Widok

odchudzanie- jak sie motywujecie?

prosze o jakies rady,motywacje :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
patrzę na facetów dookoła i nie mam żadnej motywacji
popieram tę opinię 37 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mnie bardzo zmotywowało to, że mój partner stwierdził, iz nie jestem konsekwentna w dietach i to mnie na maxa postawiło do pionu, gdyż postanowiłam mu udowodnić, że nie ma racji (i jak narazie on jest w szoku, że jestem mega konsekwentna a ja jestem usatysfakcjonowana, że udowodniłam, iz sie myli a poza tym fajnie mi idzie to juz trzeci tydzień diety), dzisiaj nawet zaczęłam cwiczyc fajne ćwiczenia z You tube prowadzone przez Mel B na różne partie ciała i co jest fajne, że trwaja po 10 minut, co na poczatek nie zniechęca a wręcz przeciwnie.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
Tak jak napisała autorka powyższego wpisu - najlepiej jest dołączyć do jakiejś grupy ludzi którzy,podobnie chcą zgubić balast !

Czy istnieje taka grupa w Gdańsku ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
z jakiej dzielnicy jestes?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
najwiekssza motywaja dla mnie jest wsparcie jakiejś grupy,wspolne odchudzanie i cwiczenie ;) ja wlasnie szukam kogos z dzielnicy do wspólnego ćwiczenia:)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
lustro nie wystarcza?;-) albo kiepska kondycja? jeśli to nie działa to sorry...
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 16

Inne tematy z forum Kobieta

Niskie libido u mojego mężczyzny (33 odpowiedzi)

Powinnam raczej napisać zerowe libido. Mój mąż w ogóle nie chce ze mną uprawiać seksu. Właściwie...

Kreatywne zajęcie dzieciom czasu (4 odpowiedzi)

Dziewczyny chciałabym mieć dla siebie godzinę dziennie. Dzieciaki nie dają mi jednak takiego...

Prezent dla teściowej (122 odpowiedzi)

Moja teściowa obchodzi niedługo 60te urodziny. ale jak to zwykle u mnie bywa nie mam pojęcia co...

do góry