Widok

od kiedy rowerek biegowy?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
w jakim wieku Wasze maluszki zaczęły korzystać z takiego roweru?
moja ma rok i 9 m-cy, czy to nie za wcześnie na biegowy?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Moja córcia za hulajnogę i rower zabrała się w wieku 2 lat. P. Zawistowski (autor poradników dla dzieci, zajmuje się rehabilitacją maluchów) też twierdzi, że 2-3 latka to dobry moment aby rozpocząć przygodę z rowerkiem. Oczywiście wymienia same zalety, poprawia kordynację ruchową, dzieci, które mają najróżniejsze wady od koślawości nóżek po kręgosłup powinny zaopatrzyć się w taki rowerek. Hulajnoga zastępuje wszystkie ćwiczenia, które za naszych czasów należało robić jak chodzenie na palcach czy zabawy z woreczkiem na głwie.
hop
czy dwulatek sobie poradzi na biegowym rowerku?

gdzie jest największy wybór rowerków?
mój ma teraz rok i dwa miesiące i zamierzam mu kupić na lato. Myślę, że sobie poradzi ale czas pokaże ;p Co mi szkodzi spróbować? :)
Wydaje mi się natomiast, ze hulajnoga to jednak za wcześnie. W każdym razie nie sadzę, żeby mój był w stanie to ogarnąć :)
dzisiaj w gdyni widzialam takiego szkraba jak moj okolo2lat i tak smigal na rowerku biegowym ale jakis maly byl super mu szlo bylam pod wielkim wrazeniem i tak ciagle sie zastanaiwam czy moj maly sobie poradzi z tym..

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (69 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

do góry