Widok
Witam...
24.06.2006 - Dagmara i Marcin :)
przynajmniej tak planujemy! Dziś zamówiliśmy kościół i idziemy na negocjacje w sprawie sali. co do reszty wiem jaką chcę sukienkę i wiązankę... i tyle :)
Na razie zaprząta nas sala ale jeśli dobrze pójdzie to może dziś już ustalimy i dj i wystrój sali...
Pozdrawiam cieplutko wszystkie Czerwcowe!!!
Daga
24.06.2006 - Dagmara i Marcin :)
przynajmniej tak planujemy! Dziś zamówiliśmy kościół i idziemy na negocjacje w sprawie sali. co do reszty wiem jaką chcę sukienkę i wiązankę... i tyle :)
Na razie zaprząta nas sala ale jeśli dobrze pójdzie to może dziś już ustalimy i dj i wystrój sali...
Pozdrawiam cieplutko wszystkie Czerwcowe!!!
Daga
ciao!
Julia & Piotr 10 czerwca, cos ta data wsrod czerwcowych nie cieszy sie popularnoscia...a jest taka prawie symetryczna...;D
widze, ze sporo z Was juz ma prawie wszystko dopiete, bo jak juz jest sala, dj, kosciol, sukienka, fotograf....to co Wy jeszcze chcecie?!?
my mamy na 99% sale (ale to od czerwca 2005 jest 5 raz na 99% i za kadym razem inna sala...:(((
kosciol na szczescie udalo sie (katedra)
zespolik mamy nadzieje bedzie ok (niestandardowy, he he, nieweselny) - kwintet jazzowo-swingowo-bluesowy
a sukienki, ktore mi sie podobaja, sa dostepne daleko za granicami naszego wspanialego kraju...:(
ale i tak bardziej nas teraz zajmuje kolor podlogi i ksztalt kafelkow...juz za 3 tygodnie dostaniemy klucze do naszego mieszkanka...:)))))))))
pozdrawiam wszystkie szczesliwe pary!
zebysmy do tego czerwca wytrwali, hi hi:))))
Julia & Piotr 10 czerwca, cos ta data wsrod czerwcowych nie cieszy sie popularnoscia...a jest taka prawie symetryczna...;D
widze, ze sporo z Was juz ma prawie wszystko dopiete, bo jak juz jest sala, dj, kosciol, sukienka, fotograf....to co Wy jeszcze chcecie?!?
my mamy na 99% sale (ale to od czerwca 2005 jest 5 raz na 99% i za kadym razem inna sala...:(((
kosciol na szczescie udalo sie (katedra)
zespolik mamy nadzieje bedzie ok (niestandardowy, he he, nieweselny) - kwintet jazzowo-swingowo-bluesowy
a sukienki, ktore mi sie podobaja, sa dostepne daleko za granicami naszego wspanialego kraju...:(
ale i tak bardziej nas teraz zajmuje kolor podlogi i ksztalt kafelkow...juz za 3 tygodnie dostaniemy klucze do naszego mieszkanka...:)))))))))
pozdrawiam wszystkie szczesliwe pary!
zebysmy do tego czerwca wytrwali, hi hi:))))
Witam!
Czytam Wasze forum od około miesiąca i uważam, że jest super.
Ja narazie jeszcze nie mam ustalonej dokładnie daty ślubu, ale marzy się nam właśnie 10 czerwca 2006, ponieważ poznaliśmy się 10.06.2000 roku :) i to też była sobota :)
Ale nie wiem, czy uda nam się wszystko zorganizować, no i oczywiście zebrać fundusze na wesele :)
Jak narazie liczymy, ile osób chcemy zaprosić, no i na ile bedzie nas stać, a w piątek zamierzam z narzeczonym zrobic sobie wycieczkę po kilku hotelach i dowiedziec się o ceny i jakie terminy mają jeszcze do dyspozycji na wakacje przyszłego roku. Byliśmy tylko w Kozim Grodzie, ale ceny mja troche wygórowane no i daleko troszke, więc zrezygnowaliśmy.
Pozdrawiam
Justyna
Czytam Wasze forum od około miesiąca i uważam, że jest super.
Ja narazie jeszcze nie mam ustalonej dokładnie daty ślubu, ale marzy się nam właśnie 10 czerwca 2006, ponieważ poznaliśmy się 10.06.2000 roku :) i to też była sobota :)
Ale nie wiem, czy uda nam się wszystko zorganizować, no i oczywiście zebrać fundusze na wesele :)
Jak narazie liczymy, ile osób chcemy zaprosić, no i na ile bedzie nas stać, a w piątek zamierzam z narzeczonym zrobic sobie wycieczkę po kilku hotelach i dowiedziec się o ceny i jakie terminy mają jeszcze do dyspozycji na wakacje przyszłego roku. Byliśmy tylko w Kozim Grodzie, ale ceny mja troche wygórowane no i daleko troszke, więc zrezygnowaliśmy.
Pozdrawiam
Justyna
witam :))
My tez 10 czerwiec 2006r. Już nie możemy się doczekać :))
Kościól zarezerwowany- św Mikołaj- przecudny i niesamowita atmosfera :))
Wesele w Hotelu Gołuń- też już praktycznie wszystko zaklepane :))
fotograf i kamerzysta z AV MEDIA p. Michała Czacharowskiego- rewelacyjny fachowiec, konkretny, zna się na rzeczy i robi świetne filmy i fotki :)
A hmmm z orkiestrą mały problem... w sumie wciąż szukamy... Zastanawiamy się nad p. Marianem Wryczą i jego trio MUSICA_ jakbyście coś mogli się wypowiedzieć bylibyśmy bardzo bardzo wdzięczni...
no i to narazie tyle...
pozdarwiamy :))
Justyna i Michał
My tez 10 czerwiec 2006r. Już nie możemy się doczekać :))
Kościól zarezerwowany- św Mikołaj- przecudny i niesamowita atmosfera :))
Wesele w Hotelu Gołuń- też już praktycznie wszystko zaklepane :))
fotograf i kamerzysta z AV MEDIA p. Michała Czacharowskiego- rewelacyjny fachowiec, konkretny, zna się na rzeczy i robi świetne filmy i fotki :)
A hmmm z orkiestrą mały problem... w sumie wciąż szukamy... Zastanawiamy się nad p. Marianem Wryczą i jego trio MUSICA_ jakbyście coś mogli się wypowiedzieć bylibyśmy bardzo bardzo wdzięczni...
no i to narazie tyle...
pozdarwiamy :))
Justyna i Michał
Tak jak wcześniej pisałam mamy już knajpę "Kaszubska Strzecha" w Goręczynie, kościół , fotografów B&W , zastanawiamy się nad kamerzystą czy w ogóle Go brać , na 80% zespół mamy i chyba będe miała już w sobotę moją wymarzoną sukienkę Pronovias model Rubin już doczekać się nie mogę podróży do Warszawy mam nadzieje , że będzie pasować :)
Pozdrawiam czerwcowe Beti :)
Pozdrawiam czerwcowe Beti :)
Czesc to poprzednie to nieudana próba .Ja i moj narzeczony Tomek bierzemy slub 16.06.06. mamy juz sale (Orchidea) i zespół (Yacotaco). Kościółek tez już wybrany tzn.Cystersów w Oliwie! Fotgrafa tez już mamy upatrzonego ale nie wiemy co do kamerzysty. Pozdrawiamy wszystkich czerwcowych nowożeńcówi do usłyszenia na forum.
hehe...no to ktos po sąsiedzku :) my tez bylismy w kancelari i mamy przyjsc w lutym albo marcu po skierowanie na nauki. Ksiedza sie podobno wybiera z proboszczem przy podpisywaniu protokołu. Ja chyba bym chciała ks. Piotra ( miałam z nim religie w liceum a zadnego innego nie znam :) ) A ty wybrałas ksiedza? Gdzie wesele?
My mamy wesele w Rumii w Zochlinie. Na początku planowaliśmy Faltom ale z pewnych względów(opisane już gdzieś na forum) zdecydowaliśmy zmienić .Przeraża mnie że jak na razie to poza wyborem sali kościoła i paru innych drobiazgów ... nie mamy jeszcze nic . A tu sie czyta ze prawie wszyscy mają już dopięte na ostatni gózik
A jak u ciebie przygotowania ?
:)
A jak u ciebie przygotowania ?
:)
Czytalam juz na forum ze zdecydowalas sie zrezygnowac z Faltomu. My mamy narazie zarezerwowana sale, orkiestre, kamerzyste, fotografa no i wstepnie kosciol. Ciesze sie ze udalo mi sie wszystko zalatwic bo z przerazeniem czytalam niektore wypowiedzi na forum. Teraz bede szukac sukienki, zamowie ja pewnie w salonie Farage bo tam mi sie najbardziej podobaja. Nie wiedzialm ze w Zochlinie organizuja wesela, bylam tam kiedys na obiadku i bardzo mi smakowalo.
I najgorsze jest to, że numerolożka i zarazem wróżka z którą miałam sposobność przez chwilkę porozmawiać, stwierdziła, że ta data nie jest najlepszą, bo oznacza tęsknotę, przeprowadzki, ... i to by się na razie zgadzało, bo narzeczony pracuje teraz na drugim końcu polski.. hlip
A czy któraś z was była u wróżki w związku ze ślubem?
A czy któraś z was była u wróżki w związku ze ślubem?
Hej.
My też ślubujemy w czerwcu tzn. 10.06.2006.
Mamy załatwioną salę, orkiestrę, kamerzystę, fotografów prawie już na plener... Do kościoła wstapiliśmy jakiś miesiąc temu ale dopiero na początku nowego roku mamy znów przyjść.
Chcemy na 17 godz. To chyba dobra pora aby wytrwać spokojnie do oczepin??!
Mam nadzieję, że pogoda nam dopisze i stres nas nie zje...
Życze wszystkim dużo szczęścia i powodzenia w dalszym załatwianiu spraw przedweselnych...
Przed nami jeszcze fotograf na ślub, samochód, stroje, zaproszenia.....
Pozdrawiam
My też ślubujemy w czerwcu tzn. 10.06.2006.
Mamy załatwioną salę, orkiestrę, kamerzystę, fotografów prawie już na plener... Do kościoła wstapiliśmy jakiś miesiąc temu ale dopiero na początku nowego roku mamy znów przyjść.
Chcemy na 17 godz. To chyba dobra pora aby wytrwać spokojnie do oczepin??!
Mam nadzieję, że pogoda nam dopisze i stres nas nie zje...
Życze wszystkim dużo szczęścia i powodzenia w dalszym załatwianiu spraw przedweselnych...
Przed nami jeszcze fotograf na ślub, samochód, stroje, zaproszenia.....
Pozdrawiam
Szybko??? z tego co widzę to obudziłam się o pól roku za późno :)
Próbowaliśmy już załatwiać od czerwca ale cały czas szło nam jak po grudzie... Aż do tego weekendu!
I chyba właśnie przez tą "wycieczkę " z rodzicami podjeliśmy decyzję, bo do tej pory albo jedni albo drudzy kręcili nosem :) a Estragon spodobał im się od razu, no i zaangażowanie Pana Piotra!
Trzymam kciuki żeby też udao Ci się wszytko załatwić
Pozdr.
Próbowaliśmy już załatwiać od czerwca ale cały czas szło nam jak po grudzie... Aż do tego weekendu!
I chyba właśnie przez tą "wycieczkę " z rodzicami podjeliśmy decyzję, bo do tej pory albo jedni albo drudzy kręcili nosem :) a Estragon spodobał im się od razu, no i zaangażowanie Pana Piotra!
Trzymam kciuki żeby też udao Ci się wszytko załatwić
Pozdr.
Dj wziełam z polecenia Habibi która miała wesele w tym roku w Skarpowej (przez chwilę też u nas była opcja tej restauracji). Spotkalismy się z nim w weekend i muszę powiedzieć że zrobił na nas naprawdę dobre wrażenie.
Sympatyczny, gadatliwy, z pomysłami i dostosuje się do wszelkich Waszych sugestii. Mam nadzieję że wszystko będzie ok :)
Sympatyczny, gadatliwy, z pomysłami i dostosuje się do wszelkich Waszych sugestii. Mam nadzieję że wszystko będzie ok :)