Widok

odciski, jak usunąć?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Zdrowie Temat dostępny też na forum:
czy usuwaliście odciski chirurgicznie? jeśli tak to możecie polecić jakiś gabinet i orientacyjny koszt?

mam odcisk na zewnętrznej stornie palca u stopy, próbowałam maści, płynów, plastrów ale pomimo "odpadnięcia" odcisku on nadal odrasta:(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a może to nie odcisk tylko brodawka?
odcisk
Polecam Park Urody http://www.parkurody.com.pl
A nie masz przypadkiem problemu z kręgosłupem - tak słyszałem ( w/g medycyny nie konwencjonalnej). Łatwo sprawdzić po podeszwie butów, gdzie najbardziej jest starta. Porównaj oba buty jednocześnie ( te najwięcej używane, tylko nie szpilki, bo to bez sensu) . Można to też sprawdzić na takim podeście do badania stóp (fotopodoskopowa rejestracja i analiza stóp) ETC 1 piętro obuwie dla dzieci. Badanie rozłożenia nacisku na stopie. Można z tego coś by było wywnioskować.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Podłączam się do pytania. ja tez mam straszne problemy z odciskami już od kilku lat. Niby wyleczone a ciągle odrastają. Podobno odciski robią się od niewygodnych butów ale ja mam już mam tyle par, że w to nie wierzę. Kupując buty bardzo zwracam uwagę na ich kształt i wyprofilowania, a jednak odciski ciągle powracają.

Znalazłam taki gabinet: http://www.podolog.info.pl czy ktoś może z niego korzystał?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
hop

możecie polecić jakieś konkretne miejsce? najlepiej Gdynia
Mi odcisk wycial chirurg :-)
milia u kogo byłaś?
bolesne?
Chirurg z miasteczka we wschodnim wojewodztwie :-)
Sam zabieg bezbolesny(znieczulenie miejscowe) kuśtykalam przez okolo 4-5 dni :/ (nie chcialam sie faszerowac lekami i troche ze strachu balam sie stąpac z uwagi na szwy, chyba 2-3 szwy zalozyl, ranka miala dlugosc ok.3 cm). Wyciety z korzeniami, zabieg mial miejsce kilka lat temu, trwal ok 15 minut. Borykalam sie z tym okropnym odciskiem(bylam mloda ok.17 lat mialam) na ktorego nic nie dzialalo, nie wiem skad sie wzial ale do dzis nic mi sie takiego nie przytrafilo
dzięki za odpowiedź:)

to moze ktoś poleci kogoś z trójmiasta?

Szczerze mówiąc, łatwo znaleźć wszystkie informacje, których potrzebujesz online odnośnie polecanych podologów. Dodatkowo, sklep podologiczny Leopard ma wszelkie niezbędne produkty pielęgnacyjne które są potrzebne w celu utrzymania ładnego wyglądu stóp

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (133 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

gdzie kupić opłatek? (13 odpowiedzi)

gdzie można zakupić opłatek?

co dla chłopca 11 lat na prezent? (7 odpowiedzi)

co mogę kupić dla chłopca 11 lat kupić na urodziny? proszę o pomoc, może macie jakieś pomysły?...

do góry