Widok
Ja polecam Panią Kamilę Ziemann, jej gabinet znajduje się w Gdyni - Dąbrowa "Efekt Centrum Dietetyczne". Bardzo miła, mała kobietka a robi tak, że każdy się pilnuje diety. W 17 tygodni schudłam 20 kg, trzymam się już 8 miesięcy i bez efektu jo-jo. Mogę szczerze polecić. A sama Pani Kamila jest miła, sympatyczna, przyjazna. Robi tak że wszystko smakuje, nie głodzi sie człowiek. Wprowadziła zdrowe nawyki nie tylko w moim życiu ale i dla całej mojej rodziny . Pokazała że zdrowo znaczy również smacznie. Motywuje do działania i kiedy widać efekty chce się więcej. Zmieniła moje życie, mnie i moją rodzinę na wielki plus.
Dziękuje Pani Kamilko !
Dziękuje Pani Kamilko !
Również polecam Panią Monikę. Profesjonalizm i pełna informacja. Pierwsza wizyta trwa ponad godzinę i kosztuje tylko 60 zł, w porównaniu ze stawkami lekarzy, to na prawdę niewiele. Jestem zadowolona po wskazówkach Pani Monika minus 2,5 kg w dwa tygodnie, a w ogóle się nie głodzę. Zdrowa, zgodna z nauką medyczną dieta, a nie żadne "super diety" z murowanym efektem jojo! Warto odwiedzić tą dietetyczkę!
Ja mogę polecić gabinet akademi skutecznej diety w gdyni.
Mną zaopiekowała się Paulina Kołak, która jest dietetykiem medycznym po gdańskiej akademii.
Skusiły mnie dobre komentarze o gabinecie tej poradni w gdańsku. Ja mogę potwierdzić, że i w gdyni trzymają dobry poziom.
W kilka dni po wizycie zaobserwowałam spadek cm w obwodach.
Dieta byłą ułożona z produktów które lubię, dostosowany do mojego trybu dnia. A w dodatku była prosta w przygotowaniu.
Mną zaopiekowała się Paulina Kołak, która jest dietetykiem medycznym po gdańskiej akademii.
Skusiły mnie dobre komentarze o gabinecie tej poradni w gdańsku. Ja mogę potwierdzić, że i w gdyni trzymają dobry poziom.
W kilka dni po wizycie zaobserwowałam spadek cm w obwodach.
Dieta byłą ułożona z produktów które lubię, dostosowany do mojego trybu dnia. A w dodatku była prosta w przygotowaniu.
znam super pania dietetyk ale z pucka sama korzystam i efekt super w miesiąc 6 kg mało tego nie chodzi się głodnym i jedzenie smaczne więcej info na mejla kasia-szczuka@wp.pl a i zapomniałam dodac nie jest droga a każdemu komu polecam jest zadowolony a puck nie jest daleko i raz w miesiącu można się poswiecic
Jestem osobą po 50 roku życia, odchudzam się całe życie. Cały czas jestem na diecie, a waga cały czas rośnie. Zrobiłam wyniki i są bardzo złe, cholesterol, cukier, kwas moczowy bardzo wysoki Postanowiłam udać się do dietetyka. Trafiłam do Pani Pauliny Kołak, przyjmuje w Gdyni w Atrium, bardzo miła, rzetelna, znająca się na fachu dietetyczka. Stosuję się do jadłospisu, czuję się już lżejsza, za ok. 3 4 miesiące zrobię badania, mam nadzieje, że się poprawią.
Poradnia Cel http://twojcel.eu/
Polecam, sama korzystam z porad, jestem bardzo zadowolona, oprócz porad żywieniowe, współpraca z psychologiem, dodatkowa motywacja, a przede wszystkim uświadomiłam sobie, że moje problemy z wagą są związane nie tylko z tym co jem, ale również z osobiistymi problemami.
Polecam, sama korzystam z porad, jestem bardzo zadowolona, oprócz porad żywieniowe, współpraca z psychologiem, dodatkowa motywacja, a przede wszystkim uświadomiłam sobie, że moje problemy z wagą są związane nie tylko z tym co jem, ale również z osobiistymi problemami.