Widok

od kiedy widać brzuszek?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
czes, jestem tu nowa ale chyba mogę? już drugi raz probuje zapytać więc z gory przpraszam jesli to sie drugi raz pojawi..... jestem na razie na etapie testu...niewyrazna -ale jest- druga kreska- wiec sie juz cieszymy. Zastanawiam sie od kiedy bedzie widac brzuszek?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
koniec 5 miesiąca:)

U mnie tez było koniec 5 miesiaca:)-teraz to juz arbuz!

o tak, szybko :) do 3 msc liczyłam na to, że się zmieszczę w kupiona wcześniej suknię ślubną ... przeliczyłam się, teraz bm jej nawet przez tyłek nie przełożyła :D

papilio1@op.pl
u mnie tez koniec 5 miesiaca i teraz jest wielki balon:P

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Taki brzuszek, który można nazwać ciążowym, a nie " z przejedzenia" zaczął być widzoczny ok 4-mca :)

u mnie mniej więcej na przełomie 5-6 miesiąca

dzieki wielkie :) juz sie nie moge doczekac, jestem dosc szczupla wiec licze na ten 4 miesiac :) mam nadzieje tylko ze sie nie pospieszylam z ta radoscia. Jutro drugi test i trzymajcie kciuki zeby tez byly dwie kreski :)
proponuję zrobić bHCG z krwi, będziesz miała wynik tego samego dnia, a pewnośc na 100% i będziesz wiedziała który tydzień ciaży :D

papilio1@op.pl
planuje iosc na bete tylko sie zastanawiam kiedy
codzinnie mozesz iść, do każdego labotaratorium, rano ... ok południa już będi wynik :) jest 9:00 może nie jest za późno, leć :DDDD

papilio1@op.pl

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

trampolina dmuchana czy macie i jaką polecacie? (19 odpowiedzi)

pytanie jak wyzej

do góry