Widok
Wszystko zalezy od przyczyny twojego stanu, jezeli to przyszlo samoo z siebie bez konkretnej przyczyny to sproboj lagodne srodki typu KALMS, DEPRIM i do tego koniecznie magnez chelatowany. Natomiast jezeli masz depresje z jakiegos powodu, u mnie to była choroba i smierc mojego Taty, to zapewne sama sobie nie poradzisz bo depresja jest choroba ktora sie poglebia niestety. Pojdz do lekarza ktory oceni czy to depresja i da ci odpowiednie leki ja brałam ok 4 miesiecy, ale po 2 tygodniach naprawde poczulam sie duzo lepiej. Depresja jest naprawde ciezka choroba i sama na pewno nie dasz rady. Powodzenia!
może na początek spróbuj jakiś Deprim albo Kalms, magnez też wycisza i uspokaja, też miałam jakiś czas temu, ale sama sobie pomogłam i wyszłam z tego, powodzenia :)
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
tak szczerze to o niczym nie myslałam.... mam tak od 2 miesięcy, mam dziwne myśli, nigdy tak niemiałam, a czym wiecej o tym myśle tym bardziej się boję..., to nie jest normalne, mam wrażenie że jest mi jakoś inaczej, i często się boję, robi mi się dziwnie... do tego źle zaczymam się czuć psychiczne, gdy tylko najdzie mnie głupia myśl, robi mi się duszno słabo, rozwolnienie..., niewiem co mi jest. chciałabym żeby było jak przedtem:(
[/url]
[/url]