Widok

czy łazienki w beżach i brązach są już niemodne?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Wszędzie widzę ostatnio łazienki czarno-białe lub w szarościach. Nie mówię, że są brzydkie. Niektóre wyglądają naprawdę fajne. Ja jednak preferuję ciepłe kolory. Nadal podobają mi się beże i brązy, np. http://www.tubadzin.pl/pliki/grafika/zdjecia/foto107-moringa_d2-1_50.jpg ale z tego co obserwuję, mało osób robi teraz łazienki w takiej kolorystyce. Tak się więc zastanawiam: czy te kolory są już niemodne? Co Wy myślicie o łazienkach w takich barwach?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Moim zdaniem "przejadly sie" :) Bez jeszcze do zniesienia, ale braz juz niekoniecznie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Wiola, ja mam dokladnie te kafle :) i jakos mi sie nie nudza :) co jakis czas wystarczy zmienic dodatki i jest ok.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Takie zestawienie kojarzy mi sie z toaletami w restauracjach i hotelach.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 6
Uwazam, ze tylko od Ciebie zalezy w jakich bawach bedzie Twoja lazienka. Urzadzaj mieszkanie tak, zebys Ty sie w nim dobrze czula i Tobie sie podobalo. I reszcie domownikow tez oczywiscie ;) . Ale obcym ludziom nic do tego.
Ja mam lazienke szaro czerwona, bo taka nam sie podobala. Nigdzie takiej nie widzielismy. Wlasny pomysl i po 4 latach nadal swietnie sie w niej czujemy.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1
nasza lazienka i toaleta maja bezowe kafelki, ale przy innym oświetleniu toaleta wydaje sie szara. do tego fioletowe, niekrzykliwe dodatki i fioletowy kaloryfer , wydaje mi sie nowoczesnie. nie znioslabym np. czerwonej albo czarnej lazienki- widac paluchy i kurz by trzeba scierac kilka razy dziennie, ale kazdy wybiera taki styl jak lubi. nie ma co sie kierowac moda, wnetrze ma byc przyjazne dla oczu i latwe do ogarniecia, a przede wszystkim funkcjonalne.
image
SEMPER IN FLORE - DEKORACJE KWIATOWE SAL, KOŚCIOŁÓW, BUKIETY -http://semperinflore.eu
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6
Mam lazienke w czarno bialych kaflach i nie mam problemow z osadzajacym sie kurzem itd. Nawet babci podoba sie lazienka w takiej kolorystyce :D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

modne... nie modne...

Denerwuje mnie urządzanie własnego mieszkania zgodnie z modą, a niekoniecznie zgodnie z własnymi upodobaniami.
Dom powinien mieć naszą duszę, a nie katalogowe odbicie.

Niedawno się nacięłam na tę modę i wymalowałam pokój na szaro ... teraz zbieram na nową farbę :-)
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 0
Oczywiście że łazienkę urządzę sobie tak, aby mi pasowało. Zastanawiam się, czy zrobić ją w kaflach drewnopodobnych z dodatkiem kremu albo bieli - jeszcze się waham, czy własnie taką beżową z dodatkami ciemnego brązu. Lubię takie zestawienia kolorystyczne. Usłyszałam jednak ostatnio, że są to przestarzałe kolory, więc się zastanawiam, czy rzeczywiście. Mam do urządzenia dużą łazienkę ze skosami i 2 oknami, chciałabym aby była przytulna i ciepła. Innego pomysłu kolorystycznego nie wymyśliłam, aby osiągnąć taki efekt.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ciekawe od kogo usłyszałaś;). Ja ostatnio usłyszałam od koleżanki architektki, że paski na oknach są fe. Mam rolety w paski i każdemu kto przychodzi się podobają, no zwłaszcza mi. Drugi przykład: kupujemy lodówkę Samsunga. Pan w sklepie odradza jak może, ze awaryjne, że niefajne. Mam ja i kilka moich koleżanek, żadna z nas nie narzeka:)
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
wiola, jak chcesz moge wyslac Ci fotki, jak wyglada lazienka w tych kaflach, ktore masz w linku, tylko podaj maila.
andzia, bardzo chętnie, mój mail:
vioolla@poczta.fm
dzięki :)
Wyslane :)
ja mam główną łazienkę beżowo-brązową - i obojętnie czy byłaby modna czy też nie zrobiłabym taką w jakiej ja czuję się najlepiej :) teraz robiliśmy drugą - u góry i ona jest biało-zielono-srebrna, ale tylko dlatego że góra domu ma być w innym stylu i też miałam poczucie, że zielony już niemodny bo mało kto robi i nawet kafelek niewiele w tym kolorze, a jednak wyszła mi całkiem fajna :) także polecam zrobić tak jak lubisz żebyś potem się w niej dobrze czuła, a nie wedle tego co jest modne

image

image

image
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 11
hehe, ja też mam łazienkę w beżach. I mam ją ok 10 lat i sie nam nie znudziła wogole.
Jest to mała łazienka w bloku. Beże i brązy dodaja ciepła. Pomimo braku miejsca na jakiekolwiek dodatki czujemy sie w niej fajnie i każdemu sie podoba:)
Najważniejsze to zeby podobała sie domownikom, bo to oni przecież będą korzystać a nie moda:))
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0
zgadzam sie z mama b :) tez mamy mala lazienke w bloku. Duze lustro na jednej scianie, szklana kabine i optycznie wydaje sie wieksza niz jest.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja mm dwie lazienki w tych samych kolorach, czyli czarno- biale z niewielkim motywem kwiatowym
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja też mam beże i brązy i nie uważam że one są niemodne..kwestia gustu..
przecież to on nas zależy co bedzie na ścianach naszego domu..
jak mi się podoba dany kolor to przecież nie zamówię sobie kafli w koloże który mi nie pasuje bo on akurat jest modny..
Łazienkę robiłam 4 lata temu i gdybym teraz stała przed faktem wyboru kafli też bym kupiła te same kolory.
andzia - dziękuję za zdjęcia, właśnie o to mi chodziło, beż z dodatkiem brązu i wąziutkie fugi; podoba mi się :)

Karolinka - bardzo ładna łazienka, co to są za kafle, bo odcień też ciekawy?
dziękuję :) wiadomo każdemu podoba się co innego, nasza jest taka przytulna i ciepła, mamy jeszcze w roku wiklinowy wypoczynkowy fotel, no i nie ma już kwiatów bo żadne jakoś się nie chcą utrzymać w łazience; a kafelki zwykłe - Cersanit Trawertino, acha i dodam, że mamy ją 5 lat i też jeszcze nam się nie znudziła :)
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych

Inne tematy z forum Dom i mieszkanie

żelazko, pralka, odkurzacz (15 odpowiedzi)

hej, właśnie wprowadzam się do swojego mieszkania. szukam jak w temacie żelazka, pralki i...

budujecie/kupujecie na kredyt? (263 odpowiedzi)

Wiem, że dziwne pytanie, ale wspomagacie się wszyscy kredytami? Jak oceniacie, ile trzeba mieć...

Za ile można urządzić 50m mieszkanie? (193 odpowiedzi)

Jak w tytule, niedługo będziemy urządzać 50m mieszkanie, mamy mało środków i niestety musimy to...

do góry