Widok

czy ma ktoś lodówkę ARDO w której popękała ścianka plastikowa wewnątrz ?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
moja lodówka ma już kilka lat, w środku są pionowe pęknięcia tylnej ścianki plastikowej, czy ktoś tak miał i coś z tym zrobiła firma ardo ? czytałam rózne fora i ludzie pisali, że serwisanci zrobili tylko naprawy agregatów lub stwierdzali że wsio ok jest. Najpierw mocno szroniła na tylnej ścianie.
muszę coś z tym zrobić
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dodam jeszcze, że ludzie piszą, iż jakaś wadliwa seria poszła cała. Minęło już kilka lat od zakupu, upłynął termin gwarancji, zastanawiam się, czy jeszcze coś wskuram
pewnie..zaraz kurierem dostarczą ci nową lodówke..nektórzy to tylko patrza żeby coś wydębić za darmo
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
czy ma ktoś doświadczenie z tą lodówką ?
może jednak ktoś ?
watpie aby coś udało się zdziałać po kilku latach :-( ..na przyszłośc powiem abyś także nie kupowała Elektroluxa bo też pękają plastiki wszelkie - my mamy Siemensa juz ma chyba 8 lat i sprawuje się super a plastiki tez w całości są ...
ta ardo to u mojej Mamy, przegapiona gwarancja była

ja mam Liebhera i bardzo polecam, teraz widzę, że ta ardo to mega szajs jest

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Dieta 1000 kcal- szukam dobrej i przejrzystej rozpiski produktów (35 odpowiedzi)

Dziewczyny postanowiłam się wziąć za siebie. Chciałabym spróbować spożywać ok. 1000-1200 kcal...

gdzie pojemniki na odzież używaną w gdańsku (18 odpowiedzi)

czy jeszcze są takie pojemniki? wiem, że to "mafia", ale lepiej tam wrzucić, niż do...

Kartony do przeprowadzki ! PILNE!!! (116 odpowiedzi)

Dziewczyny pomóżcie...w piątek czeka mnie przeprowadzka, a jeszcze nie mam kartonów. Potrzebuje...

do góry