Widok
kupuję toujours w lidlu, pierwszą paczkę kupiłam "awaryjnie" ale mile się zaskoczyłam, są delikatnie, mają rozciągające się boczki a co najważniejsze, nie śmierdzą chemią nie mają żadnych wkładek, balsamów aloesów itp jak pampersy, na które moja mała ma uczulenie,(tak jak na happy zresztą od kiedy dodają zapachy do nich)
słyszałam, że te z rossmana też są ok
słyszałam, że te z rossmana też są ok
Wickedwoman ja od 2 lat używam tylko lidlowskie touyoursy dla synka przede wszystkim ze względu na jakość i cenę,tym bardziej teraz przy rozmiarze 5 ;) dla córeczki okazyjnie kupiłam huggiesy w tescowie ( 128 szt za 56 zł ) jeżeli już takiej nie będzie ,dla małej też lidlongi kupię ,moim zdaniem pampersy się spie.... strasznie w ostatnim czasie i są oszukane bo mają mniej wkładu.
a może one śmierdzą od worka, w którym są spakowane? Bo kiedy poleżą trochę na zewnątrz to zapach zanika.
Ja się ucieszyłam, że znalazłam takie fajne pieluchy jak "toujours" za dobra cenę. Niestety Gabi ni z tego ni z owego dostała w nich zapalenia skóry. Uśtąpiło po zmianie pieluch. Po miesiącu spróbowałam znowu i historia się powtórzyła - czyli to pieluchy lidlowe były:/
Ja się ucieszyłam, że znalazłam takie fajne pieluchy jak "toujours" za dobra cenę. Niestety Gabi ni z tego ni z owego dostała w nich zapalenia skóry. Uśtąpiło po zmianie pieluch. Po miesiącu spróbowałam znowu i historia się powtórzyła - czyli to pieluchy lidlowe były:/