Widok

czy ktoras z mam zapisała dziecko do Socatots?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Zastanawiam sie nad zapiseniem na te zajecia synka ale chciałabym dowiedziec sie czegos wiecej, jak wygladaja zajecia,jaka jest wielkosc grupy itp?
jakie sa opłaty?wiem ze jest pakiet członkowski ale zapewne jest jeszcze jakas stała miesieczna opłata?
jesli ktoras z mam mogłaby podzielic sie swoja wiedza bylabym widzęczna:))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
my chodzimy drugi miesiac.Cwiczy sie z rodzicem.Grupy sa 5-6 osobowe. Sa piosenki,rozne gry i zabawy, cwiczenia z pilka itd...Teraz sa wakacje ,wiec byla jakas promocja. A normalnie ponoc okolo 140 zlotych za miesiac...Zajecia sa prawie godzinne...Jest tez wpisowe,, w cenie jest fajny stroj dla maluszka na zajecia i ksiazeczki i rozne gadzety.Synek jest zachwycony,wiec my polecamy:)
a ile razy w miesiacu? rozumiem ze to opłata miesięczna?
tu też poszukaj

http://forum.trojmiasto.pl/Socatots-chodzi-ktos-t224187,1,160.html
*poczytaj
zajecia s raz w tygodniu
Ja tez chodzę z dzieckiem 1,5 rocznym na zajęcia trwaja ponad pól godz. i odbywaja sie raz w tygodniu.Jest fajnie mały lata za piłką.Choć jest dosc drogo,bo 120 zł na miesiac to jednak warto.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Nie mam ochoty na seks (21 odpowiedzi)

Czy jest to możliwe w zaledwie kilkuletnim związku? Rozumiem,zę rutyna może przyjść po 20-30...

FAJNE msze dla dzieci gdzie w GDAŃSKU? (35 odpowiedzi)

no właśnie

Przeprowadzka - jaką firmę polecacie? (69 odpowiedzi)

Hej! Jaka firmę przeprowadzkową polecacie?? Za dwa tygodnie mnie to czeka i chciałabym...

do góry