Widok

czy dzieci widza duchy?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Zakladam ten watek bo kolejne zdarzenie utwierdzilo mnie w przekonaniu ze chyba cos w tym jest.....jakies poltora roku temu moj maz powiedzial ze nasza coreczka wtedy ponad dwuletnia czasem nieruchomieje i wpatruje sie w jakis punkt , raz zapytal ja co tam widzi a ona ze innych ludzi.....jeszcze wczesniej zauwazalam u niej takie stany kiedy byla malutka ale nie zwracalalam na to zbytniej uwagi....wczoraj natomiast mala wziela mnie za reke zaprowadzila do pokoju i mowi : tu jest taka dziewczynka powiedz jej dzien dobry , a ja dam jej czesc i wyciagla reke ...przyznam ze ciarki mi przeszly po plecach....dzis zapytalam ja o ta niby wyimaginowana dziewczynke i powiedziala mi to samo co wczoraj czyli ze stala tam i tam i ze tak do niej mowila ....czytalam o tym troche ze dzieci czesto widza duchy ....wierze ogolnie w takie rzeczy wierze w duchy choc panicznie sie boje tego wszystkiego , a dzis to chyba wogole nie zasne....choc czasem mam wrazenie ze w tym naszym mieszkaniu - dosc starej kamienicy -kraza duchy osob ktore w nim mieszkaly i osob ktore stanowily szczesliwa rodzine i mam wrazenie ze opiekuja sie nami , a to ze moj tata tez czuwa to wiem napewno jednakze pewnie nie tylko te duchy tutaj sa....brrrrrr doslownie serce mi wali jak dzwon
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
http://www.babyboom.pl/forum/pogaduszki-f74/czy-dzieci-widza-duchy-1002/

http://forum.dziecko-info.com/showthread.php?t=171353

to tylko przyklady i mysle ze az tyle dzieci nie mialo problemow neurologicznych i psychicznych...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
a nie jest przypadkiem tak ze dzieci sobie wymyslaja nieistniejacego przyjaciela i z nim rozmawiaja bawią sie ?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
internet jest pelen roznych bzdur, nie ma co czytac glupot tylko trzeba isc do specjalisty, nie chcesza chyba ryzykowac zaniedbania jakiegos powaznego problemu u swojej coreczki. oczywiscie nie zycze Ci zeby to bylo cos powznego, ale trzeba dmuchac na zimne.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
zaraz w3ysle wam watki poczytacie same
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
rowniez jestem za wizyta u psychologa, mowie cakiem serio, moze corka ma jakies problemy , albo jakas chorobe i to sie w ten sposob objawia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
witam
dziwne zdarzenie , nie bagatelizowalabym tego lepiej wez malutką i udaj się do neurologa lub psychologa bo to mogą byc początki choroby - oczywiscie mam nadzieję ze nie mam racji , ale lepiej dmuchac na zimne
zycze powodzenia i oby nic w tym nie było tylko wyobraźnia małej
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7
hmmm
ja w duchy nie wierze i bym sie wybrala na rozmowe do psychologa...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8
nie wiem dla mnie to dziwne .

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

trampolina dmuchana czy macie i jaką polecacie? (19 odpowiedzi)

pytanie jak wyzej

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

do góry