI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!OSZUŚĆI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dokładnie smierdzi az koło koscioła,żenada,wyjechali a smród zostawili...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wczoraj goscili na Chelmie i pozostawili po sobie brud i smrod zwierzecych odchodów.Ciekawe kto to posprzata?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Program cyrku Arlekin żenujący. Chała, chała chała. Zwykłe wyłudzanie pieniędzy. Odradzam każdemu. Szkoda czasu i pieniędzy.
jak dla mnie to jeden z najgorszych cyrków!jeszcze Zalewski jako tako,ale ja z dzieciakami do Arlekina nie pójdę,szkoda kasy,bilety wcale nie tanie.
A przez większość czasy klauny czy akrobatów oglądać to nie warto.To moja opinia
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Cyrk Arlekin gościł wczoraj 5.07. w Ozorkowie. Niestety tak jestem oburzona poziomem tego wątpliwego ,,widowiska", że postanowiłam o tym wspomnieć . Na początek przedstawieni zostali artyści i ich liczba mnie powaliła - jakaś garstka. Większość stanowiły osoby fizyczne, które było widać przede wszystkim. Clown chyba powinien zweryfikować poziom swoich numerów popisowych-straszne przeciąganie akcji - i nic się nie dzieje. Jedynym plusem cyrku to para akrobatów i to oni stanowią cały cyrk. Dobrze, że dyrekcja zaimportowała tańczącego derwisza, który jest barwny ale jako lokalny folklor na wycieczce do Egiptu. Pokazy zwierząt - dobrze, że okrojone, bo ich zawsze żal, ale kozy i kucyki można pooglądać w tym kraju w setkach tzw. mini zoo. Treserowi też się raczej nie chciało. No i człowiek orkiestra - konferansjer i fan disco polo, który raczył publiczność swoim wokalem. Poziom - straszny i to wszystko za ,,jedyne'' 60 zł w sektorze i 80 zł w ,,loży'' ( czyli plastikowe krzesełka z poduszką) - żenujące !!! Za ten poziom występów można zapłacić maksymalnie 20 zł. Chyba cyrkowcy zapomnieli, że pracując sezonowo warto pokazać się z jak najlepszej strony i nie traktować mieszkańców małych miast jak idiotów, których zadowoli jakakolwiek chałtura - wstyd i nie polecam !!!!
Obecnie to najlepszy cyrk w Polsce, kiedyś nawet przyszło mi tam pracować ;-) Z czystym sumieniem mogę polecić. Co do ceny biletów to nie jest aż tak wysoka 10zł-80zł (z czegoś trzeba utrzymać wszystkich pracowników)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
Moja Natalka też momentami się niecierpliwiła a najbardziej w trakcie przedłużającej się przerwy.

Dla nas to też pora była późna bo już była zmęczona po całym dniu i normalnie to o 20 już śpi ale dała radę i jak coś ją zaciekawiło to reagowała żywiołowo i biła brawo:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
a ja byłam dzis z córką
i tak naprawde to teraz w cyrku to prawie nie ma zwierząt

w stosunku do 25 lat temu jak sama jako dziecko chodziłam
i rozkladali kaltke były tygrysy i inne lwy

a teraz gołębie i papuga mała małpka weże strusie i 2 wielbłądy ktore prszesły sie po arenie

wiecej jest akrobatyki

małej sie podobało
od 17 do po 19 trwały wystepy
jak dla prawie 3 latkii troche za długo
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
"Ja również nie mam zamiaru przepychać się w kwestii organizowania rozrywki dla twojego dziecka."

I słusznie...

Również pozdrawiam.
Ja również nie mam zamiaru przepychać się w kwestii organizowania rozrywki dla twojego dziecka.

pozdrawiam :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
Nie mam ochoty na przepychanki słowne...

Dziewczyna chciała uzyskac info to jej odpisałam i temat uważam za zamknięty.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
to musisz mnie zbanować ;) bedzie to o wiele przyjemniejsze niż tresura zwierząt w cyrku :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5
Ok.Jestem w stanie to zrozumiec tylko wątek akurat nie jest na temat - czy lubicie cyrk i czy chodzicie tam z dziecmi...:)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja też nie lubię cyrków.
i raczej mojego dziecka tam nie zaprowadzę.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5
do góry