Widok

czy kurier GLS dostarcza komuś paczki ???

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
ktoś wie jaka jest sytuacja z dostawami przesyłek , czy dochodzą w miarę sprawnie ??? wiem , ze spora częśc kurierów ma duuuuże opóznienia ..albo nie przyjmują przesyłek , pocztex tez nawala ...czekam na przesyłkę GLS-em i zastanawiam się czy dojdzie :-(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
rąbnij się w łeb
Dzis dzwonil do mnie kurjer ze bym zeszla o paczke i okazalo sie ze niestety niema jej w samochodzie.zapomnial wziasc zenada czekam do jutra jesli nie bendzie zglosze tam gdzie potrzeba
no to superrrrrrrrrrr... WESOŁYCH ŚWIĄT :)
Ja również dostałam paczkę o 19-tej:)
Ale się cieszę:)
dzis o 18 dostarczono moje krzesełko dla młodego...huraaa zdazyli:)
och jej....cos sie ruszyło:) musze dostac swoja przesyłke i koniec..
ja przed chwilą dostalam paczke z 7.czekalam 10dni
Ja od pana z allegro dostałam bezpośredni numer do kuriera,który powiedział że będzie paczka dziś wieczorem a więc czekam...
Ja dzwoniłam do "7" i po 20 min "na linii" rozłączyli mnie :((

Z moim sprzedawcą (który w tym tygodniu dostał już sporo negatywów) nie mogłam się połączyć, ale miałam nr do jednej pracownicy, bo dzwoniła do mnie, by poinformować, że nie ma jednej zabawki, którą kupiłam. Dała mi nr tel bezpośrednio do kuriera. Gdy w końcu odebrał, trochę zaskoczony, że ma dziś do mnie przyjechać powiedział,że będzie za godzinę. Był, ale przywiózł niekompletną przesyłkę :(
Wieczorem wysłałam maila do sprzedawcy, że mam go już dosyć i że jutro chcę widzieć moją przesyłkę. W końcu z Gdyni do Pruszcza niedaleko. Dziś dostałam :)) Ale nie mam jak sprawdzić czy wszystko jest, bo dziecko aktywne.
Mąż dla mnie prezent zamówił w zeszłą środę, w czwartek wyszło glsem i jeszcze nie ma:(
ja nadal łudze sie ze dojdzie...mi nawet ich stronka www otwiera sie jak krew z nosa...
I jak tam?....paczuszki są???
Ja znalazłam numery tel do 7 w necie na ich stronie i jeszcze najakiejś innej stronce (wpisłam firma siódemka kontakt) ale niestety....rzaden nie odpowiadał-nie dodzwoniłam się wogóle i wysłałam męża do siedziby 7. On opierniczył te baby mówiąc, że nie można się do nich dodzwonić (6 lub 7 ich tam siedzi) a one nic na to....MASAKRA
kurde moja przesyłka dostarczana 7 niewiadomo gdziej już tydzień idzie...i do gdańska nie dotarła jeszcze...za...........a miało byc na wigilie!!!
DHL super zamówienie wysłane w pon we wtorek już przesyłka wyszła z Wawy dzisiaj mam mieć
Dodzwoniłam się na jakiś Gdański numer, zaraz poszukam jaki. 58 3038595
no ja też czekam cały czas :) i cisza,a firma to jakiś ekspres pocztowy
AgnieszkaS - raczej nie bo to był Pan i chyba z Poznania o ile pamiętam:)

Basia super,że masz paczuszkę,to zawsze dla mnie nadzieja:)

Ja dzwoniłam na nr do Wa-wy ale się nie dodzwoniłam:( napisałam maila do Pana z allegro od którego kupiłam i on podobno wysłał do nich maila i czekamy na odpowiedź.

Dziewczyny,które się dodzwoniły do siódemki podajcie numer na jaki się Wam udało połączyc.
Ja czekam na 2 paczki za pośrednictwem siódemki, napisałam do nich stanowczego maila, dostałam w odpowiedzi nr telefonu do kuriera, a on powiedział, że nie ma takich paczek. Owszem, według informacji ze strony, zostały pobrane przez kuriera, ale widocznie był to ktoś inny. Farsa :) Szkoda tylko będzie, jeśli prezenty nie dotrą na czas :( A zostały wysłane w czwartek...
gosik14
ja taka sama mam wiadomosc na stronie 7.jak dzwonie do nich to oni nie wiedza gdzie ta paczka jest i za kazdym razem cos innego sciemniaja

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

do góry