Widok
Dzis przyszla do mnie paczka pocztowa nadana w sobote :) . Takze nawet poczta dziala szybko, szok!
Ja wyslalam w piatek paczke kurierem (UPS) i dzis byla na miejscu (w Krakowie). Tez brak opoznien.
To chyba raczej kwestia szczescia i tego kiedy realnie wysyla nadawca. Bo ci to potrafia dopiero naklamac. Numer przewozowy maja przeciez przed nadaniem paczki, a wysylaja czasem tydzien pozniej.
Ja wyslalam w piatek paczke kurierem (UPS) i dzis byla na miejscu (w Krakowie). Tez brak opoznien.
To chyba raczej kwestia szczescia i tego kiedy realnie wysyla nadawca. Bo ci to potrafia dopiero naklamac. Numer przewozowy maja przeciez przed nadaniem paczki, a wysylaja czasem tydzien pozniej.
Basia kurcze to straszna lipa:(
Ja na szczęście mam kilka prezentów bo dostałam kaskę od dziadków i to ja od wszystkich kupowałam także najwyżej Mikołaj powie,że nie zdążył jeszcze jednego przygotowac czy coś w tym stylu i że dowiezie po świętach:)
No ale nie ukrywam,że to prezent na widok którego raczej Natalka najbardziej się ucieszy i bardzo bym chciała aby dotarł na czas.
Kurcze to dlaczego oni przyjmują paczki ponad stan wiedząc,że nie podołają rozwiezieniu:(
Ja na szczęście mam kilka prezentów bo dostałam kaskę od dziadków i to ja od wszystkich kupowałam także najwyżej Mikołaj powie,że nie zdążył jeszcze jednego przygotowac czy coś w tym stylu i że dowiezie po świętach:)
No ale nie ukrywam,że to prezent na widok którego raczej Natalka najbardziej się ucieszy i bardzo bym chciała aby dotarł na czas.
Kurcze to dlaczego oni przyjmują paczki ponad stan wiedząc,że nie podołają rozwiezieniu:(
GLS mega szybko w poniedziałek wysłali we wtorej już była. Tymczasem z siódemką jest inaczej. Czekałam tydzień, w sobotę nie wyrobiłam i zadzwoniłam opieprzyć że przesyłka wciąż w Rawie MAzowieckiej. Jak pokrzyczałam tak dziś ju zpaczkę mam. Także z tym prezentem tez radzę zadzwonić pokrzyczeć to szybko dojdzie ;)
Wysłałam nawet męża wczoraj do siedziby...niby paczka jest w Warszawie-w centrali...ale naśmieszniejsze jest to, że kobieta u której w firmie zakupiłam ten prezent - móWi, że dostała maila iz paczka dotarła do GDAŃSKA-czyli do mnie...a tu nic w Gdańsku nie wiedzą...Na Wigilie idziemy do dziadków więc tam coś dostanie ale ja chciałam, żeby jeszcze w domu też coś leżało pod choinką. Ta kobietka z tej firmy mówi też, że pisała mala do 7-mki i że niby sprawa ma sie wyjaśnić dziś...ale ja w to nie wierze-status na stronce 7-mki cały czas LUBLIN :(
Mało ludzi chyba korzysta z Poczty Polskiej. Wysyłałam coś w piątek popołudniu i w niedzielę dostałam komentarz, że doszło!!!
Na kuriera "7" czekam od 16.12, z Gdyni do Pruszcza. Odebrałabym osobiście, gdybym wiedziała , że takie cyrki. Poza tym myślałam, że już paczka wysłana (zapłacone 13.12) ale 16.12 babka ze sklepu zadzwoniła, że czegośtam nie ma :( I jaki tu wystawić komentarz :( Tym bardziej,że już tego 13.12 wiedzieli, że nie ma tej zabawki! Masakra.
Na kuriera "7" czekam od 16.12, z Gdyni do Pruszcza. Odebrałabym osobiście, gdybym wiedziała , że takie cyrki. Poza tym myślałam, że już paczka wysłana (zapłacone 13.12) ale 16.12 babka ze sklepu zadzwoniła, że czegośtam nie ma :( I jaki tu wystawić komentarz :( Tym bardziej,że już tego 13.12 wiedzieli, że nie ma tej zabawki! Masakra.
HURRRAAAAAAAAA
Mam paczke.... doszła przed chwilą. Święta będą jednak udane...
Albo mój mąż, który był wczoraj w siedzibie 7-mki albo ta babka z firmy, która mówiła mi , że pisała do nich maila w sprawie mojej paczki-coś musieli wskórać...bo mam dzisiaj paczke :)
Asiula76 miej nadzieje a ja trzymam kciuki za twoją paczke.
Wesołych świąt wam wszystkim życzę
:))))
Mam paczke.... doszła przed chwilą. Święta będą jednak udane...
Albo mój mąż, który był wczoraj w siedzibie 7-mki albo ta babka z firmy, która mówiła mi , że pisała do nich maila w sprawie mojej paczki-coś musieli wskórać...bo mam dzisiaj paczke :)
Asiula76 miej nadzieje a ja trzymam kciuki za twoją paczke.
Wesołych świąt wam wszystkim życzę
:))))
Ja czekam na 2 paczki za pośrednictwem siódemki, napisałam do nich stanowczego maila, dostałam w odpowiedzi nr telefonu do kuriera, a on powiedział, że nie ma takich paczek. Owszem, według informacji ze strony, zostały pobrane przez kuriera, ale widocznie był to ktoś inny. Farsa :) Szkoda tylko będzie, jeśli prezenty nie dotrą na czas :( A zostały wysłane w czwartek...
AgnieszkaS - raczej nie bo to był Pan i chyba z Poznania o ile pamiętam:)
Basia super,że masz paczuszkę,to zawsze dla mnie nadzieja:)
Ja dzwoniłam na nr do Wa-wy ale się nie dodzwoniłam:( napisałam maila do Pana z allegro od którego kupiłam i on podobno wysłał do nich maila i czekamy na odpowiedź.
Dziewczyny,które się dodzwoniły do siódemki podajcie numer na jaki się Wam udało połączyc.
Basia super,że masz paczuszkę,to zawsze dla mnie nadzieja:)
Ja dzwoniłam na nr do Wa-wy ale się nie dodzwoniłam:( napisałam maila do Pana z allegro od którego kupiłam i on podobno wysłał do nich maila i czekamy na odpowiedź.
Dziewczyny,które się dodzwoniły do siódemki podajcie numer na jaki się Wam udało połączyc.
Ja znalazłam numery tel do 7 w necie na ich stronie i jeszcze najakiejś innej stronce (wpisłam firma siódemka kontakt) ale niestety....rzaden nie odpowiadał-nie dodzwoniłam się wogóle i wysłałam męża do siedziby 7. On opierniczył te baby mówiąc, że nie można się do nich dodzwonić (6 lub 7 ich tam siedzi) a one nic na to....MASAKRA
Ja dzwoniłam do "7" i po 20 min "na linii" rozłączyli mnie :((
Z moim sprzedawcą (który w tym tygodniu dostał już sporo negatywów) nie mogłam się połączyć, ale miałam nr do jednej pracownicy, bo dzwoniła do mnie, by poinformować, że nie ma jednej zabawki, którą kupiłam. Dała mi nr tel bezpośrednio do kuriera. Gdy w końcu odebrał, trochę zaskoczony, że ma dziś do mnie przyjechać powiedział,że będzie za godzinę. Był, ale przywiózł niekompletną przesyłkę :(
Wieczorem wysłałam maila do sprzedawcy, że mam go już dosyć i że jutro chcę widzieć moją przesyłkę. W końcu z Gdyni do Pruszcza niedaleko. Dziś dostałam :)) Ale nie mam jak sprawdzić czy wszystko jest, bo dziecko aktywne.
Z moim sprzedawcą (który w tym tygodniu dostał już sporo negatywów) nie mogłam się połączyć, ale miałam nr do jednej pracownicy, bo dzwoniła do mnie, by poinformować, że nie ma jednej zabawki, którą kupiłam. Dała mi nr tel bezpośrednio do kuriera. Gdy w końcu odebrał, trochę zaskoczony, że ma dziś do mnie przyjechać powiedział,że będzie za godzinę. Był, ale przywiózł niekompletną przesyłkę :(
Wieczorem wysłałam maila do sprzedawcy, że mam go już dosyć i że jutro chcę widzieć moją przesyłkę. W końcu z Gdyni do Pruszcza niedaleko. Dziś dostałam :)) Ale nie mam jak sprawdzić czy wszystko jest, bo dziecko aktywne.