Widok

od A do Z

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Jak w temacie, opinie na temat tego zespołu, poproszę, chyba ze ten wątek juz sie przewijał, bo nie moge znalesc
pozdrowionka
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a ile ten zespół liczy osób, i skąd są bo u mnie też ma grac zepsól otekiej nazwie, i myslę to super zespół. wyboru dokonał właściwie mój narzeczony, a on ma nosa do ludzi. wysłuchaliśmy kilka kapel tych co reklamują na tym forum, i to byłooooooo żaaaaaaaaaaalosne............ za kupe forsy. a ten zespół jest nieznany no i chyba dlatego sa profesjonalni. ale nie będę robic reklamy, bo to co reklamują to jest do ....
Może mało kumata jestem, ale jeśli tak to z góry przepraszam
Więc w temacie jest "Od A do Z" co jednoczesnie jest nazwą zespołu ?
jeśli tak - to oryginalna nazwa.
Witam, nazwa zespolu " OD A do Z", dwóch panów + jedna pani znalazłam ich w Gdyni Oksywie, również ich przesłuchaliśy razem z narzeczonym i bardzo nam sie spodobali.
wyjaśniam nazwe zespołu od " A"poniewaz pani Ania jest w zespole i "Z" pan Zbyszek, tez uwazam ze bardzo oryginalna nazwa.
cześć! to ten sam zespół, ktory my wybraliśmy. to naprawdę ludzie na poziomie. a kiedy masz wesele i gdzie
16.09.2006 w Oleńce w Tuchomiu
Grali u mnie we wrześniu!!! Naprawdę godni polecenia !!! Nie wybieraliśmy im repertuaru, zdaliśmy się na ich doświadczenie i dobrze na tym wyszliśmy! Było też trochę piosenek zamówionych i też nie było problemów. Można się dogadać w sprawie zabaw oczepinowych, my rezygnowaliśmy z poznawania po kolankach czy nosach oraz z tańców za pieniążki. Mieliśmy zabawę z wałkiem (wiem, wiem, staroć, ale zabawa naprawdę przednia!), tańce "zapoznawcze" (z tym wcześniej się nie spotkałam, moi goście też nie, a wyszło bardzo symptycznie) no i zabawa z załogą statku na krzesełkach... Do dziś jak oglądamy film czy zdjęcia z tymi fragmentami to płaczemy ze śmiechu...
Szapika! prosze wyslij mi namiary tego zespołu na mojego maila. Z góry dziekuje :)Szapika napisał(a):
Niestety nie mam przy sobie - postaram się jutro, ok?
Jak nie będzie to problemem to także prosiłbym o namiary na zespół, oczywiście na maila. Dzięki i Pozdrawiam.
ok! fajnie
Szapika, bardzo się cieszę, słysząc taką opinie, nie rozmawiałam jeszcze na temat szcegółów, ale uważam tez ze mają bardzo dobry swój repertuar, na pewno uzgodnie pierwszą piosenkę z nimi.
Pozdrawiam
Nie no - pierwszą też uzgadnialiśmy - mój mąż to raczej nie jest tańczący, więc tak bez uzgodnienia to chybaby mi zemdlał na parkiecie !!! Zresztą i tak się bałam, że padnie ;)) Wprawdzie dzwoniliśmy w piątek wieczorem (ten piątek tuz przed weselem), ale nie było żadnego problemu..
Przyznam się, że początkowo bałam się głosu p. Ani - jakoś nie miałam miłych doświadczeń z damskimi głosami w takich zespołach - ale obawy okazały się niesłuszne. I wiesz co jeszcze było fajne? Że to była naprawdę muzyka na żywca - wprawdzie p. Ania śpiewa i obsługuje klawisze z różnymi dzwiękami, ale jest też pan z perkusją, a p. Zbyszek - w zależności od potrzeby piosenki - albo śpiewa albo gra na saksofonie czy tamburynie.
jak to miło się upewnić o dobrym wyborze zespołu, bo my też nic o nim nie słyszelismy zanim dokonaliśmy wyboru
Poszły maile z namiarami (przepraszam, ze tak późno, lecz coś dziś poczta szwankowała)
Super!!! Wielkie dzięki za namiary...Pozdrawiam.
a mozna jakies namiary na ten zespol?? na maila oczywiscie :)
z gory dzieki :) pozdro
czy ja takze moglabym prosic o namiary na ten zespolo..z gory dzieki wielkie pozdrawiam
Namiary wysłane...
do góry