Widok

czym jeździcie kobietki?:)

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
To ja pociągnę dalej watek samochodowy ihihi czym jeździcie kobietki,jakie autka? ja finansów nie mam za wiele na pierwsze auto i tak się zastanwiam może któras z was jeździ bo podobają mi się Renault Twingoo,Matiz,Punto ale z tych pierwszych,Ford Ka,chce małe auto żeby wszedzie się zmieścić na mieście,myślę że jak na pierwsze może któreś z powyższych,może macie inne propozycje?które są z tych awaryjnych bardziej?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja od niedawna posiadam model Kia Picanto. Malutki, zgrabny i zmieści się wszędzie tam, gdzie potrzebuję. Właśnie tak wyobrażałam swój pierwszy samochód. Sprawdźcie sobie jak wygląda to cudeńko. Kupiłam go w salonie https://wojtanowicz.pl/ w Gdyni.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja tak ja nulka jeżdżę Seatem Ibizą , bardzo mało mi pali, dla mnie samej idealna, ale dla rodziny 4 osobowej jest za mała.
hihihih a ja caly czas uzywam do transportu autonóżek :) :) czasem uda mi sie meżowi zabrac autko jak musze gdzies pilnie wyskoczyc :) mąż ma opla vectre opc, a ja mysle i mysle i mysle... i moze na wiosne cos sie zorganizuje...a potem to juz obowiazkowo bo przy maluszku to musza byc 2 autka w domu :)
oo widzę, że nie tylko ja jestem miłośniczką "włoszczyzny" ;)
Jak Aneta mam Alfę, ale 147. Uwielbiam ją!
Pali mi 7l w mieście - ropy.
Na pewno nie jest to model rodzinny, choć bagażnik ma dość pojemny (do tego ja mam 3 drzwiowy), ale w mieście spisuje się super. O właściwościach jezdnych rozpisywać się nie będę :)
Ale w trasie też jest super (5l), wchodzi w zakręt jakby była na szynach :)
Jako, że Alfy nie mają dobrej opinii (co jest bzdurą, bo modele zrobione po 2001 są tak samo awaryjne jak inne marki) to szybko spada im wartość. I można sobie kupić śliczne i szybkie autko, z klimatyzacją i innymi bajerami za cenę porównywalną z innymi z tego segmentu, a bez takiego wyposażenia.
Ma fajne fotele, takie na wpół kubełkowe - jak w nią wsiadam, to jakby mnie obejmowała :)
Ale polecam je dziewczynom "z pazurem". Alfy są twardo zawieszone i czuje się drogę na kierownicy, w prowadzeniu są nieco surowe - dla mnie akurat jest to atutem. Dla mamusiek z benzyną we krwi poleciłabym wtedy 156 SW - Alfa a jednak kombi ;)
Najpiękniejsze sportowe kombi wg mnie ;)
Też nie raz prowadziłam i jest bardziej stateczne od mojego - przy moim stylu jazdy.
Wcześniej miałam Seicento, które też bardzo lubiłam. Mimo braku wspomagania nie było problemów z parkowaniem, no i wszędzie wjedzie! Potem Felicja, ale była nieco rozkraczona, więc kiepsko się prowadziła. Teraz w firmie mam przekrój różnych samochodów, głownie kombiaków.
Z nich najlepiej jeździ mi się Meganką.
Dla spokojniejszych dziewczyn polecam Nissana Mikrę. Moja mama ma, jest w niej zakochana. Nie czuje się w ogóle jak się to prowadzi. Wszystko można robić jednym paluszkiem. Do tego samochód jest właściwie bezobsługowy i nieawaryjny.
A ja się bujam Fordem sport Ka :) I mogę śmiało polecić zwolenniczkom małych autek.
honda civic kombi :)
Hej dziewuszki ;)
ja jezdze Skoda Octawia..i to jest swietne autko ;) Ma bardzo duuuzy bagaznik wiec spokojnie mozna wszytsko spakowac. poza tym to ekonomiczne autko ;) wiec jak najbardziej polecam..Teraz mysle o nowym autku moze VW Tiguan a;bo Touareg..uwielbiam jeepowate autka ;)
A ja jeżdżę kombiakiem 4x4, rewelacja na zimę, zwłaszcza na nieodśnieżone i oblodzone podjazdy. Samochód ma swoje lata, miał już kilku właścicieli, ale u nas sprawdza się doskonale jako auto rodzinne. Ma isofix wygodny przy maluszku i spory bagażnik.
Mój przyjaciel jest strasznym romantykiem wpadł na świetny pomysł pragnie zrobic swojej przyszłej narzeczonej niespodzianke i za pomoca milki stworzyc bilbord w karkowie - zareczynowy prosil mnie o pomoc a ja prosze wszystkich czytajacych ta wiadomosc o to samo bo tylko wtedy jego pomsyl ma szanse realizacji prosze zaglosujcie na niego - glosy mozna oddawac raz dzienie chyba ze macie rozne adresy mailowe to mozna wiecej razy a oto link www.ilovemilka.pl/vEA520 będę bardzo wdzięczna :*
tigra, no coz to raczej samochod dla dwoch osob, nawet w instrukcji jest napisane ze z tyłu sa zalecane miejsca dla osob max 1,65m ;-) ja jestem niska, wieć nawet z tyłu sie mieszcze, mój mąz do tigry wsiada tylko jak jedziemy na impreze i sie namarudzi ze tyłek po ziemi i głowa pod sufitem - taka kwestia przyzwyczajenia jak moj maz jezdzi jepem GC, ja jestem z tigry bardzo zadowolona, bo generalnie jezdze nia sama ewentulanie z kuzynka lub mama po zakupy, ale juz mysle nad zmiana na wiekszy terenowy i tylko dlatego ze przeprowadzamy sie na "zadupie", ale żal mi bedzie sie rozstac z moja tigra.... ;-(
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
my wlasnie zmienilismy BMW na Audi :) i to mnie zainspirowalo do zrobienia w koncu prawka. to moje wymarzone autko wiec musze byc jego kierowca :P

Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
http://s13.battleknight.onet.pl/index.php?loc=hire&ref=MTU0OTg=
http://s13.battleknight.onet.pl/index.php?loc=hire&ref=MTU0OTg=
Moja koleżanka kupiła sobie Opla Tigre,fajne babskie autko,nawet mi sie podoba,ale z tyłu ciut za nisko bo ja za wysoka jestem i bałam się uderzyć w szybe.
Golf III i jest ok :)
ja zrobilam prawko w listopadzie 2005 roku, mielismy jeszcze wtedy z narzeczonym "wspolne" autko, ale jezdzenie z nim to byla jedna wielka klotnia. Bardziej stresowalam sie tym ze ze mna jedzie, niz tym ze wogole jade hehe i przestalam jezdzic. Rok temu dostałam prace, w ktorej musialam miec autko i jezdzic. Kupilismy Seata Ibize i jestem bardzo zadowolona super autko, oszczedne jak dla mnie rewelka

Teraz jako nie wyobrazam sobie zycia bez autka hehe
i tu masz racje :)
celowo nie podaje marki

chodzi o fakt ze nigdy nie wiesz co kupujesz bez wzgledu na to jakie to cos ma opinie
mam alfę romeo 145
3 drzwiową i mam je zupełnie przypadkiem
no napewno nie jest ono tanie w ytzrymaniu i kazde pieniądze na niego wydaję,ale auto to jak by wizytówka człowieka
leprze gorsze auto niz skm czy zkm
mia napisz marke tego samochodu bo takie gadanie o marce - widmo jest dla mnie kompletnie bez sensu.......

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

do góry