Widok

czarne kropki i nitki w kale niemowlaka

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
U córy pojawiły się czarne takie kropki, nitki w kale i nie wiem co to, do tego tam gdzie są to kupa jakaś szara jest. Słyszałam, że od bananów tak może być ale nie dajemy. Od ponad tygodnia jesteśmy na Nutramigenie 2 - może tego nie toleruje, choć na 1 tego nie było. Dajemy obiadki - marchewkę, ziemniaki, pietruszka, ryż + oliwa z oliwek. Wieczorem czasami kaszkę Bobo vita z malinami do mleka. Wcześniej mieliśmy problemy z kupkami bo mała miała clostridium, czyli bakterię na jelicie, niby jest wyleczona a tu dalej coś nie tak ;/ może ktoś miał coś podobnego?
image
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
hooopaa
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie lepiej zrobic badanie kalu i sie wyjasini czy to nie jakies dziadostwo:(
To może być krew. Może też być coś innego. Ja bym jutro z samego rana umówiła się do pediatry.
moze byc cos zle przetrawione też ale jak miała problmy to zapytaj lekarza czy masz sie czym martwić
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
A koperek dawałaś? Też będą kreseczki!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
A bananów w ogóle nie dajesz czy tylko poprzedniego dnia nie dałaś? Bo w kupce to nawet po 2 dniach może wyjść to, co maluszek jadł.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
bananów w ogóle nie dawałam, koperku też nie
Niedawno mieliśmy kontrolne badanie kału na posiew i nic nie było, ale oczywiście udam się do pediatry
image
po bananie nawet kilka dni tak jest, też to przechodziłam.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Urlop niani (64 odpowiedzi)

Dziewczyny, Czy płacicie pensje niani podczas urlopu? Pozdrawiam

Czy ktoś korzystał z pomocy psychoterapeuty? (63 odpowiedzi)

Czy ktoś korzystał z takiej pomocy i może polecić? Ja próbowałam dwa razy, u dwóch różnych osób,...

poszukiwany dobry ortopeda (22 odpowiedzi)

Moja mame czeka operacja, dostała juz skierowanie i po swietach ma isc sie zapisac w kolejkę......

do góry