Widok

czerwiec 2006r.

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
kto ślubuje w czerwcu 2006r?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
No tak to faktycznie dobre rozwiazanie aby byly laczone jak tak lubisz srebro. Ja wlasnie nie nosze srebra wiec cale zlote mi jak najbardziej odpowiadaja.

Martka daj proszę namiary na wróżkę. Sprawdzę co mi powie.

co do obrączek to ja chcę łączone bo ogólnie to bardzo lubię srebro i na codzień to ze złota nic nie mam ... wiec łączone będą pasowały i do złota i do srebra ...grawerowane od spodu też oczywiście będą :)

My chcemy bardzo proste obraczki z zoltego zlota ale nie zaokraglone i maja byc dosyc szerokie. Chcemy tylko na wewnetrznej stronie wygrawerowac nasze imiona i date slubu
I najgorsze jest to, że numerolożka i zarazem wróżka z którą miałam sposobność przez chwilkę porozmawiać, stwierdziła, że ta data nie jest najlepszą, bo oznacza tęsknotę, przeprowadzki, ... i to by się na razie zgadzało, bo narzeczony pracuje teraz na drugim końcu polski.. hlip
A czy któraś z was była u wróżki w związku ze ślubem?
Ja i mój Mariusz 10 czerwiec...
My :) 10 czerwca !!!!
a jakie obrączki bedziecie mięli? bo my chcemy łączone z białego i żółtego złota zaokrąglone i piaskowane bez żadnych dodatkowych wzorków

Jakie chcemy obraczki to juz od dawna wiemy, zlotnik zrobi je za ok 100zl poniewaz mamy swoje zloto a one maja byc malo skomplikowane

Mnie też głównie jedzonko przekonało :) Ja mam załatwione -salę , kościół, fotografa,wstępnie auto, ... no i upatrzone obrączki (znalazłam na necie od producenta, tanie, ładne...i w Gdyni :) ale na żywo jeszcze nie widziałam... może w tym tygodniu sie wybiorę.

Czytalam juz na forum ze zdecydowalas sie zrezygnowac z Faltomu. My mamy narazie zarezerwowana sale, orkiestre, kamerzyste, fotografa no i wstepnie kosciol. Ciesze sie ze udalo mi sie wszystko zalatwic bo z przerazeniem czytalam niektore wypowiedzi na forum. Teraz bede szukac sukienki, zamowie ja pewnie w salonie Farage bo tam mi sie najbardziej podobaja. Nie wiedzialm ze w Zochlinie organizuja wesela, bylam tam kiedys na obiadku i bardzo mi smakowalo.
My mamy wesele w Rumii w Zochlinie. Na początku planowaliśmy Faltom ale z pewnych względów(opisane już gdzieś na forum) zdecydowaliśmy zmienić .Przeraża mnie że jak na razie to poza wyborem sali kościoła i paru innych drobiazgów ... nie mamy jeszcze nic . A tu sie czyta ze prawie wszyscy mają już dopięte na ostatni gózik
A jak u ciebie przygotowania ?
:)

Wesele organizujemy sami, mamy juz zarezerwowana sale w Orlowie. Wlasnie jeszcze nie wiem ktorego ksiedza wybrac, jeszcze jest troche czasu aby sie zastanowic ale chyba tez wybiore ksiedza Piotra, chociaz wszystkich lubie. A Wy gdzie macie wesele?
hehe...no to ktos po sąsiedzku :) my tez bylismy w kancelari i mamy przyjsc w lutym albo marcu po skierowanie na nauki. Ksiedza sie podobno wybiera z proboszczem przy podpisywaniu protokołu. Ja chyba bym chciała ks. Piotra ( miałam z nim religie w liceum a zadnego innego nie znam :) ) A ty wybrałas ksiedza? Gdzie wesele?

Ivet my tez w Parafi Matki Boskiej Różańcowej tylko ze 8 lipca. Bylismy ostatnio w kancelari zapisac sie na godzine 17, Pan powiedzial ze mamy przyjsc najpozniej w kwietniu wypisac protokul i da nam skierowanie na nauki. Wybralas juz ksiedza, ktory ma Wam udzielic slubu?
Przepraszam troche mi sie literki pokrecily oczwiscie w Rodizio:)
czy ktoś bierze ślub 10.06.2006r. w Katedrze??
a my bierzemy ślub 3 czerwca:)
W Matki Boskiej Różańcowej w Gdyni na Pustkach Cisowskich a ty gdzie?
pozdrawiam :)

Czesc Ivet! A ty w jakim kosciele slubujesz?
do góry