Widok
czy to grypa żołądkowa?
Witam.
23 po połódniu źle się poczułam, a wieczorem miałam biegunkę i wymioty (tylko raz), wszystko mnie bolało, kaszlu i kataru brak, temperatura niska do 38,4 nie więcej, ledwo stałam no nogach. W wigilie z rana spakowałąm synka i męża do mamy i zastanawiam się czy mogłam ich zarazić i ewentualnie kiedy mogą pojawić się pierwsze objawy choroby. Bardziej chodzi mi o synka bo ma dopiero 4 miesiące. Może jeszcze wiecie ze swojego doświadczenia ile się zaraża jeszcze otoszenie. A, dodam że dzisiaj boli mnie tylko głowa i nie wiem czy moge pojechać do rodziny czy lepiej jeszcze poczekać?
23 po połódniu źle się poczułam, a wieczorem miałam biegunkę i wymioty (tylko raz), wszystko mnie bolało, kaszlu i kataru brak, temperatura niska do 38,4 nie więcej, ledwo stałam no nogach. W wigilie z rana spakowałąm synka i męża do mamy i zastanawiam się czy mogłam ich zarazić i ewentualnie kiedy mogą pojawić się pierwsze objawy choroby. Bardziej chodzi mi o synka bo ma dopiero 4 miesiące. Może jeszcze wiecie ze swojego doświadczenia ile się zaraża jeszcze otoszenie. A, dodam że dzisiaj boli mnie tylko głowa i nie wiem czy moge pojechać do rodziny czy lepiej jeszcze poczekać?
gremela to grypa zoladkowa.przechodzilam przez nia nie raz.musisz to po prostu przeczekac i nawadniac organizm.duzo herbatek miętowych,wody mineralnej i jesli dasz rade cos zjesc to pewnie bedzie to sucha bulka,sucharek.
jest to bardzo zarazliwa grypa zoladkowa i chociaz ja zachorowalam niestety na moj panienski i to u znajomych,nie zarazilam ich.nie wiem jakim cudem.za to szwagier pare dni po grypie pojechal do polski i pozarażal cala rodzine.
ja nie jechalabym do rodziny,co by nie skonczyli jak ty.
jest to bardzo zarazliwa grypa zoladkowa i chociaz ja zachorowalam niestety na moj panienski i to u znajomych,nie zarazilam ich.nie wiem jakim cudem.za to szwagier pare dni po grypie pojechal do polski i pozarażal cala rodzine.
ja nie jechalabym do rodziny,co by nie skonczyli jak ty.
TAKIE OBJAWY SĄ PRZY OBECNIE PANUJACEJ GRYPIE ŻOŁADKOWEJ,MAŁA PRZYNIOSŁA Z PRZEDSZKOLA.Okropnie męczy wymioty,biegunka .Cała nasza rodzina chorowała .Pomagała smekta,rutinoscorbin ,polopiryna,ibuprom.PRZY UTRZYMUJĄCEJ TEMPERATURZE WIZYTA U LEKARZA.TRUDNO UCHRONIĆ DZIECKO,KONIECZNIE OPASKA NA USTA I NOS I OPIEKUN W INNYM POKOJU.ŻYCZĘ ZDROWIA
ooo nie ja juz to przerabialam, cala rodzinka nawet ja wyladowalam na zaspie na kroplowkach:) dziecko tez bylo w szpitalu, mala tez na dyzurze:( mASAKRA!!!
stoperan dla dorosłych, jak wezmie, pomaga,
dzieci moga smecte , pic zeby sie nie odwodnic, pic elektrolity, gastrolit, '
dzieci super płyn jest dobry marchewkowy ors 2000 jakos tak !!!
HIPP dostepny w aptece,
stoperan dla dorosłych, jak wezmie, pomaga,
dzieci moga smecte , pic zeby sie nie odwodnic, pic elektrolity, gastrolit, '
dzieci super płyn jest dobry marchewkowy ors 2000 jakos tak !!!
HIPP dostepny w aptece,
u nas to samo- zaczęło się o męża - potem córa i ja - teściowa jeszcze nie (złego licho nie bierze;-) ja jestem w ciąży i naj lżęj to przechodzę ale czuję że mnie pęcherz boli.
Mamy enterol
floridral
ale mała nie chce na te świństwa nawet patrzeć.
trwa to od drugiego dnia świąt....................brrrrrrrrrrrrrrr niech sie już skończy to cholerstwo...
Mamy enterol
floridral
ale mała nie chce na te świństwa nawet patrzeć.
trwa to od drugiego dnia świąt....................brrrrrrrrrrrrrrr niech sie już skończy to cholerstwo...