Widok

dinopark w Malborku

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy warto tam się wybrać? Może ktoś już tam był? Poproszę o opinie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
byłam 2 tygodnie temu, zdecydowanie bardziej podobało mi sie w łebie w malborku ciemno w tym lesie i komary nas zjadały:-)
fajnie , ze dino sie ruszały i wydawały dzwieki. ogólnie nie było zle ale i tak łeba lepsza jak dla mnie:-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
moze trafilas na zla pogode my mamy super fotki z niego:)
ale do leby tez sie wybierzemy dla porownania.
my bylismy dzisiaj i super nam sie podobało nasza 3,5 letnia corka byla przekonana ze dinozaury są żywe, a ja z mezem pod wrazeniem jak fajnie te dinozaury się ruszały i w jakich fajnych aranzacjach i układach wystepują dinozaury np.z samochodem, samolotem, dinozaur wykluwajacy sie z jajka, wydaje mi sie ze cała atrakcja w tym ze dinozaury sie poruszaja i wydaja dzwieki, a wycieczke mozna polaczyc ze zwiedzaniem zamku w malborku
witam. Ja byłam z rodzinką wczoraj tzn w niedzielę. nie ukrywam, że jestem pozytywnie zaskoczona. wszystko zrobione ze smakiem, pieknie wkomponowane dinozaury i inne atrakcje. jedna rzecz, która rzuca się w oczy: jest tam bardzo czysto! porównując do łeby czy solca malbork zdecydowanie wygrywa
DZiewczyny a napiszcie jakie ceny sa tam jeżeli chodzi o dodatkowe atrakcje ?
Ja wybieram sie z mała na poczatku sierpnia i nie wiem ile kasy na ten wypad przygotować . A i ile śrdnio czasu tam spędziliście ?
bo ja musze jeszcze rodzine z okolic odwiedzic i musze to wszytko zaplanować jakoś

5zł "huśtanie" na ruchomych dinozaurach, 4zł za kolejke za 1os, 8zł za pływanie po stawie. reszty nie próbowaliśmy. Z dzieckiem do 4 lat musi jechać opiekun. Nam zajęło 1,5godz, ale przegonił nas deszcz.
my w maju to jakies 2-3h tam spedzilsmy ale powoli szlismy zjedlismy grilla na mejscu i maly wybiegal se na darmowym placu zabaw potem przejazdzka kolejka bo jednak na te inne sie balismy ma 2latka ale ceny po5 zl jakos na tych dodatkowych ale fajne byly te dmuchane pojazdy na co nie moglismy we troje wejsc:(( ogolnie i tak super a i dziecko mialo chyba do 3lat za darmoche. cennik jest na str bo maja swoja str. nam sie oplacalo w 100% jeszcze super pogoda sie trafila to juz w ogole:)
byliśmy wczoraj z naszym prawie 1,5 roczniakiem i 8 latkiem. Obaj zachwyceni :D Mały się nie bał, wręcz tulił te dinki :) Nam też się podobało.
bilet wstępu 19 zł za dorosłego, za plac zabaw nie płaci się nic, ciuchcia 3 zł/os, karuzela 4 zł/os, trampolina 2 zł/os, za te łabędzie nie wiem, a za bombery (czy jak to się tam nazywało) 8 zł/pojazd. Także szczerze powiedziawszy cenowo wychodzą dobrze te aktrakcje. Na zewnątrz jest park linowy, to przejście trasy dla dorosłego 25zł, a dla dzieka 10 (dziecko ma 2 przejścia).
Ogólnie polecam :)
to 3 h powoli to jeszcze wynajde tyle czasu .
Bo okazało sie że babcia jedzie z nami i musze napierw zachcacyc cmentarz -potem zawioze ja do drugiej babci a sama cofne sie na atrakcje i wróce po babcie na koniec i do domku :)
Ceny tez znośne jakos , choć po darmowych zamkach i tarmpolinach w Ocean Parku teraz wszytko wydaje sie drogie

pmagdalena a warto wybrać się do tego ocean parku?
JA uważam że warto .
Ładna ekspozycja zwierżat zyjacych w oceanie w skali 1:1 .
A do tego wypasiony i darmowy plac zabaw . W tym masa zjerzdżalni, trampoliny, kulki, dmuchane zjeżdżalnie i kącik dla maluszków , ścianka wspinaczkowa-Wszytko w cenie biletu .
parking darmowy a ceny w barach znosne .
ja polecam -nie żałuje że bylismy i pierwszy raz byłam zaskoczona darmowymi atrakcjami .

popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
My byliśmy w Łebie i w Malborku. W łebie park bez porównania - rozłozysty teren - a to tataraki, a to las, jakies jeziorko. Fajnie przemyslane, a dinozaury i ogrommne i male. Czysto i bezpiecznie. Bardzo polecam Lebe
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
byłam i rozczaraowana stamtąd wyszłam , Strasznie wolno wszytko obchodziliśmy a po 1,5 h już nie mielismy co robić .

Jeśli będziecie w okolicach Opola, to polecam dinopark w Krasiejowie. Wstęp niecałe 40 zł i w cenie biletu wszelakie atrakcje związane z dinozaurami, w tym bardzo ciekawe projekcje multimedialne. Do tego darmowy odjazdowy plac zabaw, mini plaża z kąpieliskiem, przejażdżki pociągami, samochodzikami, karuzele. Dzień był za krótki!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Byłam w Łebie-moim zdaniem fajna aranzacja,swietny plac zabaw,coreczka zachwycona.Ale juz dla mnie to bardziej odpowiadal Sarbsk-fokarium,atrakcje 5d,plac zabaw,miniatury latarni i spokoj.
a to sie dziwie, bo ja z moimi dzieciakami spędziłam tam cały dzień nie mogąc wyjść- tak im się podobało. w łebie nogi tylko bolały od chodzenia, bo dużo do przejścia
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam dinopark w Malborku w tygodniu wrześniowym!!! Mało ludzi- spokój i wszystkie atrakcje czynne oO
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
my sie jutro wybieramy.A jaki koszt za bilety 2 osoby +dziecko?
ja byłam! super wypad z rodzina! byłam z mężem, dwuletnia coreczka i 8 letnim synkiem. zapłaciliśmy 50 zł a w cenie dinozaury, mini zoo i plac zabaw! najwieksza atrakcja to pisakownica w ktorej mozna wykopac szkielet dinozaura hehehe

szczerze polecam
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
plac zabaw bezpłatny
muzeum bezplatne
mini zoo bezplatne
sciezka edukacujna bezplatna
dzieci do lat 3 bezplatnie

nie wiem o co chodzi tym co pisza ze za drogo... najlepiej zeby wszystko bylo bezplatnie. a zreszta i tak by gadali ze czegos za darmo nie daja... pojedzice sobie za granice niemcy/norwegia tam zobaczycie ceny. polaki tylko psocic na ceny beda, a sami nic nie wymysla

generalnie moim zdaniem ok, dzieci były pod wrażeniem
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

jaki krem przeciwsłoneczny dla dzieci łatwo się rozsmarowuje? (51 odpowiedzi)

faktor +50, bez filtrów chemicznych. Ziajka - okropnie ciężko się rozsmarowuje, zwłaszcza na...

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

trampolina dmuchana czy macie i jaką polecacie? (19 odpowiedzi)

pytanie jak wyzej

do góry