Widok

debridat i sab simplex jednocześnie

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy ktoś z Was stosował u dziecka jednocześnie te dwa specyfiki? Ile kropelek Sab Simplexu podawaliście?
http://zuzanka-czaruje.blogspot.com
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Stosowalismy jakJas mial problemy z kolkami, dr Marek kazał.

Debridat- nie pamietam jak sie stosowalo, a sab dawalismy 10-15 kropli.Przed kazdym karmieniem.
nie wiem czy można jednocześnie, ale Debridat przeważnie daje się 2,5 ml 2 razy dziennie ( tak mi zalecono jak mały miał 2 miesiące )
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
tak :)

podawaliśmy Debridat 3 razy dziennie (15 minut przed jedzeniem) po 2,5ml :P do tego 15 kropelek Sab Simplex do każdego mleczka :P

teraz mamy zmienione mleko i kolki są wyjątkowo sporadycznie :) (od 1,5 tygodnia - jak ja zjem coś nie dobrego ;) karmię mieszanie)
No właśnie, my też mamy Debridat 3 razy dziennie po 2,5ml, ale Sab Simplex mamy stosować 3 razy dziennie 1 kropelkę - wydawało mi się, że to strasznie mało... i po tym co piszecie wnoszę, że mi się dobrze wydaje :)
U nas zmiana mleka na Bebilon Pepti niestety niewiele pomogła... ja też staram się nie jeść niczego podejrzanego, ale efektów nie ma :( No cóż, może trzeba po prostu odczekać te 3 miesiące...tylko przykro patrzeć jak się dziecko męczy :(
http://zuzanka-czaruje.blogspot.com
my dawaliśmy debridat 2xdziennie po 2,5ml i sab simplex co 4 godziny, potem co 6 godz. jak kolki się zmniejszyły
Gabryś teraz dostaje mleko Bebilon Comfort 1 :) mleko dla dzieci ze skłonnością do kolek i wzdęć :) i to mleczko zdecydowanie Mu pasuje :)
tak.sab simplex 15 kropel do KAZDEJ porcji mleczka.
image
debridat 2,5 ml dwa razy dziennie.
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Jakie mleczko zlikwidowało kolki i wzdęcia
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Energylandia (10 odpowiedzi)

Witam. Chciałabym się wybrać z dziećmi do Energylandii,a ponieważ to dość daleko od...

Sprawdzone sposoby na odchudzanie:) (70 odpowiedzi)

Cześć Dziewczyny! Podzielcie się swoimi sposobami na skuteczne odchudzanie:) Ja muszę zrzucić aż...

do góry