Widok
witaj, ja pracuje cały czas tylko ze moje praca- wizażystkijest nieregularna czasem coś wyjdzie ze w ciagu godziny musze byc na planie zdjeciowym ale wtedy biore ze soba jakis zamiennik albo jabłko a jeśli mam chwilke czasu to robie i zabieram ze sobą...dodatkowo mam maledziecko-8 miesieczne i czasami nie udaje mi sie zjesc tego co powinnam ale staram sie nie przekraczac dziennej dawki jedzenia. bylam w srode u pani doktor i mam 23 cm mniej w pasie i 11 kg mniej:) warto walczyc .. :) jeśli chodzi o spotkania co miesiac, mysle ze pani doktor wezmie wszystko pod uwage i ustawi dietke tak aby wystarczala ci na taki okres...
ca co prawda nie byłam u dietetyka od 3 tygodni zmieniła swój jadłospis i już mam 5kg na minusie jeszcze 10kg mam zamiar zrzucić a może pokuszę sie o więcej do ślubu mam jeszcze pół roku więc spokojnie wierzę że mi sie uda pozatym chodzę na masaż odchudzający bo ja z wysiłkiem fizycznym zawsze byłam na bakier nawet gdy miałam super figure przed ciażą to nie lubiłam ćwiczyć :) po tym pierwszym masażu na następny dzień czułam sie jakby po mnie walec przejechał albo stado koni podeptało hehe