Widok

czy można....?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
kupić babci na gwiazdkę jakieś ziólka z witaminami, w płynie? Dodam że moja babcia jest bardzo zmęczona i bardzo wyniszczona chorobami. Nie wiem czy taki preparat można przyjmowac bez względu na stan zdrowia i tego jakie leki bierze osoba przyjmujaca?Wiem, powinnam zapytac w aptece, ale właśnie planuje zakup prezentu dla babci i może Wy troche na ten temat wiecie. Dziękuje z góry.
sasa
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
no pewnie, moja babcia tez czesto dostaje cos w stylu dobelhertz...

jasne wzmacniajace w syropie jak najbardziej

Lorenka, moja ś.p. Babcia też dostawała witaminki w prezentach. Ale przed zakupem w aptece i tak warto zapytać i poprosić o pomoc w wybraniu najodpowiedniejszego preparatu

naturalnie Beatko, jeśli chodzi o wybór właściwego preparatu poradzę sie farmaceutki, chciałam tylko wiedzieć czy nie popełnię gafy kupująć babci cos czego nie bedzie mogła zażywać....a ostatnio źle z nią buuuuuuuu :( Dziekuję za odpowiedzi
sasa
:) będzie dobrze Lorenka!!

dzięki :) mam nadzieje, ze juz niebawem stanie na nogi ... a po moich witaminkach to juz na bank!!! Pozdrawiam
sasa
może jakieś komplety są ze jedno odpowiada za serducho inne za stawy np.:) fajny taki komplet

image

ja kupilam rodzicon vicard w ladnej swiatecznej tubie
Nie przeprasam za bledy

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Od 1go do 1go... czy Wam udaje się cokolwiek oszczedzić? (225 odpowiedzi)

Cześć, mam takie nocne przemyślenia na temat szeroko rozumianych finansów domowych... Oboje mamy...

podłoga jasna+ ciemna czy sama ciemna???????? (43 odpowiedzi)

Dziewczyny!!!jestem na forum od niedawna aż do czasu kiedy sama potrzebuję Waszej rady a...

dom czy mieszkanie??? (431 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

do góry