Widok
Głupie komentarze możecie sobie darować, pytanie kieruję do osób myślących. Odkażać napisałam w cudzysłowie. Słowo rota oznaczało z kolei rota wirusa. Mi lekarka zaleciła picie koli na rota ale nie pytałam o córeczkę, więc pytam tu - rota jest raczej często "łapanym" wirusem więc może ktoś był w tej sytuacji i może odpowiedzieć na moje pytanie...
synek koleżanki ma 1,5 roku i pije cole regularnie i to nieodgazowaną... Wszystko zależy od rodziców, ja jestem za tym, żeby w ogóle nie dawać takich napojów dzieciom, bo jak już spróbują to nie będą chciały pić nic innego
Faktem jednak jest, że cola pomaga przy problemach z żołądkiem nie tylko wywołanymi rotawirusami ale ogólnie, ale wydawało mi się, że tylko mocno gazowana...
Faktem jednak jest, że cola pomaga przy problemach z żołądkiem nie tylko wywołanymi rotawirusami ale ogólnie, ale wydawało mi się, że tylko mocno gazowana...
malgocha85 "Głupie komentarze możecie sobie darować, pytanie kieruję do osób myślących" czy to było skierowanie do mnie? Bo jeśli tak to zobacz sobie post z pytaniem nad moją wypowiedzią! I moja wypowiedź dotyczyła tamtego pytania! Więc wypraszam sobie takie uwagi!

Fotografia okolicznościowa, sesje dziecięce, portretowe itd.
www.ans-photo.pl

Fotografia okolicznościowa, sesje dziecięce, portretowe itd.
www.ans-photo.pl
ja bym podała taka odgazowaną po kilka łyżeczek co kilka godzin - to dziecka nie zabije a faktycznie pomaga przy wymiotach i klopotach żołądkowych.
Tego ORS z apteki czy Orsalitu nie udalo mi sie nigdy podac kataegorycznie syn odmawiał picia tego ...podawałam chłodną wode i przez pierwsze dwa dni po troszku tej pepsi czy coli właśnie
Tego ORS z apteki czy Orsalitu nie udalo mi sie nigdy podac kataegorycznie syn odmawiał picia tego ...podawałam chłodną wode i przez pierwsze dwa dni po troszku tej pepsi czy coli właśnie