Widok
z dzieckiem które jest fanem dinozaurów warto. łeba jest większa ale w malborku dinozaury się ruszają i wydają dźwięki. małe dzieci mogą sie przestraszyć:) irytuje tylko że duża część atrakcji wymaga dopłaty. np 10pln za plac zabaw to przesada. ale dzieciak (6 lat) zapytany czy następnym razem jedziemy do łeby czy malborka odpowiedział: malbork:)
wieeelkie zdzierstwo kasy... wiadomo, że karuzela czy pontony mogą być dodatkowo płatne, ale plac zabawa?? 10 PLN od każdego dziecka!
5 minut ciuchcią w kółko? - 4 PLN od osoby - nawet 1,5 roczniaka na kolanach rodzica kasują...
Łącznie za 4h czasu rodziny 2+2 = ponad 200 PLN.
Generalnie warko, ale strasznie skubią na wszystkim.
5 minut ciuchcią w kółko? - 4 PLN od osoby - nawet 1,5 roczniaka na kolanach rodzica kasują...
Łącznie za 4h czasu rodziny 2+2 = ponad 200 PLN.
Generalnie warko, ale strasznie skubią na wszystkim.
zapraszam do oceny parku na portalu o polskich parkach rozrywki http://www.parkmania.pl
naszym celem jest popularyzacja tej formy spędzania wolnego czasu, przedstawianie opinii odwiedzających - mam nadzieję, z korzyścią dla nich :)
pozdrawiam!
naszym celem jest popularyzacja tej formy spędzania wolnego czasu, przedstawianie opinii odwiedzających - mam nadzieję, z korzyścią dla nich :)
pozdrawiam!
to samo ip, ten sam sposób pisania, za dużo opinii dotyczących wysokich cen, trzeba je zredukować własnymi pozytywnymi komentarzami? ... szkoda. Ja też byłam... dwa razy, Synek zadowolony, ceny... przesada płacimy za wejście nie mało, posiedzenie na ruchomym dinozaurze płatne, plac zabaw płatny, ciuchcia płatna, łabędzie płatne, sporo kasy się zostawia jak na jeden wypad i parę godzin, jedzenie dość drogie i niestety mrożone nie wiadomo co, dla dzieci? kosztowne dla przeciętnej rodziny, a w wakacje chciałoby się zapewnić kilka takich atrakcji swoim pociechom. Przykre, że w Polsce największy biznes jest na dzieciach...
bylismy w Malborku w ta sobote, chlopaki byli zachwyceni, nam zreszta tez sie bardzo podobalo. wszystki dinozaury sie ruszaja, mrugaja oczami i wydaja dzwieki.
to fakt, ze placenie za plac zabaw w srodku dinoparku, to przesada... za dwoch chlopcow, musielibysmy zaplacic 18 zl :(
w Łebie bylismy rok temu i tez bardzo nam sie podobalo. Pewnie w tym roku raz jeszcze tam pojedziemy.
Natomiast z Grudziadza wrocilismy wszyscy zawiedzeni.
Malo dinozaurow, glownie klada nacisk na miasteczko Western, gdzie sa przedstawienia, na ktore moi synowie sa jeszcze za mali, nie podobalo im sie i sie poporstu nudzili.
to fakt, ze placenie za plac zabaw w srodku dinoparku, to przesada... za dwoch chlopcow, musielibysmy zaplacic 18 zl :(
w Łebie bylismy rok temu i tez bardzo nam sie podobalo. Pewnie w tym roku raz jeszcze tam pojedziemy.
Natomiast z Grudziadza wrocilismy wszyscy zawiedzeni.
Malo dinozaurow, glownie klada nacisk na miasteczko Western, gdzie sa przedstawienia, na ktore moi synowie sa jeszcze za mali, nie podobalo im sie i sie poporstu nudzili.
jestem z malborka byłam w tym dino parku, ale nie polecam dinozaury- oczywiście jak dzieci się interesują ok, ale muzeum skamieniałości to wstyd-jedna wielka pomyłka. jeden szkielet, dwa kamienie i duży sklep z pamiątkami. (Chyba właściciele nie byli nigdy w muzeum) kino to tez nie do końca pomyślane. za wejście do parku 4 osobowa rodzina 65zł. za każdą atrakcję- dodatkowo płacic jak już chcieliśmy iśc na film 5D to trzeba czekac 3 godziny bo brak miejsc. co robic tyle czasu jak wyjdziesz z tereny parku to nie wejdziesz już na film chyba ze zapłacisz znowu. Myślę ze są w malborku ciekawe miejsca gdzie można spędzic czas z dziemi ghorąco polecam park linowy, mini golf- tam to jest dopiero frajda dla dzieci i za mniejsze pieniądze.
byliśmy dzisiaj, ja osobiście nie polecam, uważam że warto trochę dalej pojechać i odwiedzić park w Solcu Kujawskim, tutaj mało dinozaurów, na dodatek wszystko płatne ( zwykły plac zabaw dla dzieci to już przesada, żeby 10 zł kosztował, już fajniejszy jest w Gdyni na plaży miejskiej i zdecydowanie większy, albo w Gdańsku na Przymorzu ) nie dość że plac zabaw drożyzna, to jeszcze jest tam drugi plac z karuzelami, gdzie przecież też się becaluje za wszystko, więc ten zwykły z piaskownica mogli sobie darować, żeby tyle kosztował !!!! poza tym koszmarne oznaczenie dojazdu, trochę trzeba się nabłądzić, żeby go znaleść
My byliśmy we wtorek i jesteśmy zachwyceni! Dinozaury fantastyczne, są naprawdę ogromne, ruszają się i wydają dźwięki, jest tam świetne wesołe miasteczko za które nic nie płaciliśmy, dodatkowo poszliśmy na film o dinozaurach w 5d i było to niezapomniane przeżycie. Seanse puszczali co 15 min., więc nie trzeba było zbyt długo czekać w kolejce. Byliśmy ze znajomymi i zarówno my jak i nasze dzieciaczki (2,5 letnie) wróciliśmy zachwyceni i na pewno pojedziemy tam ponownie za jakiś czas. Także ja w 100% POLECAM, bo naprawdę warto ;]
Byliśmy wczoraj tak z ciekawości, atrakcja jakaś jest ważne aby dzieciakowi się podobało.
Ceny no cóż kroją na czym się da, aby przejechać się na karuzeli z rocznym dzieciakiem to trzeba kupić dwa bilety po 4zł - wstyd,
muzeum to też żart, kilka kamieni na krzyż i duży sklep z pamiątkami ot muzeum ;)
na plus to darmowy plac zabaw (wcześniej chyba był płatny jak ktoś poniżej/powyżej pisał). Ponadto polecam zaopatrzyć się we własny prowiant bo to co tam serwują to jakaś masakra i rewolucja żołądkowa murowana.
Ceny no cóż kroją na czym się da, aby przejechać się na karuzeli z rocznym dzieciakiem to trzeba kupić dwa bilety po 4zł - wstyd,
muzeum to też żart, kilka kamieni na krzyż i duży sklep z pamiątkami ot muzeum ;)
na plus to darmowy plac zabaw (wcześniej chyba był płatny jak ktoś poniżej/powyżej pisał). Ponadto polecam zaopatrzyć się we własny prowiant bo to co tam serwują to jakaś masakra i rewolucja żołądkowa murowana.
My byliśmy jakoś w maju. Na początku Amelia się bała, a potem była wniebowzięta i do tej pory wspomina wycieczkę. Ja po 3 dinozaurze miałam dość. Plac zabaw rzeczywiście fajny. Ceny biletów jak dla mnie wysokie i, tak jak napisał Rafał, trzeba płacić za wszystkie dodatkowe atrakcje. Zdzierają jak się da.
byliśmy w 3 dinoparkach i malbork zdecydowanie najbardziej mi się podobał, nie jest za duży, dodatkowe eksponaty auta i samolotu, i małe zoo inne niż wszystkie gdzie tylko kucyki, króliki i lisy są do oglądania.
a co do płatności za dodatkowe atrakcje - to wszędzie są one tak samo płatne, ponadto my na plac zabaw w malborku weszlismy za darmo bo niewiedzieliśmy ż trzeba płacić a nikt tego nie sprawdza
a co do płatności za dodatkowe atrakcje - to wszędzie są one tak samo płatne, ponadto my na plac zabaw w malborku weszlismy za darmo bo niewiedzieliśmy ż trzeba płacić a nikt tego nie sprawdza
my bylismy dzisiaj i super nam sie podobało nasza 3,5 letnia corka byla przekonana ze dinozaury są żywe, a ja z mezem pod wrazeniem jak fajnie te dinozaury się ruszały i w jakich fajnych aranzacjach i układach wystepują dinozaury np.z samochodem, samolotem, dinozaur wykluwajacy sie z jajka, wydaje mi sie ze cała atrakcja w tym ze dinozaury sie poruszaja i wydaja dzwieki, a wycieczke mozna polaczyc ze zwiedzaniem zamku w malborku
my w maju to jakies 2-3h tam spedzilsmy ale powoli szlismy zjedlismy grilla na mejscu i maly wybiegal se na darmowym placu zabaw potem przejazdzka kolejka bo jednak na te inne sie balismy ma 2latka ale ceny po5 zl jakos na tych dodatkowych ale fajne byly te dmuchane pojazdy na co nie moglismy we troje wejsc:(( ogolnie i tak super a i dziecko mialo chyba do 3lat za darmoche. cennik jest na str bo maja swoja str. nam sie oplacalo w 100% jeszcze super pogoda sie trafila to juz w ogole:)
byliśmy wczoraj z naszym prawie 1,5 roczniakiem i 8 latkiem. Obaj zachwyceni :D Mały się nie bał, wręcz tulił te dinki :) Nam też się podobało.
bilet wstępu 19 zł za dorosłego, za plac zabaw nie płaci się nic, ciuchcia 3 zł/os, karuzela 4 zł/os, trampolina 2 zł/os, za te łabędzie nie wiem, a za bombery (czy jak to się tam nazywało) 8 zł/pojazd. Także szczerze powiedziawszy cenowo wychodzą dobrze te aktrakcje. Na zewnątrz jest park linowy, to przejście trasy dla dorosłego 25zł, a dla dzieka 10 (dziecko ma 2 przejścia).
Ogólnie polecam :)
bilet wstępu 19 zł za dorosłego, za plac zabaw nie płaci się nic, ciuchcia 3 zł/os, karuzela 4 zł/os, trampolina 2 zł/os, za te łabędzie nie wiem, a za bombery (czy jak to się tam nazywało) 8 zł/pojazd. Także szczerze powiedziawszy cenowo wychodzą dobrze te aktrakcje. Na zewnątrz jest park linowy, to przejście trasy dla dorosłego 25zł, a dla dzieka 10 (dziecko ma 2 przejścia).
Ogólnie polecam :)
to 3 h powoli to jeszcze wynajde tyle czasu .
Bo okazało sie że babcia jedzie z nami i musze napierw zachcacyc cmentarz -potem zawioze ja do drugiej babci a sama cofne sie na atrakcje i wróce po babcie na koniec i do domku :)
Ceny tez znośne jakos , choć po darmowych zamkach i tarmpolinach w Ocean Parku teraz wszytko wydaje sie drogie
Bo okazało sie że babcia jedzie z nami i musze napierw zachcacyc cmentarz -potem zawioze ja do drugiej babci a sama cofne sie na atrakcje i wróce po babcie na koniec i do domku :)
Ceny tez znośne jakos , choć po darmowych zamkach i tarmpolinach w Ocean Parku teraz wszytko wydaje sie drogie
JA uważam że warto .
Ładna ekspozycja zwierżat zyjacych w oceanie w skali 1:1 .
A do tego wypasiony i darmowy plac zabaw . W tym masa zjerzdżalni, trampoliny, kulki, dmuchane zjeżdżalnie i kącik dla maluszków , ścianka wspinaczkowa-Wszytko w cenie biletu .
parking darmowy a ceny w barach znosne .
ja polecam -nie żałuje że bylismy i pierwszy raz byłam zaskoczona darmowymi atrakcjami .
Ładna ekspozycja zwierżat zyjacych w oceanie w skali 1:1 .
A do tego wypasiony i darmowy plac zabaw . W tym masa zjerzdżalni, trampoliny, kulki, dmuchane zjeżdżalnie i kącik dla maluszków , ścianka wspinaczkowa-Wszytko w cenie biletu .
parking darmowy a ceny w barach znosne .
ja polecam -nie żałuje że bylismy i pierwszy raz byłam zaskoczona darmowymi atrakcjami .
Jeśli będziecie w okolicach Opola, to polecam dinopark w Krasiejowie. Wstęp niecałe 40 zł i w cenie biletu wszelakie atrakcje związane z dinozaurami, w tym bardzo ciekawe projekcje multimedialne. Do tego darmowy odjazdowy plac zabaw, mini plaża z kąpieliskiem, przejażdżki pociągami, samochodzikami, karuzele. Dzień był za krótki!!!
plac zabaw bezpłatny
muzeum bezplatne
mini zoo bezplatne
sciezka edukacujna bezplatna
dzieci do lat 3 bezplatnie
nie wiem o co chodzi tym co pisza ze za drogo... najlepiej zeby wszystko bylo bezplatnie. a zreszta i tak by gadali ze czegos za darmo nie daja... pojedzice sobie za granice niemcy/norwegia tam zobaczycie ceny. polaki tylko psocic na ceny beda, a sami nic nie wymysla
generalnie moim zdaniem ok, dzieci były pod wrażeniem
muzeum bezplatne
mini zoo bezplatne
sciezka edukacujna bezplatna
dzieci do lat 3 bezplatnie
nie wiem o co chodzi tym co pisza ze za drogo... najlepiej zeby wszystko bylo bezplatnie. a zreszta i tak by gadali ze czegos za darmo nie daja... pojedzice sobie za granice niemcy/norwegia tam zobaczycie ceny. polaki tylko psocic na ceny beda, a sami nic nie wymysla
generalnie moim zdaniem ok, dzieci były pod wrażeniem
Dinopark w Malborku jest zdecydowanie mniej atrakcyjny niż jurapark w solcu, oprócz tego płaci sie podwójnie a nawet potrojnie, cena wejścia plus wszystkie atrakcje w środku czyli karuzela,przejazd ciuchcia, pływanie po stawie, jeśli płaci sie wejściówke to atrakcje w środku powinny być za darmo!!! Dziecku cieżko odmówić , dlatego tez uważam to za totalne zdzierstwo !!!!!!!!!!!
Zjeździliśmy Polskę wzdłuż i wszerz, ale takiej kichy jak w Malborku, to nigdzie nie spotkaliśmy - nic dziwnego, że wszyscy znajomi przestrzegali nas, że jest to miasto jednego dnia. My jednak chcieliśmy przekonać ich, że jest inaczej, więc przed obiadem zamek, a po późnym obiedzie park dinozaurów - na tle wszystkich parków, które widzieliśmy w Polsce za wiele mniejsze pieniądze -ten wypada słabo, może robić wrażenie na ludziach, którzy nigdy wcześniej nie widzieli podobnych atrakcji. Kolejnego dnia postanowiliśmy wrócić do kina 5d, mieszczącego się obok dinoparku, a tu niespodzianka!!!! żeby wejść do kina trzeba zapłacić tyle, co wejście do dinoparku + bilety do kina. Za co??? za przejście 5 metrów po kostce brukowej od bramy do kina -50 zł za 3osobową rodzinę??? Aż tyle kosztuje amortyzacja chodnika w dinoparku???? to dopiero śmiechu warte! Tłumaczenie pani w kasie, że możemy jeszcze raz zobaczyć dinozaury było żenujące - nawet one nie były tyle warte, dziecko nie chciało ich jeszcze raz oglądać. Oczywiście zrezygnowaliśmy z kina - sądząc po parku, to pewnie też ... nie ma czego żałować. Zastanawia nas tylko z czego wynika ta bezmyślność - ze słabych władz Malborka czy skąpstwa właścicieli tych wątpliwych atrakcji. Zamiast do kina, poszliśmy do parku linowego -ale tego większego, nad rzeką i tam całkiem fajnie. Będąc w Malborku dowiedzieliśmy się też o jeszcze jednym absurdzie tego miasta, podobno wymyślili jakieś karty mieszkańca, które można pobrać i na jej podstawie wraz z dowodem wchodzić za darmo lub ze zniżką na niektóre atrakcje. Kart jest znacznie mniej niż mieszkańców, więc są mieszkańcy lepsi i gorsi, mimo że wszyscy mają to samo miejsce zameldowania w dowodzie. Poco więc karta, skoro ważna jest z dowodem, nie wystarczy sam dowód, kto musiał zarobić na produkcji kart? Znajomy burmistrza??? Ta anegdota jest najlepszym żartem z wakacji, jaki przywieźliśmy do tej pory. Włodarze Malborka - ogarnijcie się i zacznijcie myśleć, bo póki co staracie się ogłupić turystów i mieszkańców, a sami wypadacie śmiesznie.
Ktoś kto to napisał mieszka w Malborku to oczywiste !!.Wadą internetu jest to iż każdy debil może napisać co chce .Konkurencja polega na przedstawieniu lepszej oferty a nie opluwaniu konkurencji i udawanie ze przyjechało się z Polski . Ja uważam że to jeden z najładniejszych parków dinozaurów w Polsce .
Witam .Spedzalam 2 tygodnie z dziećmi w Sopocie .W piatek trafilismy do Szymarka zacheceni radiowa reklamą. Powiem krótko - slabe . W niedziele odwiedzielismy dino park w Malboku .Powi krótko- super . Przeczytalam wszystkie posty i zastanawiam się skąd tak rozne opinie . Polecam bylo naprawde super.Ludzi mnóstwo i to chyba najlepsza rekomendacja .
Dinopark w Malborku jest raczej słaby. Zajęcie na godzinę i po atrakcjach. Mały. Lepszy jest w Łebie. Duuuży park, masa dinozaurów w naturalnych rozmiarach. Masa dodatkowych atrakcji w cenie biletu np. place zabaw, mini zoo gdzie można nakarmić króliki, osła czy krowę, wioska indian itp. Zabawa na wiele godzin. Restauracje na terenie parku, olbrzymi darmowy parking. Byłam tam dwa lata temu, synek miał 3 lata i był zachwycony, ciężko było stamtąd wyjść. W tym roku też sie wybieramy. Plus jest taki, że wszędzie można tak z wózkiem jechać, teren jest zaopatrzony w specjalne ścieżki, więc nie ma problemu. Cała rodzina świetnie się bawiła. Polecam.