Widok

czernis- jaki torcik polecacie?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
na 2 urodzinki córy.... myślałam o takim lżejszym torciku w żelu, możecie polecić jakiś smak? Jakie mają ceny?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ostatnio miałam z mandarynką na śmietanie właśnie z polewą żelową ale nie pamiętam jak się nazywał ,zawsze zamawiamy kwaskowate owocowe ,nigdy czekoladowych czy innych "brązowo -białych " ,oni mają takie ciasta i takie robią torty więc zawsze można kupić kawałeczek i spróbować .

W każdym razie od paru lat zamawiam zawsze w czernisu i zawsze torty były dobre bo nie były mdłe zawsze znikały do ostatniego okrucha i bardzo ładnie wykonane są.
maja dobre ciasta, wiec i torty rowniez, bo wlasnie robia je na bazie ciast stalych w ofercie. a cena torta zaczyna sie od 49zl wzwyz.
ja za to ostatnio na 5 ur syna zaryzykowalam i zamowilam torta w jackuplacku, bo mialam mniejsze finanse w tym miechu, bialo-czarne biszkopty przekladane kremem budyniowym, 1600g za 50zl!wiec dla mnie rewelacja. a tort byl przepyszny, caly poszedl. maja tez inne smaki na bazie smietany lub masla, zobacz na ich stronie, choc ja innych osobiscie nie jadlam. a ceny tortow zaczynaja sie od 33zl.
Nie polecam tych tortów,przede wszystkim drogie i niesmaczne. Ja zaczęłam kupować w cukierni MAGDA ceny bardzo dostępne od 28 zł mozna zamawiać w róznych kształtach smakach .Polecam te na bitej śmietanie albo w takiej masie cukrowej
a ja odradzam Magde ,co prawda mielismy mase na kremie ( truskawkowy smak) nie na smietanie,biszkopt suchy,jedynie z wygladu był super śliczny i kolorowy .Nikt z gosci nie komentował tego tortu i jak dla mnie skreslam ta cukiernie z mojej listy .
Na jutro zamowilam dla córki od nas z Portu z Markizy W-Z -ke cena 38 zł kg+18 zł za opłatek z Monster high ,dawniej były super,zamawialismy tylko stąd odkad pamietam, jak zmienił sie wlasciciel to stały sie takie sobie .Zobaczymy jak tym razem.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Kulinaria

Przedstawiciel Thermomix (71 odpowiedzi)

Szukam przedstawiciela thermomix z Gdańska. Ktoś zna??

sokowirówka z Mango-ma ktoś? (3 odpowiedzi)

Witam Szukam opinii na temat sokowirówki Fitmix Livington za ok 500 zł dostępnej na mango. pl....

do góry