Widok
I najgorsze jest to, że numerolożka i zarazem wróżka z którą miałam sposobność przez chwilkę porozmawiać, stwierdziła, że ta data nie jest najlepszą, bo oznacza tęsknotę, przeprowadzki, ... i to by się na razie zgadzało, bo narzeczony pracuje teraz na drugim końcu polski.. hlip
A czy któraś z was była u wróżki w związku ze ślubem?
A czy któraś z was była u wróżki w związku ze ślubem?
Czytalam juz na forum ze zdecydowalas sie zrezygnowac z Faltomu. My mamy narazie zarezerwowana sale, orkiestre, kamerzyste, fotografa no i wstepnie kosciol. Ciesze sie ze udalo mi sie wszystko zalatwic bo z przerazeniem czytalam niektore wypowiedzi na forum. Teraz bede szukac sukienki, zamowie ja pewnie w salonie Farage bo tam mi sie najbardziej podobaja. Nie wiedzialm ze w Zochlinie organizuja wesela, bylam tam kiedys na obiadku i bardzo mi smakowalo.
My mamy wesele w Rumii w Zochlinie. Na początku planowaliśmy Faltom ale z pewnych względów(opisane już gdzieś na forum) zdecydowaliśmy zmienić .Przeraża mnie że jak na razie to poza wyborem sali kościoła i paru innych drobiazgów ... nie mamy jeszcze nic . A tu sie czyta ze prawie wszyscy mają już dopięte na ostatni gózik
A jak u ciebie przygotowania ?
:)
A jak u ciebie przygotowania ?
:)
hehe...no to ktos po sąsiedzku :) my tez bylismy w kancelari i mamy przyjsc w lutym albo marcu po skierowanie na nauki. Ksiedza sie podobno wybiera z proboszczem przy podpisywaniu protokołu. Ja chyba bym chciała ks. Piotra ( miałam z nim religie w liceum a zadnego innego nie znam :) ) A ty wybrałas ksiedza? Gdzie wesele?