Widok

czy wypada nie pić wódki?

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Jestem osobą lubiącą alkohol, ale wódki nigdy nie piję. Nie wiem jak mam zachować się na weselu. Wiecie jak to jest, każdy chce wypić kieliszek z panną młodą.

Lubię winko, ale na weselu to chyba nie jest dobty pomysł. Można mieć sensacje żołądkowe. Pomyślałam, że może mogłabym sączyć sobie piwko... nic mi nie będzie...będę w dobrym chumorze...żadnych sensacji...
Co wy na to?
Tylko nie piszcie, żebym się przemogła z wódką, bo nie wchodzi to w grę. No może driny...

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja nie zamierzam pić wódki bo jej nie znoszę i każdy w rodzinie raczej to wie, jak se coś pomyślą to ich sprawa, będę pić wino i soki :)

Dzięki ci Boże, że nie jestem sama bezwódkowa.

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
wino jak najbardziej się nadaje !!!!
wypiłabys z każdym kieliszek wódki to zgon przed oczepinami murowany :)))
a winka pijesz po łyczku...he he

a co do żołądka?
nie rozumiem, przeciez np czerwone półwytrawne jest rewelacyjne na trawienie i nie jest ciężkie

ja moge litrami pić półtyrawne, mniaaaam

.
moze ktos z Twojej rodziny robi jakies nalewkii i zrobi troche na Twoje wesele? wtedy i owszem kieliszeczek mozna wypic a w dobrej naleweczce alkoholu nie czuć

nam teściowa robi pyszną cytrynówkę, mniam mniam.

tak czy inaczej chyba nie bedziemy z kazdym gosciem kieliszeczka pic, bo o 22 to już w tort nie trafimy żeby pokroić!

wlansie jakie sensacje po winie? nigdy nie mialam. Ale chyba biale wino lepsze bo czerwone zafarbuje ząbki a tu wszyscy w koło zdjęcia robią

od kiedy panna młoda musi pić wódke!To chyba już lekka paranoja-szczegółbez znaczenia.A piwo to brzydko wygląda,wino zdecydowanie jest tu na miejscu!!!

Tylko, że ja juz taka jestem, że zaraz wszystko pomieszam, białe z czerwonym i z krupnikiem, drinkami. Rożnie to potem u mnie bywa. nie chcę się za siebie wstydzić, a piwko to dla mnie neutral. Wypiję kilka na weselu, to nawet nie poczuję. ale nie wiem czy wypada....

No ale ja właśnie wiem, że piwo źle wyglada, tylko że to jest właśnie alkohol dla mnie.

to możesz nie pić wogle,już sobie wyobrażam panna młoda z kuflem piwa:-/

panna młoda czy nie panna młoda
no i co?
bo źle wygląda?
eeet am przesadzasz
a jak młoda pali papierosy to tez ma na jedną noc rzucać? boo nie wypada?

pozatym piwo nie musi być w kuflu, tylko w ładnym pokalu na nóżce, pojemności 0.3, i bedzie dobrze ;)

.
tak, zapewne zasiadę z kuflem piwa.........

o Boże, jeszcze do tego palę....

ja pije malo alkoholu,jesli juz to jakies ''slabe'' drinki,a wiec na weselu tez sie nie zmusze do czystej wodki.bede sobie popijac driki przy kazdym toascie i tyle....nie ma przeciez przymusu picia wodki

MYsle ze ladny pokal taki wlasnie na nozce i piwo bedzie ok!!! To Twoje wesele .... masz sie meczyc?

no to faktycznie powinnaś się szarpnąć na pierwszym lepszym drzewiem

ja tez palę, i co?

.
Dzieki dziewczyny, że podtrzymujecie mnie na duchu.
Ja naprawdę chyba wezme sobie kilka piwek, poprosze o jakis kieliszek z oszronionego szkła...i chyba bedzie dobrze.
Niechce nic nie pić, bo po niewielkiej dawce alkoholu stres mi chociaż odejdzie.

mój znajomy zrobił w ten sposób ze nalał do butelki zwykłą wode niegaz. i udawał ze to wóda, też jest to jakis sposób
Wiesz gosiaczek, ale coś.. to ja bym wypiła.

ja to se chyba przed ceremonią bede musiała kielicha wypić,
bo nie dam rady, hehe

.
do góry