Widok

dj Gucio!

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Byliśmy wczoraj u dj Gucia i polecam, super, miły, fajny, wyluzowany, dał nam płytki z weselem, robi tez prezentacje i jest bardzo konkurencyjny cenowo. Ogólnie jest rozchwytywany i widać, że chętnie ludzie go zapraszają na wesela. Napisałam ten post bo uważam, że ten pan na to zasługuje. Zresztą zawsze były tu o nim dobre opinie. Dołączam się. Po weselu napiszę więcej.

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
hahahahahah
dj gucio

nastepny jakiś kreciplyt hahahahahaha

Jestem taki i już.Trzeba sie przyzwyczaic.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
tak tez znam Gucia :)) grał u nas na weselu, miał tez grać na weselu mojej kuzynki ale Gucio miał zajety termin , dał nr do swojego kolegi Tomka z którym wspólpracuje, dj Tomek spisał sie na medal,super poprowadził wesele,wyluzowany i w porządku gośc także obu polecam :)))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
gwarantuje, ze z DJ Gucio impreza pierwsza klasa, o konkursach najlepiej rozmawiać z nim samym
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
a możecie dać namiary na Gucia?

dzięki

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hello ja własnie zadzwoniłam do Dj Gucio i ma termin wolny :) ale jak mozesz to napisz coś więcej Plis Myślisz ze warto. Ja bede miała małe wesele zgraną ekipę chętną do jakiś zabaw. Daje z siebie inicjatywę ? Wymyśla jakieś konkursy ?
Ela
przylaczam sie do tego!!
Mialam go na swoim weselu i jest wspanialy. Wszyscy szaleli na parkiecie, do tego pelna kultura.
Oprocz tego ze puszcza muzyke to jeszcze (jak powiedzial to nasz fotograf daje cos od siebie)
Fotograf i kamerzysta zgodnie stwierdzili ze takiego DJ jeszcze nie spotkali, wiec polecam na 100%

i do tego nie pije wiec nie trzeba sie martwic ze zacznie robi siare. Zabawy tez ma kulturalne i bardzo smieszne:)

do góry