Widok
z dzieckiem które jest fanem dinozaurów warto. łeba jest większa ale w malborku dinozaury się ruszają i wydają dźwięki. małe dzieci mogą sie przestraszyć:) irytuje tylko że duża część atrakcji wymaga dopłaty. np 10pln za plac zabaw to przesada. ale dzieciak (6 lat) zapytany czy następnym razem jedziemy do łeby czy malborka odpowiedział: malbork:)
wieeelkie zdzierstwo kasy... wiadomo, że karuzela czy pontony mogą być dodatkowo płatne, ale plac zabawa?? 10 PLN od każdego dziecka!
5 minut ciuchcią w kółko? - 4 PLN od osoby - nawet 1,5 roczniaka na kolanach rodzica kasują...
Łącznie za 4h czasu rodziny 2+2 = ponad 200 PLN.
Generalnie warko, ale strasznie skubią na wszystkim.
5 minut ciuchcią w kółko? - 4 PLN od osoby - nawet 1,5 roczniaka na kolanach rodzica kasują...
Łącznie za 4h czasu rodziny 2+2 = ponad 200 PLN.
Generalnie warko, ale strasznie skubią na wszystkim.
zapraszam do oceny parku na portalu o polskich parkach rozrywki http://www.parkmania.pl
naszym celem jest popularyzacja tej formy spędzania wolnego czasu, przedstawianie opinii odwiedzających - mam nadzieję, z korzyścią dla nich :)
pozdrawiam!
naszym celem jest popularyzacja tej formy spędzania wolnego czasu, przedstawianie opinii odwiedzających - mam nadzieję, z korzyścią dla nich :)
pozdrawiam!
bylismy w Malborku w ta sobote, chlopaki byli zachwyceni, nam zreszta tez sie bardzo podobalo. wszystki dinozaury sie ruszaja, mrugaja oczami i wydaja dzwieki.
to fakt, ze placenie za plac zabaw w srodku dinoparku, to przesada... za dwoch chlopcow, musielibysmy zaplacic 18 zl :(
w Łebie bylismy rok temu i tez bardzo nam sie podobalo. Pewnie w tym roku raz jeszcze tam pojedziemy.
Natomiast z Grudziadza wrocilismy wszyscy zawiedzeni.
Malo dinozaurow, glownie klada nacisk na miasteczko Western, gdzie sa przedstawienia, na ktore moi synowie sa jeszcze za mali, nie podobalo im sie i sie poporstu nudzili.
to fakt, ze placenie za plac zabaw w srodku dinoparku, to przesada... za dwoch chlopcow, musielibysmy zaplacic 18 zl :(
w Łebie bylismy rok temu i tez bardzo nam sie podobalo. Pewnie w tym roku raz jeszcze tam pojedziemy.
Natomiast z Grudziadza wrocilismy wszyscy zawiedzeni.
Malo dinozaurow, glownie klada nacisk na miasteczko Western, gdzie sa przedstawienia, na ktore moi synowie sa jeszcze za mali, nie podobalo im sie i sie poporstu nudzili.
jestem z malborka byłam w tym dino parku, ale nie polecam dinozaury- oczywiście jak dzieci się interesują ok, ale muzeum skamieniałości to wstyd-jedna wielka pomyłka. jeden szkielet, dwa kamienie i duży sklep z pamiątkami. (Chyba właściciele nie byli nigdy w muzeum) kino to tez nie do końca pomyślane. za wejście do parku 4 osobowa rodzina 65zł. za każdą atrakcję- dodatkowo płacic jak już chcieliśmy iśc na film 5D to trzeba czekac 3 godziny bo brak miejsc. co robic tyle czasu jak wyjdziesz z tereny parku to nie wejdziesz już na film chyba ze zapłacisz znowu. Myślę ze są w malborku ciekawe miejsca gdzie można spędzic czas z dziemi ghorąco polecam park linowy, mini golf- tam to jest dopiero frajda dla dzieci i za mniejsze pieniądze.
byliśmy dzisiaj, ja osobiście nie polecam, uważam że warto trochę dalej pojechać i odwiedzić park w Solcu Kujawskim, tutaj mało dinozaurów, na dodatek wszystko płatne ( zwykły plac zabaw dla dzieci to już przesada, żeby 10 zł kosztował, już fajniejszy jest w Gdyni na plaży miejskiej i zdecydowanie większy, albo w Gdańsku na Przymorzu ) nie dość że plac zabaw drożyzna, to jeszcze jest tam drugi plac z karuzelami, gdzie przecież też się becaluje za wszystko, więc ten zwykły z piaskownica mogli sobie darować, żeby tyle kosztował !!!! poza tym koszmarne oznaczenie dojazdu, trochę trzeba się nabłądzić, żeby go znaleść
My byliśmy we wtorek i jesteśmy zachwyceni! Dinozaury fantastyczne, są naprawdę ogromne, ruszają się i wydają dźwięki, jest tam świetne wesołe miasteczko za które nic nie płaciliśmy, dodatkowo poszliśmy na film o dinozaurach w 5d i było to niezapomniane przeżycie. Seanse puszczali co 15 min., więc nie trzeba było zbyt długo czekać w kolejce. Byliśmy ze znajomymi i zarówno my jak i nasze dzieciaczki (2,5 letnie) wróciliśmy zachwyceni i na pewno pojedziemy tam ponownie za jakiś czas. Także ja w 100% POLECAM, bo naprawdę warto ;]
Byliśmy wczoraj tak z ciekawości, atrakcja jakaś jest ważne aby dzieciakowi się podobało.
Ceny no cóż kroją na czym się da, aby przejechać się na karuzeli z rocznym dzieciakiem to trzeba kupić dwa bilety po 4zł - wstyd,
muzeum to też żart, kilka kamieni na krzyż i duży sklep z pamiątkami ot muzeum ;)
na plus to darmowy plac zabaw (wcześniej chyba był płatny jak ktoś poniżej/powyżej pisał). Ponadto polecam zaopatrzyć się we własny prowiant bo to co tam serwują to jakaś masakra i rewolucja żołądkowa murowana.
Ceny no cóż kroją na czym się da, aby przejechać się na karuzeli z rocznym dzieciakiem to trzeba kupić dwa bilety po 4zł - wstyd,
muzeum to też żart, kilka kamieni na krzyż i duży sklep z pamiątkami ot muzeum ;)
na plus to darmowy plac zabaw (wcześniej chyba był płatny jak ktoś poniżej/powyżej pisał). Ponadto polecam zaopatrzyć się we własny prowiant bo to co tam serwują to jakaś masakra i rewolucja żołądkowa murowana.
My byliśmy jakoś w maju. Na początku Amelia się bała, a potem była wniebowzięta i do tej pory wspomina wycieczkę. Ja po 3 dinozaurze miałam dość. Plac zabaw rzeczywiście fajny. Ceny biletów jak dla mnie wysokie i, tak jak napisał Rafał, trzeba płacić za wszystkie dodatkowe atrakcje. Zdzierają jak się da.
byliśmy w 3 dinoparkach i malbork zdecydowanie najbardziej mi się podobał, nie jest za duży, dodatkowe eksponaty auta i samolotu, i małe zoo inne niż wszystkie gdzie tylko kucyki, króliki i lisy są do oglądania.
a co do płatności za dodatkowe atrakcje - to wszędzie są one tak samo płatne, ponadto my na plac zabaw w malborku weszlismy za darmo bo niewiedzieliśmy ż trzeba płacić a nikt tego nie sprawdza
a co do płatności za dodatkowe atrakcje - to wszędzie są one tak samo płatne, ponadto my na plac zabaw w malborku weszlismy za darmo bo niewiedzieliśmy ż trzeba płacić a nikt tego nie sprawdza