Widok

oczyszczanie twarzy

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny,
wlasnie wrocilam z zabiegu oczyszczania twarzy . Jestem BARDZO zadowolona! Koszt 85 zl (tak jak wszedzie indziej). Pani doradzila mi czego i jak mam uzywac itp itd. Bardzo, bardzo milo! Polecam :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Można spytać jak w przybliżeniu wygląda taki zabieg? Aż wstyd się przyznać - mam 25 lat, a nigdy nie byłam u kosmetyczki... :)
nie przejmuj sie, ja jeden jedyny raz w zyciu bylam u kosmetyczki - robilam henne, ale nie bardzo sie to udalo.
w sobote manicurzystka zgdziwila sie, ze to moj "pierwszy raz".
a jestem 2 lata starsza od Ciebie :-)
Maggie, nie przejmuj sie. Nie Ty jedna :) Duzo tego bylo i nie pamietam dokladnie, ale z grubsza wygladalo to mniej wiecej tak: najpierw jest mycie buzki, pozniej roznego rodzaju kremu, maseczki rozpulchniające itp itd, oklady na oczy. Oczyszczanie. Maseczka sciagajaca pory + lampa sollux a pozniej jakis pradzik lagodzacy, regulacja brwi, kremik, porada i do domu.
A że tak sie spytam o gabinet na Suchaninie co się kiedys nazywał SŁONECZKO :) czy ktoś tam już coś robił? jakieś oczyszczanie, a może inne zabiegi, albo cosik? ja bym tam miała najbliżej, a że zimno to mi się daleko chodzić nie chce... :)

ja mam jeszcze troche czasu do slubu ale moze poradzicie co jeszcze mozna wykonac z zabiegow kosmetycznych przed slubem

na razie zapisalam sie 2 razy w tygodniu na aerobik i 1-2 razy na basen

do góry