Widok
Jusia* napisał(a):
> OOOO Asienka jak miło Cię widzieć na forum!!!! :-) czyżby
> jednak decyzja o ślubiku? Jaka data? I jak w ogóle się
> czujesz??? Pozdrówka
>
>
milo, ze sie cieszysz :)
wstepnie mam zarezerwowany jawor na 11.08, ale przeraza mnie brak klimatyzacji a w sierpniu moze i pewnie bedzie :) goraco, wiec mam nadzieje, ze uda mi sie cos innego znalezc....
przymierzam sie na Maciejke i Magnat... w sobote jade i zobacze co z tego wyjdzie... nie omieszkam sparwdzic Basie i Bardo.
> OOOO Asienka jak miło Cię widzieć na forum!!!! :-) czyżby
> jednak decyzja o ślubiku? Jaka data? I jak w ogóle się
> czujesz??? Pozdrówka
>
>
milo, ze sie cieszysz :)
wstepnie mam zarezerwowany jawor na 11.08, ale przeraza mnie brak klimatyzacji a w sierpniu moze i pewnie bedzie :) goraco, wiec mam nadzieje, ze uda mi sie cos innego znalezc....
przymierzam sie na Maciejke i Magnat... w sobote jade i zobacze co z tego wyjdzie... nie omieszkam sparwdzic Basie i Bardo.
asienka napisał(a):
> Jusia* napisał(a):
>
> > OOOO Asienka jak miło Cię widzieć na forum!!!! :-) czyżby
> > jednak decyzja o ślubiku? Jaka data? I jak w ogóle się
> > czujesz??? Pozdrówka
> >
> >
>
>
> milo, ze sie cieszysz :)
>
> wstepnie mam zarezerwowany jawor na 11.08, ale przeraza mnie
> brak klimatyzacji a w sierpniu moze i pewnie bedzie :) goraco,
> wiec mam nadzieje, ze uda mi sie cos innego znalezc....
>
> przymierzam sie na Maciejke i Magnat... w sobote jade i zobacze
> co z tego wyjdzie... nie omieszkam sparwdzic Basie i Bardo.
mialam na mysli Restauracje Gosie, nie Basie :)
> Jusia* napisał(a):
>
> > OOOO Asienka jak miło Cię widzieć na forum!!!! :-) czyżby
> > jednak decyzja o ślubiku? Jaka data? I jak w ogóle się
> > czujesz??? Pozdrówka
> >
> >
>
>
> milo, ze sie cieszysz :)
>
> wstepnie mam zarezerwowany jawor na 11.08, ale przeraza mnie
> brak klimatyzacji a w sierpniu moze i pewnie bedzie :) goraco,
> wiec mam nadzieje, ze uda mi sie cos innego znalezc....
>
> przymierzam sie na Maciejke i Magnat... w sobote jade i zobacze
> co z tego wyjdzie... nie omieszkam sparwdzic Basie i Bardo.
mialam na mysli Restauracje Gosie, nie Basie :)
ojej to super!!!!Ja byłam w Jaworze ale na małej sali i troche mi się wystrój nie podobał - nie wiem jak jest na dużej! no z tą klimatyzacją to trochę lipa! Jak może pamiętasz ja szukałam sali na 50 osób, więc tam gdzie było na więcej to w ogóle nie zaglądałam! Tak ze zdjęć to ja bym się chyba zdecydowała na Maciejkę albo Gosię! Cenowo jest podobnie ale tej miejsca mają trochę inny klimat! Będę trzymać kciuki, żeby udało Ci się podjąć decyzję!!! I oczywiście czekam na relację! Gorące pozdrowienia! A jesteś cały czas w Polsce?
tak jestem w Polsce :)
od kiedy mama tak na powaznie zachorowala to wrocilam od razu i bylam przy niej. Teraz jak juz jej nie ma to nie mam zamiaru "odgrzewac" tamtych czasow, czas zaczac zycie tutaj...
Tak chcial los.
Z jednej strony dobrze bo w koncu jestem wsrod "swoich", ale z drugiej strony boli bo stracilam Mamusie :(
od kiedy mama tak na powaznie zachorowala to wrocilam od razu i bylam przy niej. Teraz jak juz jej nie ma to nie mam zamiaru "odgrzewac" tamtych czasow, czas zaczac zycie tutaj...
Tak chcial los.
Z jednej strony dobrze bo w koncu jestem wsrod "swoich", ale z drugiej strony boli bo stracilam Mamusie :(