Widok
Witam
Nasze realizacje są zawsze indywidualnymi propozycjami, w zależności od wymagań czy oczekiwań klientów, też czy środków jakie chcą na ten cel wyasygnować dlatego zapraszam do ślubnej galerii na naszej stronce może coś Pani e zainspiruje a ja będę mogła na konkretnym przylkładzie podać koszt danej oprawy.Wychodząc też na przeciw zapotrzebowaniu przygotowujemy również oprawy kompleksowo.
Pozdrawiam
E.Dussa
Studio Glorioza
Nasze realizacje są zawsze indywidualnymi propozycjami, w zależności od wymagań czy oczekiwań klientów, też czy środków jakie chcą na ten cel wyasygnować dlatego zapraszam do ślubnej galerii na naszej stronce może coś Pani e zainspiruje a ja będę mogła na konkretnym przylkładzie podać koszt danej oprawy.Wychodząc też na przeciw zapotrzebowaniu przygotowujemy również oprawy kompleksowo.
Pozdrawiam
E.Dussa
Studio Glorioza
jestem po spotkaniu z dekoratorką i cny jakie mi przedstawiła sa koszmarne jak dla mnie osoby która nie jest zorientowanan w tym temacie.. wiec pytam Was dziewczyny czy cena za kosciół 1500 jest wygórowanana czy normalna? jak to było u Was? wiem ze zalezy to od rodzaju kwiatów ilosci ale tak orientacyjnie prosze o podzielenie sie swoimi doawiadczeniami. dzieki.
ja za kościół płacę 700 zł :) a dekoracja będzie przecudna. oto strona: http://www.dekoracje.britain.com.pl/index.php