Widok

diprogenta,czy ktos stosuje?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
jak w temacie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Moj ma 2,3mce.Teraz wlasnie lekarze mowia ze im szybciej schodzi tym lepiej.Bo pozniej moga mu sie robic zakazenia.Ostatnio jak bylam na smarowaniu u doktor to byl 10mczy maluch tez na odklejaniu.Alankowi teraz schodzi jak staremu:)Wiem ze niektorzy pediatrzy ida jeszcze stara szkola ze sam sie odklei
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Poczekam do 2 lat jak mu nei odejdzie to si eudam do lekarza. No chyba,ze bedzie cos sie dzialo to pojde wczesniej,ale oby nie ;>

Zapomnialam, moze wiecie-jak dlugo mozna smarowac diprogenta?? na ulotce jest bodajze 7dni ;> ale wiem,ze lekarze zalecaja inaczej w przypadku napletka.
Mi pediatra kazala smarowac mc,a pozniej watrobska kazala smarowac 2 tyg.Takze kazdy mowi co innego.Na forum czytalam ze dziewczymy nawet 2 mce smarowaly
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
dziewczyny doinformujcie mnie:mój mały ma prawie 16miesięcy i napletek da się na tyle odciągnąć(?),ze widać ujście cewki moczowej i wsio i tak od długiego czasu tylko a pielęgnujemy codziennie,delikatnie odciągając ile się da.
Nie wiem czy zwrócić na to uwagę będąc u pediatry,czy mały ma czas..........
jak jest u was?
nigdy się nic tam nie działo,żadnych podrażnień,stanów zapalnych itp......
Annika u mnei texzmowi,ze jest ok bo widac ujscie cewwki moczowej. Bedziesz u pediatry to zapytaj. Jesli nei mieiscie zadnych ZUM-ow mysle,ze jest ok i nei martwilabym sie tym i nadal go odciagaa:)
To zalezy od pediatry.nasza od poczatku zwrocila na to uwage i czekalismy do 2 roku zycia,a np u mojej bratowe jej maly tez mial przyklejony a jej pediatra nic na to nie powiedziala.Co lekarz to inna opinia
dziewczyny czy ktoś ma może diprogentę do oddania lub tanio do odsprzedania?może być nawet połowa opakowania:(
może ktoś ma?
Mogę oddać. Zostało mi połowa opakowania.

A ja stosowałam Octenisept i super sobie poradził. Po dwóch tygodniach nie było śladu po stulejce i problem nie wrócił. Polecam

A ile razy psikalaś i czy rozmazowywalas?

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

do góry