Widok

czy ktos uzywa programu Picasa i wie?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dziewczyny chcialabym zlikwidować wszystkie zdjecia z internetu ktore udostepnialam przez ten program ale kompletnie nie wiem jak to zrobic,usunelam wszystkie albumy po kolei a potem odinsalowalam program ale w necie dalej sa fotki w tym wypadku ubran ktore chcialam sprzedac ale to ju nie aktualne rzeczy i chce usunac by nie wprowadzac w bład i nie zasmiecac neta-ktos pomoże????
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
usówanie zdjęć może potrwać do 24h
dzieki to poczekam
czy może mi ktos napisac co po kolei powinnam zrobic bo zdjecia dalej sa a ja juz nie mam pomyslu-dziekuje
ale gdzie ty usuwasz te zdjęcia? na swojej picasie? czy w internecie na stronie picasy?

Bo musisz wejść w swoją galerię na stronie internetowej, wejść w album, czynności, usuń album i usuwa się od razu
tak w swoim Picasa usuwam i tam juz nie mam nic ale w internecie dalej istnieja i nie wiem o co chodzi :(
bo tak jak Ci piszę musisz usunąć w internecie, wejść na swoje konto picasy w internecie i tam usunąć. Wchodzisz w album, czynności, usuń album. To że usuwasz na swoim kompie a nawet odinstalowałaś picasę to nic nie da.
tak jak wyżej wejdź tu http://picasaweb.google.com zaloguj się. Potem wejdź w Album > Czynności > Usuń Album.

I pamiętaj, że zdjęcia nie od razu znikną z sieci!
no to chyba sie udało-dziekuje- zobacze po 24 h

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

7latek nie chce czytać (34 odpowiedzi)

Mój syn mimo znajomości wszystkich liter nie chce czytać. Nie umie,nie chce złożyć wyrazu w...

Co na piknik? (45 odpowiedzi)

W weekend wybieramy się ze znajomymi na piknik, taki 'z prawdziwego zdarzenia'. Nie mam...

Wyprawka dla dzidziusia, kiedy zacząć kupować? (38 odpowiedzi)

Hej, kiedy zacząć kupować wyprawkę dla dzidziusia tak (na raty)? I co kupować najpierw a co w...

do góry