Widok
my bylismy dzisiaj i super nam sie podobało nasza 3,5 letnia corka byla przekonana ze dinozaury są żywe, a ja z mezem pod wrazeniem jak fajnie te dinozaury się ruszały i w jakich fajnych aranzacjach i układach wystepują dinozaury np.z samochodem, samolotem, dinozaur wykluwajacy sie z jajka, wydaje mi sie ze cała atrakcja w tym ze dinozaury sie poruszaja i wydaja dzwieki, a wycieczke mozna polaczyc ze zwiedzaniem zamku w malborku
my w maju to jakies 2-3h tam spedzilsmy ale powoli szlismy zjedlismy grilla na mejscu i maly wybiegal se na darmowym placu zabaw potem przejazdzka kolejka bo jednak na te inne sie balismy ma 2latka ale ceny po5 zl jakos na tych dodatkowych ale fajne byly te dmuchane pojazdy na co nie moglismy we troje wejsc:(( ogolnie i tak super a i dziecko mialo chyba do 3lat za darmoche. cennik jest na str bo maja swoja str. nam sie oplacalo w 100% jeszcze super pogoda sie trafila to juz w ogole:)
byliśmy wczoraj z naszym prawie 1,5 roczniakiem i 8 latkiem. Obaj zachwyceni :D Mały się nie bał, wręcz tulił te dinki :) Nam też się podobało.
bilet wstępu 19 zł za dorosłego, za plac zabaw nie płaci się nic, ciuchcia 3 zł/os, karuzela 4 zł/os, trampolina 2 zł/os, za te łabędzie nie wiem, a za bombery (czy jak to się tam nazywało) 8 zł/pojazd. Także szczerze powiedziawszy cenowo wychodzą dobrze te aktrakcje. Na zewnątrz jest park linowy, to przejście trasy dla dorosłego 25zł, a dla dzieka 10 (dziecko ma 2 przejścia).
Ogólnie polecam :)
bilet wstępu 19 zł za dorosłego, za plac zabaw nie płaci się nic, ciuchcia 3 zł/os, karuzela 4 zł/os, trampolina 2 zł/os, za te łabędzie nie wiem, a za bombery (czy jak to się tam nazywało) 8 zł/pojazd. Także szczerze powiedziawszy cenowo wychodzą dobrze te aktrakcje. Na zewnątrz jest park linowy, to przejście trasy dla dorosłego 25zł, a dla dzieka 10 (dziecko ma 2 przejścia).
Ogólnie polecam :)
to 3 h powoli to jeszcze wynajde tyle czasu .
Bo okazało sie że babcia jedzie z nami i musze napierw zachcacyc cmentarz -potem zawioze ja do drugiej babci a sama cofne sie na atrakcje i wróce po babcie na koniec i do domku :)
Ceny tez znośne jakos , choć po darmowych zamkach i tarmpolinach w Ocean Parku teraz wszytko wydaje sie drogie
Bo okazało sie że babcia jedzie z nami i musze napierw zachcacyc cmentarz -potem zawioze ja do drugiej babci a sama cofne sie na atrakcje i wróce po babcie na koniec i do domku :)
Ceny tez znośne jakos , choć po darmowych zamkach i tarmpolinach w Ocean Parku teraz wszytko wydaje sie drogie
JA uważam że warto .
Ładna ekspozycja zwierżat zyjacych w oceanie w skali 1:1 .
A do tego wypasiony i darmowy plac zabaw . W tym masa zjerzdżalni, trampoliny, kulki, dmuchane zjeżdżalnie i kącik dla maluszków , ścianka wspinaczkowa-Wszytko w cenie biletu .
parking darmowy a ceny w barach znosne .
ja polecam -nie żałuje że bylismy i pierwszy raz byłam zaskoczona darmowymi atrakcjami .
Ładna ekspozycja zwierżat zyjacych w oceanie w skali 1:1 .
A do tego wypasiony i darmowy plac zabaw . W tym masa zjerzdżalni, trampoliny, kulki, dmuchane zjeżdżalnie i kącik dla maluszków , ścianka wspinaczkowa-Wszytko w cenie biletu .
parking darmowy a ceny w barach znosne .
ja polecam -nie żałuje że bylismy i pierwszy raz byłam zaskoczona darmowymi atrakcjami .
Jeśli będziecie w okolicach Opola, to polecam dinopark w Krasiejowie. Wstęp niecałe 40 zł i w cenie biletu wszelakie atrakcje związane z dinozaurami, w tym bardzo ciekawe projekcje multimedialne. Do tego darmowy odjazdowy plac zabaw, mini plaża z kąpieliskiem, przejażdżki pociągami, samochodzikami, karuzele. Dzień był za krótki!!!
plac zabaw bezpłatny
muzeum bezplatne
mini zoo bezplatne
sciezka edukacujna bezplatna
dzieci do lat 3 bezplatnie
nie wiem o co chodzi tym co pisza ze za drogo... najlepiej zeby wszystko bylo bezplatnie. a zreszta i tak by gadali ze czegos za darmo nie daja... pojedzice sobie za granice niemcy/norwegia tam zobaczycie ceny. polaki tylko psocic na ceny beda, a sami nic nie wymysla
generalnie moim zdaniem ok, dzieci były pod wrażeniem
muzeum bezplatne
mini zoo bezplatne
sciezka edukacujna bezplatna
dzieci do lat 3 bezplatnie
nie wiem o co chodzi tym co pisza ze za drogo... najlepiej zeby wszystko bylo bezplatnie. a zreszta i tak by gadali ze czegos za darmo nie daja... pojedzice sobie za granice niemcy/norwegia tam zobaczycie ceny. polaki tylko psocic na ceny beda, a sami nic nie wymysla
generalnie moim zdaniem ok, dzieci były pod wrażeniem