Widok

czerwone buciki

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Co sądzicie o czerwonych bucikach do sukni ślubnej? Napewno będą zwracały uwagę i nie wszystkim się to spodoba ale jakoś się tym nie przejmuję:)
Nie chcę napewno białych butów.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bafuki, niestety zdjęć sukienki jeszcze nie mam, bo dopiero "się szyje":) Może uda mi się dopasować do tego koloru jakąś biżuterię - w końcu według amerykańskich zasad powinno się mieć na sobie coś niebieskiego?:D ma ktoś jakiś pomysł?
Stinusia dziękuję:)
kolorowe buty do sukienki ślubnej!!!! Super! Bardzo mi się takie zestawienie podoba.
rewelacja, a czy moge jeszcze prosic zdjecie sukienki:)
Butki Martusi:
image

image

image
hmmmm chyba mi coś nie wyszło;) czy ktoś się nad tymi linkami zlituje i pomoże wkleić fotki?:D
jak obiecałam tak wklejam moje buciki- i od razu przepraszam za kiepską jakość zdjęć. Ślicznie wyglądają na nodze i do białej sukienki:)
http://img530.imageshack.us/i/1002535.jpg/
http://img211.imageshack.us/i/1002532f.jpg/
http://img717.imageshack.us/i/1002531.jpg/
http://img52.imageshack.us/i/1002529.jpg/
kejti napewno skorzystam:) a plener moze przelozymy na maj albo czerwiec. wtedy napewno bedzie ladnie
~bafuki ..jak plener w gdyni to zaprasamy na piwko nad morzem:).ja tez bede miala czerwona roze we włosach, czerwony bukiecik, ale nie cały tylko biało-czerwony...zdjęcia z butami super, bardzo fajny ten chabrowy/niebieski ale na razie tzrymam sie czerwonych a ślub mam w lipcu.
Marta1985 jeśli możesz napisać gdzie kupiłaś swoje buty?
Dori, właśnie o to chodzi zeby nie bylo przesadzone. musi byc jakis umiar. ja bede miala tylko buty, wiązanke ale nie calą czerwoną tylko biało-czerwoną, no i czerwoną roze we wlosach. myslalam zeby jeszcze miec usta ale to sobie daruje bo bedzie za duzo i niesmacznie. A moj Pan Młody jak juz wczesniej pisalambedzie mial czerwoną muche i czerwony pas hiszpanski,jeszcze sie tylko zastanawia czy w kosciele nie miec czarnej muchy i pasa a na sali zmienic od razu na czerwone.
marzenafraczek, to ty masz sie przede wszystkim dobrze czuc na swoim weselu, jesli nie podobają ci sie biale buty to sobie zaszalej i kup innego koloru. nie muszą byc od razu bardzo rzucające sie w oczy , mogą byc np. srebrne, złote a nawet kremowe.
Cinderella, te różowe rewelacja, w ogóle bardzo mi się podobają chabrowe, niebieskie. o takich tez myslalam ale juz zdecydowalam ze bedą czerwone i narazie sie tego trzymam:) chyba ze znajde innego koloru w ktorych sie zakocham:) tylko ciezko bedzie namowic mojego narzeczonego zeby kupich muche i pas w jakims innym kolorze, nie mowie o rozowych bo na to by sie nigdy nie zgodzil.
Paula, to nie będzie kolor przewodni naszej uroczystości, tzn. nie bedzie czerwonych zaproszeń ani nawet sala nie bedzie ozdobiona na czerwono. To bedzie przełamanie stereotypów, wniesienie troche świezości w ten dzień, chce patrząc na swoje buty uśmiechać się. Wiem ze jakbym miala białe (których nienawidze) napewno bym sie dobrze nie czula a przez to moze i zle bawila. Poza tym ja mam ślub w listopadzie, napewno bedzie ponuro i szaro, chociaz poprzez buty wniose troche "inności":)
moim zdaniem super pomysł :-)
W moim przypadku nie beda czerwone, ale zielone :) mozna troche mrugnac okiem do gosci w ten powazny dzien !
moja znajoma miała czerwone buty i czerwony bukiet, pan młody tez miała czerwone i wygladało wszytko razem OK Oby tylko nie przesadzić z tą czerwonością
A ja kupilam juz okropne buty weselne, strasznie strasznie mi sie nie podobaja, po prostu buty slubne sa okropne i chyba pojde za waszym przykladem i kupie sobie cos odlotowego.
Mi tez nie podaobaja sie biale slubne buty i bede miec kolorowe :) Uwazam, ze to bardzo wesoly element. Pozdrawiam :)
super :) mi się to baaaardzo podoba :)
moja przyjaciółka będzie miała buty i dodatki w takim intensywnym różowym kolorze :)
znalazłam kilka takich różowych butów :) i inne kolory tez :)

image

do takiej sukienki np. super kolorowe bukici :)
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
http://www.sedonabride.com/blog-im/tonjed/SedonaBride-red.wedding.shoes.sedona19.jpg
image
image

świetnie to wygląda!! szkoda, że ja już po :( :(
do góry