Widok

czy ktoś wie gdzie bez kolejek i ceregieli zaszczepic się p. grypie?

Czy ktoś się orientuje, gdzie w Trójmieście można prywatnie zaszczepić się całą rodziną p. grypie? Szybko i bez ceregieli ? W sensie idziemy i się szczepimy, Państwowo to trzeba najpierw odstać swoje do lekarza a później do punktu szczepień, takie rozwiązanie mnie nie interesuje :-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Na ile wiem, to za pieniądze każda przychodnia (także te osiedlowe, "NFZ-owe") zrobi ci szczepienia od ręki i bez ceregieli.
Tak przynajmniej było przed "epoką koronaświra".

Właśnie problem w tym, że teraz najpierw trzeba czekać na teleporadę, czy wizytę a później czekać na przyjęcie w punkcie szczepień...za bardzo mi się nie chce i nie mam czasu wisieć godzinami na tele, żeby się umówić w przychodni. Szukam miejsca, gdzie pójdę i od ręki będzie szczepienie przy jednej wizycie

Nie wiem jak teraz, ale kiedyś konieczna była wizyta u lekarza i badanie czy pacjent nie ma infekcji i od razu z gabinetu do szczepienia. Teraz przez telefon odpowiesz na pytania i od razu szczepienie. Na plus jest to, że nie ma kolejek.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Zdrowie

Łóżkowe problemy u młodego mężczyzny (14 odpowiedzi)

Mam 19 lat, od jakiegoś czasu mam wraz z partnerką łóżkowe problemy. Mamy za sobą seks oralny...

Mały członek faceta (7 odpowiedzi)

Witam Otóż przez dłuższy czas seks nie sprawia mi przyjemności. Mianowicie zastanawiam się czy...

Problem ze wzwodem (8 odpowiedzi)

Mam 40 lat i problem ze wzwodem robi sie coraz bardziej uciazliwy dla mnie i partnerki. Bedac...

do góry