Widok

czerwone buciki

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Co sądzicie o czerwonych bucikach do sukni ślubnej? Napewno będą zwracały uwagę i nie wszystkim się to spodoba ale jakoś się tym nie przejmuję:)
Nie chcę napewno białych butów.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hej bafuki:) właśnie odpisałam ci w innym wątku, że popieram twój wybór;) białe buty ślubne niestety zupełnie mi się nie podobają... sama kupiłam już buty w innym kolorze niż biel - są srebrne i delikatnie wpadają w błękit, ale taki jaśniutki, ledwie zauważalny. Przymierzałam je do sukni, która na razie jeszcze dopiero "się szyje", i wyglądało super. Suknia będzie miała gdzieniegdzie delikatne kryształki mieniące się na srebrno. A kamizelka pana młodego chyba będzie srebrno-stalowo-jakaś-taka;) Myślę że dobrze wybrałyśmy:) Czy jest może ktoś jeszcze z nietypowymi pomysłami?:)
A ja Ci odpisałam, czy masz zdjęcie bucików:)
Ja też nie lubię białych butów, a slubne buty są okropne. Myślę że Twoje buciki bedą fajnie wyglądały do sukni. A mój Pan Młody będzie miał czerwoną muchę i czerwony pas hiszpański więc będziemy do siebie pasować:)
Kolorowe buciki do sukni ślubnej bomba :)
Bardzo fajny pomysł i popieram :)
Czy któraś będzie miała albo już miała buty innego koloru niż białe? Proszę o zdjęcia.
ja będę miała czerwone buty ale jeszcze nie mam zdjęć bo nie zaczełam szukać więc jak by ktoś miał propozycje to chętnie zobaczę ale czerwone:)
kejti to jest zdjęcie na którym ja się inspirowałam:) oczywiście moje buciki nie będą identyczne ale chodzi mi o taki efekt

image
Dwa lata temu robiłem zdjęcia na jednym ślubie gdzie było dużo czerwonego koloru... może kogoś zainspirują te zdjęcia...

image
image
image
image
image
image
image

I parę z pleneru ślubnego ...

image
image
image
bafuki - własnie coś takiego też chce mieć:) w ogole fajne zdjęcie!czerwone buty super pasuja do białej sukienki:)
kejti a kiedy masz ślub? Bo ja dopiero w listopadzie i troche kiepsko zalozyc buty z odkrytym palcem ale jak narazie tylko na takie się nastawiam:) Stwierdziłam że do kościoła założe pończochy (ale napewno nie białe:)) a na sali od razu je zdejme. Mam nadzieje ze nie bedzie mi zimno. A jeszcze dodam że ja jestem z Płocka ale na "Waszym" forum jest o wiele więcej porad niż na "Naszym":) Poza tym uwielbiam Gdynie, no i w Trójmieście chcemy mieć plener.
Zakochałam się w tym zdjęciu...

image

Kurcze chyba też chce czerwone buty na ślubie ;o)
to i ja się dołączę :) widziałam zdjęcia pewnej pary młodej. Panna Młoda miała krwistoczerwone usta,czerwone kolczyki, do tego czerwona róża we włosach, czerwony bukiet. no i czerwone szpilki, dla mnie rewelacja!!!suknia była biała ;) nie pamiętam jak Pan Młody był ubrany ale czerwone buty i dodatki super!!!
Bafuki,

ja jestem chyba raczej tradycjonalistką i sama bym się na takie nie zdecydowała ALE :) bardzo, mi się takie połączenie podoba. Szczególnie jeśli czerwień będzie kolorem przewodnim i taki też będzie bukiet, elementy makijażu, zaproszenia itd. Jeśli masz odwagę, a piszesz, że się nie przejmujesz to REWELACJA !

super :) mi się to baaaardzo podoba :)
moja przyjaciółka będzie miała buty i dodatki w takim intensywnym różowym kolorze :)
znalazłam kilka takich różowych butów :) i inne kolory tez :)

image

do takiej sukienki np. super kolorowe bukici :)
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
http://www.sedonabride.com/blog-im/tonjed/SedonaBride-red.wedding.shoes.sedona19.jpg
image
image

świetnie to wygląda!! szkoda, że ja już po :( :(
Mi tez nie podaobaja sie biale slubne buty i bede miec kolorowe :) Uwazam, ze to bardzo wesoly element. Pozdrawiam :)
A ja kupilam juz okropne buty weselne, strasznie strasznie mi sie nie podobaja, po prostu buty slubne sa okropne i chyba pojde za waszym przykladem i kupie sobie cos odlotowego.
moja znajoma miała czerwone buty i czerwony bukiet, pan młody tez miała czerwone i wygladało wszytko razem OK Oby tylko nie przesadzić z tą czerwonością
W moim przypadku nie beda czerwone, ale zielone :) mozna troche mrugnac okiem do gosci w ten powazny dzien !
moim zdaniem super pomysł :-)
Paula, to nie będzie kolor przewodni naszej uroczystości, tzn. nie bedzie czerwonych zaproszeń ani nawet sala nie bedzie ozdobiona na czerwono. To bedzie przełamanie stereotypów, wniesienie troche świezości w ten dzień, chce patrząc na swoje buty uśmiechać się. Wiem ze jakbym miala białe (których nienawidze) napewno bym sie dobrze nie czula a przez to moze i zle bawila. Poza tym ja mam ślub w listopadzie, napewno bedzie ponuro i szaro, chociaz poprzez buty wniose troche "inności":)
do góry