Widok

cytologia II gr a zajście w ciążę

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
odebrałam dzisiaj wynik: Papanicolaou gr II poza tym reszta ok.... mam nadżerkę i pewnie stąd ta II gr i gin mi powiedział, żeby naprawić tą nadżerkę po porodzie, ale czy II gr nie jest przeciwwskazaniem do ciąży? Wiem że najlepiej pytać gina ale do wizyty jeszcze trochę czasu, czy któraś z was zaszła w ciążę mając II grupę i nie było potem problemu?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja miałam przed ciążą 2 grupę i bez problemu zaszłam w ciążę i nie były żadnych problemów.....z kolei po porodzie zrobiłą mi się straszna nadżerka a wcześniej nie miałam!!!
także nie przejmuj się tylko działaj :D
Mi gin powiedział, że 1 grupa to rzadkość a 2 to zupełnie norma więc się nie przejmuj i działaj:)
ja mialam 2 grupe i nadzerke zarowno przed 1-wsza jak i 2-ga ciaza.
Obie ciąże bezproblemowe, dopiero teraz ide na wymrazanie
ja to chyba nigdy I grupy nie miałam. Mi gin powiedział,ze jak się nie współżyje to ma się I
dzięki dziewczyny, to jestem spokojniejsza :)
ja też słyszałam, że i grupa to raczej u młodych, niewspółyjących kobiet

ja od kąd pamiętam zawsze II grupa
image
Ja też odkąd robię to badanie mam grupę 2,przed ciążą,w ciąży i po ciąży:) Mój gin mówi,że grupa 2 jest najczęściej spotykana,mało kto ma 1.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
moja mama ma gr I. Zdziwiłam się bo ja mam II :P
Ja miałam zawsze II grupę o dziwo po ciąży pierwsza cytologia miałam grI hehe odnowiłam się czy jak? teraz znowu II , II gr nie jest przeciwskazaniem a raczej normą co widać po wpisach :)
też zaszłam w ciążę z II grupą nie było komplikacji ale miałam kilka razy dość mocne krwawienia najprawdopodobniej spowodowane nadżerką
Ja miałam II grupe juz w ciązy lekarz mówił że to może byc jedynie zapalenie i nie ma co sie martwić dziecku nie zagraża
Też zawsze miałam II gr.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Sprawdzone sposoby na odchudzanie:) (71 odpowiedzi)

Cześć Dziewczyny! Podzielcie się swoimi sposobami na skuteczne odchudzanie:) Ja muszę zrzucić aż...

macierzyński a likwidacja firmy (4 odpowiedzi)

Witam, Mam nadzieję, że jakaś obeznana osoba w kwestiach pracowniczo-zusowskich wesprze mnie...

do góry