Widok

czarne kropki i nitki w kale niemowlaka

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
U córy pojawiły się czarne takie kropki, nitki w kale i nie wiem co to, do tego tam gdzie są to kupa jakaś szara jest. Słyszałam, że od bananów tak może być ale nie dajemy. Od ponad tygodnia jesteśmy na Nutramigenie 2 - może tego nie toleruje, choć na 1 tego nie było. Dajemy obiadki - marchewkę, ziemniaki, pietruszka, ryż + oliwa z oliwek. Wieczorem czasami kaszkę Bobo vita z malinami do mleka. Wcześniej mieliśmy problemy z kupkami bo mała miała clostridium, czyli bakterię na jelicie, niby jest wyleczona a tu dalej coś nie tak ;/ może ktoś miał coś podobnego?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
hooopaa
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie lepiej zrobic badanie kalu i sie wyjasini czy to nie jakies dziadostwo:(
To może być krew. Może też być coś innego. Ja bym jutro z samego rana umówiła się do pediatry.
moze byc cos zle przetrawione też ale jak miała problmy to zapytaj lekarza czy masz sie czym martwić
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
A koperek dawałaś? Też będą kreseczki!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
A bananów w ogóle nie dajesz czy tylko poprzedniego dnia nie dałaś? Bo w kupce to nawet po 2 dniach może wyjść to, co maluszek jadł.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
bananów w ogóle nie dawałam, koperku też nie
Niedawno mieliśmy kontrolne badanie kału na posiew i nic nie było, ale oczywiście udam się do pediatry
po bananie nawet kilka dni tak jest, też to przechodziłam.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (31 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Jakie krzesło do biurka (11 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

Jaki wozek wybrac? (83 odpowiedzi)

Dziewczyny jaki wozek wybrac? 2w1, 3w1? Jakiej firmy polecacie? Rodze w wrzesniu :)

do góry