Widok
Stosowałam debridat przez 2 miesiące, nam pomagał. Od 2 miesiaca życia mojej córeczki do 4 miesiąca.
Rozrabiałam go z wodą mineralną przegotowaną.
Lek, powinien być przechowywany w lodówce, takie wskazówki dostałam w szpitalu.
Rozrabiałam go z wodą mineralną przegotowaną.
Lek, powinien być przechowywany w lodówce, takie wskazówki dostałam w szpitalu.
https://www.facebook.com/groups/200268143516906/?fref=ts
Zapraszam grupa zamknięta, sprzedaż ubranek dziewczęcych
Zapraszam grupa zamknięta, sprzedaż ubranek dziewczęcych
stosowałam dwa tyg ,dodawałam do mleka lub bezpośrednio do smoczka i tak podawałam ; była poprawa nieduża, teraz jesteśmy na sab simplex i nieby lepiej , ale też nie do końca. Z tego co się zorientowałam mojemu dziecku dużo dają pre i priobiotyki - najpierw lacidobaby a teraz stosujemy zestaw biogaja +dicoflor 30 no i sab do każdego mleka - mała się pręży już tylko 1 h dziennie
Ja podaje go malej od tygodnia. Też nie przegotowywalam wody mineralnej i zastanawiam sie czy nie zaszkodzi ona na brzuszek..
Od tygodnia nie jem tez nabialu-karmie piersia(mala miala wysypkę, strzeliste luzne kupki i byla drazliwa w dzien)
Wysypka zniknela i z dnia na dzien jest coraz grzeczniejsza zaczela tez wiecej spac w dzien i mniej plakac.
Do konca nie wiem czy to byly kolki bo potrafila plakac przez pare godzin ale przy piersi sie uspakajala..
Nie wiem tez czy pomogl ten lek czy to ze nie jem nabialu...
Dalej ma jednak luzne kupki i czasem ma jeszcze chlustajace ulewania..
Podejrzewam ze te wszystkie objawy razem z bolem brzuszka to nietolerancja laktozy lub bialka krowiego ktoś moglby mi pomoc swoimi doswiadczeniami z tymi alergiamii??
Od tygodnia nie jem tez nabialu-karmie piersia(mala miala wysypkę, strzeliste luzne kupki i byla drazliwa w dzien)
Wysypka zniknela i z dnia na dzien jest coraz grzeczniejsza zaczela tez wiecej spac w dzien i mniej plakac.
Do konca nie wiem czy to byly kolki bo potrafila plakac przez pare godzin ale przy piersi sie uspakajala..
Nie wiem tez czy pomogl ten lek czy to ze nie jem nabialu...
Dalej ma jednak luzne kupki i czasem ma jeszcze chlustajace ulewania..
Podejrzewam ze te wszystkie objawy razem z bolem brzuszka to nietolerancja laktozy lub bialka krowiego ktoś moglby mi pomoc swoimi doswiadczeniami z tymi alergiamii??
Madzia_Mika - tak czytam Twój post i mam z moją córą podobny problem. Co to są "strzeliste kupki"? Bo luźne to w tym wieku chyba normalne po mleczku, prawda?
Moja córa ma nie całe 3 tygodnie i też dostała jakiejś wysypki, ale niedużej. Zastanawiam się, czy to alergia czy np. po prostu potówki. I też bywa niespokojna i płaczliwa, a przy cycu się uspokaja. A może to normalne dla takiego malucha?
Ulewa troszkę jak jej nie odbiję. Zauważyłam też, że jak nie dostała wit. K, to jest troszkę lepiej.
Moja córa ma nie całe 3 tygodnie i też dostała jakiejś wysypki, ale niedużej. Zastanawiam się, czy to alergia czy np. po prostu potówki. I też bywa niespokojna i płaczliwa, a przy cycu się uspokaja. A może to normalne dla takiego malucha?
Ulewa troszkę jak jej nie odbiję. Zauważyłam też, że jak nie dostała wit. K, to jest troszkę lepiej.
U malej jak zrobi w pampersa kupke to tak nie widac ale czasem jak zrobi na przewijak przy przebieraniu to az taka wodnista jest..
Jak ma 3 tyg to moze byc tradzik niemowlecy. U mojej tez tak pediatra stwierdzila a po 3 tygodniach na nastepnej wizycie kazala mi odstawic nabial i zeszlo. Dziecko raczej nie placze bez powodu, moja potrafila marudzic caly dzien a jak nie jem nabialu to jest grzeczniejsza.
Super wogole bo ja debridat trzymam w pokoju:(
A teraz przy tych temperaturach to wogole porazka
Jak ma 3 tyg to moze byc tradzik niemowlecy. U mojej tez tak pediatra stwierdzila a po 3 tygodniach na nastepnej wizycie kazala mi odstawic nabial i zeszlo. Dziecko raczej nie placze bez powodu, moja potrafila marudzic caly dzien a jak nie jem nabialu to jest grzeczniejsza.
Super wogole bo ja debridat trzymam w pokoju:(
A teraz przy tych temperaturach to wogole porazka