Widok

darmowe wróżenie

witam.. czy znacie może jakaś wróżkę, której pasją jest tarot albo inne karty i wrózy bez pobierania za to opłaty?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ale to były wróżby typu wyjdziesz za mąż za blondyna? czy jakieś inne?:)
uwierz niewierna niewiasto ;>
a ja byłam u wrózki jakies 2 lata temu jechałam z koleżankami jakies 2godz samochodem i było super i żałuję bo już nigdy tego nie zrobię ale nie dlatego że usłyszłąm jakieś brednie..
pani która nam wróżyła wzieła 20 albo 30 zł niedużo wiecej kosztowało nas paliwo..
jasne juz wierze
w podstawowce przyjaznilam sie z cyganka, bywalam u niej w domu... jej siostra raz mi powrozyla... niesamowite dla mnie bylo to, ze rzeczy, ktore sie wydawaly nierealne w tej wrozbie sprwadzily sie 100% Niestety to nie ten rejon Polski, by ja wskazac. Ale sa tacy, co nie naciagaja, nie oszukuja i nie myla sie we wrozeniu.
Ja ci za darmo powróżę z twojej piersi ....
Mam ciotkę, która całe życie wróży z kart. Mi powróżyła tylko raz. Wszystko co pokazały karty sprawdziło się. Trudno uwierzyć w zbieg okoliczności. Nigdy więcej się na to nie zgodzę. Wolę nie wiedzieć co będzie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bałabym sie tego,ze powie mi cos złego
Nowość w sklepie-naklejki na lodówkę.
czemu?:)
Ja bym się bała iść do wróżki?
Nowość w sklepie-naklejki na lodówkę.
Odpuść sobie wróżki. Jeśli to tylko kobieta, która robi to za pieniądze i jest zwykłą oszustką to nie tak źle. Jeśli jednak spotkasz na swojej drodze osobę, która będzie posiadała wiedzę większą niż zwykły śmiertelnik i pokieruje twoim życiem to już po tobie dziewczyno. Uwierz mi, prawdziwe wróżenie NIGDY, ale to NIGDY nie kończy się dobrze. Zawsze źle z piętnem na całym życiu. Naprawdę wiem o czym piszę.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zgadzam się.
Wróżki biorą kasy ile wlezie :)
No chyba, ze Twoja koleżanka Tobie po wróży z kart ;)

"A gdyby tak świat leżał u Twych stóp...?"

''Nie odkładać marzeń, bo nie zmieszczą się na półce"
raczej nie ma nic za darmo:p

Inne tematy z forum Kobieta

Domowe sposoby na trądzik różowaty (5 odpowiedzi)

Od jakiegoś czasu męcze się z czerwoną twarzą, czy są jakieś metody które mogą trochę zmniejszyc...

Kto ma problem z sasiadami??? (295 odpowiedzi)

Dzień Dobry :) Zacznę od tego, że mieszkam w bloku 4 piętrowym i obok mnie mieszka stary dziad z...

Nerwica (7 odpowiedzi)

Witam wszystkich, pisze na tym forum ponieważ nie mam już siły, a mam nadzieję że ktoś też ma to...

do góry