Widok
a ja polecam panele firmy TARKET ...
podłogi przetrwały pomimo tego,że:
- dwa razy mnie zalało,
- cztery razy zdejmowana była podłoga (średnio co rok mam remont w domu - kobieta zmienną jest ;)),
- no i najgorsze co przeżyła - dwie tony spadającego gruzu z sufitu przy okazji jak firma remontowa przebijała się z góry nie zabezpieczając podłogi na dole ...
baterie polskiej firmy KFA - bardzo pożądne, ceny przystępne
wszelkie drobnostki (choć bardzo kosztowne) np. gniazdka, halogeny, ledy - allegro
kafle kupiłam w castoramie i w chemi - nie jestem zadowolona, odpryskują, mam wrażenie jakby były drugiego gatunku ...
podłogi przetrwały pomimo tego,że:
- dwa razy mnie zalało,
- cztery razy zdejmowana była podłoga (średnio co rok mam remont w domu - kobieta zmienną jest ;)),
- no i najgorsze co przeżyła - dwie tony spadającego gruzu z sufitu przy okazji jak firma remontowa przebijała się z góry nie zabezpieczając podłogi na dole ...
baterie polskiej firmy KFA - bardzo pożądne, ceny przystępne
wszelkie drobnostki (choć bardzo kosztowne) np. gniazdka, halogeny, ledy - allegro
kafle kupiłam w castoramie i w chemi - nie jestem zadowolona, odpryskują, mam wrażenie jakby były drugiego gatunku ...
Witamy serdecznie, osoby które chca kupic w rewelacyjnej cenie płytki ceramiczne, płytki ścienne, gresowe, podłogowe zapraszamy do odwiedzenia strony www.twojaplytka.pl. Polecamy Państwu płytki ceramiczne, płytki gresowe, płytki łazienkowe. Zapewniamy własny transport. Posiadamy najlepszej jakości płytki Opoczno, płytki Paradyż, Tubądzin POLECAMY
http://www.twojaplytka.pl/plytki_podlogowe_25x35-k374-0-3-default.html
http://www.twojaplytka.pl/plytki_podlogowe_25x35-k374-0-3-default.html
Jeśli chodzi o kafelki to polecam kupowanie przez www.plytki24.pl - są tam kafelki wszystkich najbardziej znanych producentów (Paradyż, Opoczno, Cersanit i inne), my kupowaliśmy jesienią, transport na terenie Trójmiasta był gratis, rozwozi ich samochód (nie kurier!), a cenowo to wyszło po 10 zł taniej na metrze kw.
Baterie, umywalki itp - allegro.pl, na 4 szt, baterii Ferro w porównaniu do cen w salonie w Gdańsku zaoszczędziliśmy 300 zł
Baterie, umywalki itp - allegro.pl, na 4 szt, baterii Ferro w porównaniu do cen w salonie w Gdańsku zaoszczędziliśmy 300 zł
Cześć mamusie.Właśnie zaczynam odkrywać uroki bycia w ciąży.Ale do urodzenia dzidzi też chce skończyć remont, a zostało 6 m-cy. Może zdąże:)
Wymieniałam ostatnio drzwi i okna. Dostałam tel. od znajomych i facet okazał się naprwde dobry- przede wszystkim tanio wycenił, montaż też ekspresowy, a nie tak jak inni sie ślimaczą .Miałam już doświadczeni a z poprzednią ekipą jak wymieniałam pierwszą turę okien to panowie poza piwem chyba nic nie wiedzieli.
Także śmiało mogę go wam polecić tel . 502 023 376 imię wyleciało mi z głowy niestety:)
Wymieniałam ostatnio drzwi i okna. Dostałam tel. od znajomych i facet okazał się naprwde dobry- przede wszystkim tanio wycenił, montaż też ekspresowy, a nie tak jak inni sie ślimaczą .Miałam już doświadczeni a z poprzednią ekipą jak wymieniałam pierwszą turę okien to panowie poza piwem chyba nic nie wiedzieli.
Także śmiało mogę go wam polecić tel . 502 023 376 imię wyleciało mi z głowy niestety:)
Najtańsze drzwi i naprawdę bardzo ładne i dobrze wykonane są DRE, za 2 sztuki z futrynami regulowanymi i montażem zapłaciliśmy ok. 1 800 zł (co do grosza, dokładnie nie pamiętam). Do zamówienia i obejrzenia w Bel Polu w Kowalach.
Co do kuchni z Ikei, ja równiez nie odważyłabym się jej kupić, choć prezentują się naprawdę super ale jej montaż to musi być koszmar a jak wiadomo ściany nigdy nie są idealnie równe więc nie mam pojęcia jak dopasowuje się tą kuchnię do wnetrza.
Co do kuchni z Ikei, ja równiez nie odważyłabym się jej kupić, choć prezentują się naprawdę super ale jej montaż to musi być koszmar a jak wiadomo ściany nigdy nie są idealnie równe więc nie mam pojęcia jak dopasowuje się tą kuchnię do wnetrza.