Widok
bez urazy ale pierdoły jesteście. Trzeba kuć żelazo puki gorące a nie szukać się potem na necie :-]
Możliwe, że wierzę w cuda i nigdy Cie nie znajdę, ale warto spróbować:)
Możliwe, że jesteś zajęta, ale lepiej o tym wiedzieć niż żyć w nieświadomości :)
Nie wiem od czego zacząć, ale najprościej będzie nap, że szukam dziewczyny która wczoraj do mnie zagadała na peronie skm Gdynia Leszczynki. Czekała na pociąg tak jak ja, niestety w inną stronę:(
Możliwe, że jesteś zajęta, ale lepiej o tym wiedzieć niż żyć w nieświadomości :)
Nie wiem od czego zacząć, ale najprościej będzie nap, że szukam dziewczyny która wczoraj do mnie zagadała na peronie skm Gdynia Leszczynki. Czekała na pociąg tak jak ja, niestety w inną stronę:(
Pewnie ktoś pomyśli,że zwariowałem szukając jej na forum, że przecież mogłem zagadać o numer itd. Niestety nie zdążyłem tego zrobić i bardzo żałuję, bo dziewczyna była moim ideałem. Miała naturalne ciemne kręcone włosy, naturalne paznokcie, nie była opalona, wyzywająco ubrana, nie miała nawet makijażu a mimo to była cudowna:D ten....głos....
Np taki heh "Jeśli ktoś ma sąsiadkę, siostrę koleżankę która jest do niej podobna to niech nap. Może to właśnie o nią chodzi. Nie nap wieku bo ciężko określić, ale w granicach 19-24. Ciężko określić bo przypadkowo usłyszałem krótką rozmowę przez telefon z której mogło wynikać, że ma dziecko więc możliwe, że też ukochanego, ale trzeba myśleć pozytywnie."