Widok

czy ktoś robił wesele w kolibie w sopocie?

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
pytanie jak w temacie na 90 osob jak to wyglada jaka obsuka i jakie mniej wiecej ceny

pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
zamiast obsuka powinno byc obsluga..... sorki....
Chyba nikt:-) Juz Harnaś jest ciekawszy ale drogi:-(

Byłam tam na weselu i mogę powiedzieć jak ja oceniam jako gość. Jedzenie bardzo dobre, panie kelnerki dawały radę z obsługą. Natomiast minusem były stoły i ławy bez oparcia, nie było gdzie powiesić ubrań. Państwo młodzi mieli swój stół naprzeciwko baru. Goście obu rodzin za bardzo nie mieli możliwości poznania się, ponieważ siedzieli przy oddzielnych stołach po prawej i lewej stronie młodych. Wiem też że nie było szefa lokalu i był jakiś problem z napojami, ale po telefonicznej interwencji rodziców wszystko było ok
hej:)
ja bylam na weselu w Harnasiu - to knajpa w tym samym stylu i bylo naprawde super fajnie!!! jedzenie wysmienite i duzo ( a to wazne:), obsluga bez zarzutu, wystruj - jesli komus podoba sie koliba spodoba sie i harnas:) ja polecam, nie mam tylko pojecia jakie tam sa ceny...

pozdr
kasia
czy harnas jest przy drodze jak sie do opery jedzie? jesli tak to bylismy tam "obadac" i powiedzieli nam eze tam jest za malo miejsca na 90os
ale dzieki za info
a jak sie ksztaltuja ceny?pytaliscie?

w zwiazku z tym ze zapytano nas o to na ile osob i w odpowiedzi uslyszelismy ze na 90 jest za malo miejsca to nawet o ceny nie zapytalismy

ale jest tam b ladnie
Czy ktoś wie jakie są ceny w kolibie?
150 zl za osobe...

image
ja bede miała w Zochlinie(góralska chata w Rumii przy głównej ulicy) ceny sa zalerzne od menu.Nas to wyjdzie 110 zł za os (a żarełko pyszne i porcje ogromne)Klimat chyba podobny jak w kolibie
pozdrawiam
Polecam wyprawienie wesela w restauracji ,wystrój jest ,jedzenie tez jest bardzo dobre,wiem bo wyprawiałam wesele.

Inne tematy z forum Wesele

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (216 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

do góry